המלצה על חנות מקצועית לקניית אוזניות
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות(כבר עברו כ-5-6 שנים מאז רכשתי את אוזניות ה- Sennheiser הנוכחיות שלי, והגיע הזמן להשתדרג), ורציתי את המלצתכם לחנות מקצועית שבה יהיה מבחר ושאוכל לקבל ייעוץ לפני קנייה. איזור ר"ג-גבעתיים-ת"א.
תודה מראש
תודה מראש
אפשר להגיע לחנות שלו ולהאזין לאוזניות?mikel1999 כתב:הממממ...
אני לא חושב שיש חנות באמת "מקצועית" לאוזניות (בישראל)
אני חושב שהחנות הכי קרובה להגדרה הזו היא אבי יפה (בירושלים)...
אני רוצה לבדוק את כל הליין של גרדו שיש לו שם
מבחר באוזניות
מציע לך לבדוק בסטריאו פרו בדיזנגוף 318
יש שם מבחר די גדול של אוזניות ( ביטס , 50cent , פיוניר , גראדו , שיינר )
זה מה שאני זוכר
יש שם מבחר די גדול של אוזניות ( ביטס , 50cent , פיוניר , גראדו , שיינר )
זה מה שאני זוכר
- badigard
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
העניין ממש מתסכל. בן אדם רוצה לקנות אזניות אך אין מקום אחד שבו ניתן לשמוע ולהשוות בין כל החברות המובילות (כמו ברמקולים למשל).אני לא חושב שיש חנות באמת "מקצועית" לאוזניות (בישראל)...
מדוע הנושא לא המריא בארץ?
כנראה מדובר בסנייהזר.eyal1983 כתב:??שיינר......
לא מכיר מקום שניתן להשוות בין כל החברות המובילות ברמקולים.badigard כתב:העניין ממש מתסכל. בן אדם רוצה לקנות אזניות אך אין מקום אחד שבו ניתן לשמוע ולהשוות בין כל החברות המובילות (כמו ברמקולים למשל).אני לא חושב שיש חנות באמת "מקצועית" לאוזניות (בישראל)...
מדוע הנושא לא המריא בארץ?...
בעיקרון, השוק לא מספיק גדול. וכנראה שהמעמד של האזנה אישית בסביבה ביתית עדיין בגדר "סייד-קיק" לדו-ערוצי.
אבל, 2 מהמקומות היותר טובים כבר הוזכרו (האמת שלא הייתי אצל אבי יפה אבל ב"קילומבו" סניף חיפה אין תנאים להרתשמות טובה במה שנוגע לאוזניות פתוחות). יש גם את הסניף של אייבורי-שחכתי-איפה שאמור להיות בו מבחר לא רע, ביוחד לש Shure.
ותמיד שווה לבדוק עם היבואן, בהחלט אפשרע למצוא משהו בתצוגה. כך יצא לי לשמוע את הSRH-1840 אצל גבעון למשל, ואת הHD800 לפני קנייה. וגם את הליין של JVC שהובא פה בידיעה לא מזמן יש בתצוגה.
בעייה מרכזית שלא משתלם להחזיק מבחר בתצוגה כי יש מנטליות חזקה של אונליין בארץ ואז אנשים באים לשמוע והולכים לקנות באמאזון/איביי, שזה דוחה.
אבל, 2 מהמקומות היותר טובים כבר הוזכרו (האמת שלא הייתי אצל אבי יפה אבל ב"קילומבו" סניף חיפה אין תנאים להרתשמות טובה במה שנוגע לאוזניות פתוחות). יש גם את הסניף של אייבורי-שחכתי-איפה שאמור להיות בו מבחר לא רע, ביוחד לש Shure.
ותמיד שווה לבדוק עם היבואן, בהחלט אפשרע למצוא משהו בתצוגה. כך יצא לי לשמוע את הSRH-1840 אצל גבעון למשל, ואת הHD800 לפני קנייה. וגם את הליין של JVC שהובא פה בידיעה לא מזמן יש בתצוגה.
בעייה מרכזית שלא משתלם להחזיק מבחר בתצוגה כי יש מנטליות חזקה של אונליין בארץ ואז אנשים באים לשמוע והולכים לקנות באמאזון/איביי, שזה דוחה.
מסכים איתך, אבל זה גם שילוב שהמנטליות של הרוכל הישראלי שרואה בצרכן כמישהו שהוא צריך לסחוט ממנו כמה שיותר כסף.Ilyan כתב:בעיקרון, השוק לא מספיק גדול. וכנראה שהמעמד של האזנה אישית בסביבה ביתית עדיין בגדר "סייד-קיק" לדו-ערוצי.
בעייה מרכזית שלא משתלם להחזיק מבחר בתצוגה כי יש מנטליות חזקה של אונליין בארץ ואז אנשים באים לשמוע והולכים לקנות באמאזון/איביי, שזה דוחה....