חשבת שפנאסוניק תפתיע?
נראה לי שיורוקום מחרימים את חברי האתר אין השקה לחברי האתר
בדרך כלל ההשקה ראשונה הייתה לחברי האתר אחר כך סוחרים
היום יורוקום עשתה השקה לסוחרים ולא נשמע מילה על חברי האתר ??
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
מה הקטע שהאדון כתב עם עט המגע על הפלזמה "Eurocom Panasonic בעברית", אם אין עברית בטלויזיה? פיספסתי משהו? אולי כן יש עברית?
ומה עם טיונר DVB-T לקליטת שידורי עידן+?
ומעניין שבאותה שנה גם פנסוניק וגם LG מוסיפות תמיכה בעטי מגע בפלזמות שלהם...
לא שמעתי שסמסונג אמורה להוסיף את התכונה הזאת - אבל אולי גם היא תעשה את זה כדי ליישר קו עם הפלזמות המתחרות?
נערך לאחרונה על ידי yaron78 ב 03/06/2013 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
yaron78 כתב:מה הקטע שהאדון כתב עם עט המגע על הפלזמה "Eurocom Panasonic בעברית", אם אין עברית בטלויזיה? פיספסתי משהו? אולי כן יש עברית?
ומה עם טיונר DVB-T לקליטת שידורי עידן+?
ומעניין שבאותה שנה גם פנסוניק וגם LG מוסיפות תמיכה בעטי מגע בפלזמות שלהם...
לא שמעתי שסמסונג אמורה להוסיף את התכונה הזאת - אבל אולי גם היא תעשה את זה כדי ליישר קו עם הפלזמות המתחרות?
...
אני חושב שהאיש בתמונה היה צריך לכתוב "לא תהיה תמיכה בעיברית" בעברית כמובן!!
אהה... הכל התחבר לי עכשיו! נראה לי שהבנתי את הרמז: כדי שיהיה אפשר לראות כתוביות בעברית בעת הצפיה בנגן המולטימדיה של הטלויזיה, צריך להיות לידה באופן קבוע מישהו שיכתוב עליה את הכתוביות בזמן אמת - אז אולי יורוקום פתחה סוכנות של עובדים שיגיעו יחד עם המסך ויכתבו ללקוח את הכתוביות? זה גם מסביר את המחירים שלה...
האם יש הבדלים משמועותיים באיכות התמונה ועוד בין הדגם הכי יקר vt60 65 שעולה כ 30000שח לביןs60 שעולה כ 13000ש ואם נסתפק בדו מימד 50 אינטש יעלה הכי זול 5990 שח ואותו דגם 60 אינטש יעלה 11990שח
השאלה שמענינת אותי האם יש הבדל בינהם?
תודה
אני לא סומך על עצמי יותר מדי לקבל החלטות על סמך התרשמות אישית בלבד, אתה הולך לחנות בתנאים אחרים מהתנאים שאני רגיל כגון בחושך fhd כל מני תנאים שיכולים להיטיב המוצר,זה משפיע פסיכולגית לכן אני קורא מאמרים כמו באתר שלכם וגם בסוף הולך ורואה את המוצר לאחר שאספתי את המידע.