זה אמיתי או שקפה התחיל לעורר אצלי הזיות???

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
מגדל_קפה_קולומבי פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 437
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #1 

טוב לא ידעתי אם זה לפורום מכונות אוטומאטיות וקפסולות או שזה נחשב מכונה ידנית (לא נראה לי שזו מטחנה) אז שמתי את השירשור הזה ב"בית הקפה" .
ראיתי את הדבר המדהים הזה תוך שיטוט תמים באי.ביי. בחיפוש אחרי פרקולאטור כמו של פעם, כזה שאפשר לראות את הקפה קופץ בו על המכסה מהזכוכית כמו שהיה לנו בבית לפני 40 שנה.
ו
אלוהי האינטרנט הפגיש אותי עם הדבר המטורף הזה.
http://www.ebay.com/itm/EXPRESSO-COFFEE ... 19dd4ed316
אני פשוט נדהם, זה אפילו נראה כאילו יש לו מקציף חלב בצד, מה דעתכם על הדבר הזה והאם מישהוא פעם התנסה בשימוש בו ?
האמת
אם הומוכר לא היה מבקש יותר מ40$ למשלוח לקולומביה הייתי שם הצעה רק כדי לראות במה מדובר.
בכל אופן
עשיתי חיפוש כדי למצוא כזה אבל חדש ולראות מה למכשיר באמת יש להציע ומצאתי חברה שמייצרת מכונת אספרסו עם פודים שנקראת Handpresso שאני יודע שאם הייתי עושה מילואים בקולומביה הייתי ישר קונה אחת כזו http://www.handpresso.com/ יש להם אפילו שני דגמים אחד שאפשר להשתמש בו גם עם קפה טחון אמיתי. וערכת קפה עם שלושה ספלים לכל אחד מהדגמים. אבל אני שואל את עצמי כמה לחץ יכול לצאת מדבר כזה ואני דיי פסימי.
אבל הדבר המוזר שמצאתי באיביי נראה כאילו הוא יעבוד על מדורה, או על הגאז בבית, יש לו מבנה כמעט מוצק במו לחביתוש שנראה שיחזיק לחץ של יותר מאטמוספרה וחצי של מקיניטה.
אם מישהוא מצליח לברר מי היצרן אני אודה לו.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

יש לנו מאמר על Bacchi שדומה לבלמן. מקינטות שמגיעות ללחץ גבוה קיימות עוד משנות ה 60. הבעייה איתן הן הפרקטיות.
אתה מכין כוס וכל הזמן מפחד שמשהו יתפוצץ עליך ומחכה הרבה זמן לכוס הבאה עד שהכל מתקרר ונרגע.
הנדפרסו יש לכמה אנשים פה. זה מגיע ללחץ חליטה מספיק ויוצא אספרסו סביר לגמרי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

מגדל_קפה_קולומבי פותח השרשור
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 437
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #3 

מדליק הרעיון של ההנדפרסו
זה שאתה דוחס את האויר כמו במשאבה של אפניים למים חמים.
ועשיתי חיפוש על הBacchi מצאתי המון חומר, סירטוני וידאו ועוד אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותו, אפילו באתר של היצרן http://www.bacchidesign.it/carioca/coff ... r_eng.html רשום על כל המוצרים שהם אזלו אז אם מישהו מכיר מקום שמוכר את המכשיר או יודע כמה עולה אחד (רצוי בארה"ב) אז תגידו לי,
לגבי ב"פחד" שהוא יתפוצץ, היו כאלו מקרים ? ואם היו האם זה יותר מסוכן מנניח סיר לחץ ? כי אני משתמש כמו המון אנשים בסיר לחץ בלי שום פחד.........אפילו יש לי על התיקרה של המטבח שאריות של גולאש כדי להעיד על כך :-)

zylber
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

פי 7 יותר לחץ מבסיר לחץ ,לחץ החליטה
בברכה

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #5 

לא מכיר תיעוד על פיצוצים אבל חששות יש:
http://www.htcafe.co.il/p-1.article02386.html
לפחד מסיר לחץ אפשר - זה כמו לפחד ממכונת אספרסו (לחץ דומה של הדוד)
ופעם באמת התופצצה מכונת מנוף של לה פבוריטה באשדוד, מהשברים של הזכוכית האחרוית נפצעו אנשים ואם אני לא טועה אפילו נהרג מישהו.
אבל במכונת אספרסו יש שסתום ביטחון - בקומקומי אספרסו הישנים לא היה.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

פיצוץ

שליחה #6 

זכרתי שפעם ראיתי משהו כזה...

fishi8
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

אתה יכול לפנות ליצרן עצמו של הבאקי והוא יאמר לך מי בדיוק מוכר אותה בארה"ב או אפילו בדרום אמריקה.
לגבי הבלמן, אומנם אין לי את הבלמן שגם עושה קפה (אספרסו, מוקה... אין לי כוח להיכנס לויכוחים האלה) וגם מקציף אלא את הדגם שרק מקציף, אבל אני יכול לומר לך שהמכשיר בטוח להפליח והשסתום בטיחות שלו עובד יותר טוב מהשסתום של בריקה ובוודאי שמכל מקינטה פשוטה, כך שזה מכשיר שיעיל מאוד בעיניי וגם בטוח לחלוטין.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”