שלט חדש להוט ?! בהוט לא שמעו עליו...
לפחות לא ארבעת הנציגים השונים שדיברתי איתם,למרות שחלקם היו נשמעים לי חשודים ברגע שהעלתי את נושא השלט,יכול להיות שיש להם מידע בעניין אך חל עליהם איסור להעביר הלאה ללקוחות.
הרי בהוט אפילו השלט הוא במסגרת ניסוי שנתית...
מישהו שמע מידע נוסף על השלט "החדש" של הוט ?
מישהו שמע מידע נוסף על השלט "החדש" של הוט ?
בגרסה החדשה של המגיק HD יש תמונה של השלט החדש שעדיין לא יצאmagichd כתב:לפחות לא ארבעת הנציגים השונים שדיברתי איתם,למרות שחלקם היו נשמעים לי חשודים ברגע שהעלתי את נושא השלט,יכול להיות שיש להם מידע בעניין אך חל עליהם איסור להעביר הלאה ללקוחות.
מישהו שמע מידע נוסף על השלט "החדש" של הוט ?...
pop_87 כתב:סלח לי אבל זה נורא קנטרני להתקשר להוט פעם אחר פעם כדי לשאול על איזה שלט עתידי שאולי או אולי לא יהיה.
בזמן שאתה מתקשקש עם הנציגים המסכנים, לקוחות שבאמת צריכים שירות מחכים בגללך על הקו....
אחת ההודעות המצחיקות שקראתי..
"קנטרני" , "הנציגים המסכנים" ... "לקוחות שבאמת צריכים שירות מחכים בגללך" אוסקר !
נערך לאחרונה על ידי Freedom ב 04/06/2013 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יודע.. לא סתם התקשרתי אליהםor4558 כתב:בגרסה החדשה של המגיק HD יש תמונה של השלט החדש שעדיין לא יצאmagichd כתב:לפחות לא ארבעת הנציגים השונים שדיברתי איתם,למרות שחלקם היו נשמעים לי חשודים ברגע שהעלתי את נושא השלט,יכול להיות שיש להם מידע בעניין אך חל עליהם איסור להעביר הלאה ללקוחות.
מישהו שמע מידע נוסף על השלט "החדש" של הוט ?......
אין לי יותר מדי מידע אבל לפי מה שהבנתי תהיה לו יכולת סנכרון אוטמטית מול המכשירים שיש לך(סביר להניח בעיקר מותגים), אמור להיות שלט מאוד חכם לעומת מה שיש היום, כשיהיה לי עוד מידע אעדכן פה.dor8 כתב:מה אתה יודע? תוכל לשתף?Bonanja כתב:הוא ייצא בקרוב לפי מה שאני יודע(נקווה שעד סוף השנה:) )......
- george-w-bush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
את האמת שכבר היום השלטים שלהם חכמים וניתן לסנכרן מול כל המכשיריםBonanja כתב:אין לי יותר מדי מידע אבל לפי מה שהבנתי תהיה לו יכולת סנכרון אוטמטית מול המכשירים שיש לך(סביר להניח בעיקר מותגים), אמור להיות שלט מאוד חכם לעומת מה שיש היום, כשיהיה לי עוד מידע אעדכן פה.dor8 כתב:מה אתה יודע? תוכל לשתף?Bonanja כתב:הוא ייצא בקרוב לפי מה שאני יודע(נקווה שעד סוף השנה:) ).........
בקטע הזה הוט מנצחים את יס, השלטים הרגילים שהם מספקים הם שלטים חכמים שניתן ללמד אותם כל מכשיר
ביס רק השלטים של המקס כאלה...
טוב ממה שאני יודע על השלט הוא שלט RF ולא אינפרא שזה כבר שיפור מצויין אפשר לשים את הממיר חופשי בתוך הארון והוא יעבוד עליו פרפקט לא צריך עיניות ולא נעליים
כל שלט יכול להסתנכרן רק לממיר אחד לא כמו היום שאפשר להעביר שלט מחדר לחדר
בנוסף השלט מתאים רק לHD MAGIC ולא לדגמים ישנים יותר עוד פונקצייה שהגיע הזמן שיהיה בהוט לא צריך יותר ללחוץ כמה לחיצות בשביל להפעיל
את הטלווזיה ואת הממיר יש כפתור אחד שידליק את שניהם יחד ויכבה כמובן
בנוסף השלט מתאים רק לHD MAGIC ולא לדגמים ישנים יותר עוד פונקצייה שהגיע הזמן שיהיה בהוט לא צריך יותר ללחוץ כמה לחיצות בשביל להפעיל
את הטלווזיה ואת הממיר יש כפתור אחד שידליק את שניהם יחד ויכבה כמובן
זה לא רק לטוטאלgeorge-w-bush כתב:את האמת שכבר היום השלטים שלהם חכמים וניתן לסנכרן מול כל המכשיריםBonanja כתב:אין לי יותר מדי מידע אבל לפי מה שהבנתי תהיה לו יכולת סנכרון אוטמטית מול המכשירים שיש לך(סביר להניח בעיקר מותגים), אמור להיות שלט מאוד חכם לעומת מה שיש היום, כשיהיה לי עוד מידע אעדכן פה.dor8 כתב:מה אתה יודע? תוכל לשתף?Bonanja כתב:הוא ייצא בקרוב לפי מה שאני יודע(נקווה שעד סוף השנה:) ).........
בקטע הזה הוט מנצחים את יס, השלטים הרגילים שהם מספקים הם שלטים חכמים שניתן ללמד אותם כל מכשיר
ביס רק השלטים של המקס כאלה......
הם מוכרים אותו בדואר לכל מי שרוצה וגם מביאים אותו ללקוחות שקונים HD רגיל
ומאיפה יש לכם את המידע? הוא מאומת?
נשמע טוב... מאיפה המידע אם אפשר לשאול ?mogda כתב:טוב ממה שאני יודע על השלט הוא שלט RF ולא אינפרא שזה כבר שיפור מצויין אפשר לשים את הממיר חופשי בתוך הארון והוא יעבוד עליו פרפקט לא צריך עיניות ולא נעליים
את הטלווזיה ואת הממיר יש כפתור אחד שידליק את שניהם יחד ויכבה כמובן...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לגבי הRF,
לי אמר המתקין שבא להתקין לי את הטריפל.
לי אמר המתקין שבא להתקין לי את הטריפל.
במקרה אני טכנאי בחברהmagichd כתב:נשמע טוב... מאיפה המידע אם אפשר לשאול ?mogda כתב:טוב ממה שאני יודע על השלט הוא שלט RF ולא אינפרא שזה כבר שיפור מצויין אפשר לשים את הממיר חופשי בתוך הארון והוא יעבוד עליו פרפקט לא צריך עיניות ולא נעליים
את הטלווזיה ואת הממיר יש כפתור אחד שידליק את שניהם יחד ויכבה כמובן......