איך מגדירים בXBMC קדימונים לסרטים?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dudinka69 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

משום מה לחלק יש ולחלק אין,
בנוסף, האם יש אפשרות שהם לא יהיו עם תרגום בעברית אלא רגילים, הרגילים פשוט בHD,
תודה רבה

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #2 

אני מוריד לכל סרט שאני מוסיף גם טריילר ב-HD, שם אותו בתיקיה ומוסיף לשם שלו -trailer, לא הבנתי על איזה תרגום אתה מדבר

itrigalo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

אבל זו בדיוק הנקודה - למה להוריד? אין איזה תוסף שעושה את זה בצורה מובנה?
באחד הסקינים שהשתמשתי בעבר זה היה קיים, מובנה.
ז"א כאתה נכנס לפרטי הסרט (info) יש לך אפשרות לטריילר.

היום אני עם ACE ולא ראיתי אפשרות כזו (למרות שחיפשתי "חזק").
מישהו מכיר?

dudinka69 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אני מדבר על זה שלוחצים על הINFO של הסרט ואז יש קדימון כאופציה,
לחלק מהסרטים יש טריילירים עם תרגום בעברית שהאיכות שלהם על הפנים (יש קישור אוטומטי) ולחלק יש קדימונים בHD גם אוטו' ללא תרגום שאותם אני מעדיף,
לחלק מהסרטים, למרות שהINFO בעברית אין בכלל קדימונים, אני פשוט רוצה להבין, איך זה עובד כדי שיהיו לסרטים קדימוני HD ללא תרגום בעברית כי האיכות שלהם הרבה יותר טוב

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #5 

קצת על קדימונים
XBMC תומכת באפשרות של הצגת קדימונים, ישנן 2 אפשרויות:
1. לתת לסקראפר (דוגמא, סקראפר של האתר 'סרטים') 'למשוך' כתובת של קדימון מהאינטרנט, לאחסן את הכתובת במסד הנתונים, ואז שתבחר זה ינגן את הקדימון ע"י סטרים מהאינטרנט.
2. לאחסן את הטריילר פיזית יחד עם הסרט, למשל אם כל סרט בתיקיה נפרדת מוסיפים את הקדימון בשם Trailer.avi לתיקיה וסיימת

עכשיו להצגת הטריילר - פה זה כבר תלוי בסקין - יכול להית שסקינים מסוימים לא חשבו על זה, או לא נתנו לזה יד, ואז גם אם קיים טריילר הם לא עשו 'כפתור' שיריץ אותו.
נסו עם סקין ברירת המחדל קודם, לחצו על סרט מסוים INFO ואז שם - אם אחת מהאופציות שלמעלה קיימת, יהיה כפתור "נגן קדימון" וזה אמור לעבוד.

כמו כן - קיימים היום פלאגינים שמאפשרים חיפוש של טריילרים בכל הרשת, אז נכון זה לא ישירות מהספרייה שלכם אלא ע"י חיפוש, אבל בהחלט מומלץ.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

itrigalo כתב:אבל זו בדיוק הנקודה - למה להוריד? אין איזה תוסף שעושה את זה בצורה מובנה?

מישהו מכיר?
...
כי זה לוקח 10 שניות וזה עדיף מבחינתי על כל התוספים שהרבה פעמים לא עובדים או עובדים גרוע, כרגע יש לי 700 סרטים כולל סרטים ישנים שלכולם יש לי טריילרים במחשב, חלק גדול מהטריילרים במיוחד לסרטים הישנים לקחתי מהדיסק הבלו ריי של אותם סרטים לפני שהפכתי אותם לגירסת REMUX

tomer953

לא חייב לשים את הסרטים בתיקיה נפרדת, אם השם של הסרט X אז פשוט עושים
x-trailer

ואם אין בסקין אפשרות לראות את הטריילר, מי שמשתמש ב-YATSE יש כפתור שמפעיל ישירות את הטריילר ( לא יודע אם זה עובד עם התוספים, אבל זה עובד מעולה עם יש טריילר עם הסרט במחשב )

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #7 

יותר מידי עבודה להוריד למחשב קדימון לדעתי. וזה תלוי בסקרפר שאתה משתמש, לי יש גם את הבעיה הזאת הפתרון הכי נורמאלי כרגע עד שיסדרו את הסקרפר של סרטים הוא להשתמש בסקרפר של TMDB ולהגדיר אותו שיחפש תקצירים ועטיפות בעברית וכך אולי הוא לא 100% היה בעברית אבל הכל יעבוד פיקס כלל קדימונים.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #8 

puma1 כתב:
itrigalo כתב:אבל זו בדיוק הנקודה - למה להוריד? אין איזה תוסף שעושה את זה בצורה מובנה?

מישהו מכיר?
...
tomer953

לא חייב לשים את הסרטים בתיקיה נפרדת, אם השם של הסרט X אז פשוט עושים
x-trailer
...
כן אני יודע, לכן כתבתי 'למשל', כאחת מן האופציות ולא כ'חייב'.

בכל אופן,
לפותח השרשור יש את כל האופציות הקיימות, שיבחר במה שהוא חושק, וכל אחד מאיתנו שיעשה מה שנוח לו, נוחיות זה עניין של העדפה, האחד יעדיף לשמור ידנית את כל הטריילרים ומישהו אחר משהו אחר..
תנו לו לבחור.

בהצלחה (Y)

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

בדיוק באתי לפתוח נושא חדש זהה, אז אני כבר אתעלק על האחד הזה:

לפני כחוש התקנתי את "פרודו" והטריילרים עבדו מעולה- לכל הסרטים החדשים, הגיע מיד טריילר דרך סקראפר כלשהוא, לרוב עם כתוביות בעברית.
לא זכור לי שהגדרתי משהו, ובטח שלא הורדתי טריילר מבעוד מועד.

היום, לאחר פרמוט של המחשב פתאום זה עובד עקום לגמרי, הוא מחפש דרך youtube לרוב לא מוצא, גם שמוצא הוא מביא לי סתם רשימה של מלא דברים, כמו שאמרתי, קודם, תוך 2 שניות הופיע הטריילר המדוייק ישר, ולרוב עם כתוביות בעברית..

למישהו יש כיוון עבורי?

itrigalo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

tomer953 כתב:קצת על קדימונים
XBMC תומכת באפשרות של הצגת קדימונים, ישנן 2 אפשרויות:
1. לתת לסקראפר (דוגמא, סקראפר של האתר 'סרטים') 'למשוך' כתובת של קדימון מהאינטרנט, לאחסן את הכתובת במסד הנתונים, ואז שתבחר זה ינגן את הקדימון ע"י סטרים מהאינטרנט.
...
אם לא הייתי ברור בהודעה הקודמת שלי - אני לא מוצא אפשרות לנגן TRAILER כלל.
קודם (בסקין אחר) זה עבד ועכשיו עם ACE אני לא מוצא אייקון "TRAILER" בפרטי הסרט.
אני רוצה לנגן ישירות אותו מהאינטרנט כפי שכתוב בציטוט.

אז מה פיספסתי?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

iveleli כתב:יותר מידי עבודה להוריד למחשב קדימון לדעתי. וזה תלוי בסקרפר שאתה משתמש, לי יש גם את הבעיה הזאת הפתרון הכי נורמאלי כרגע עד שיסדרו את הסקרפר של סרטים הוא להשתמש בסקרפר של TMDB ולהגדיר אותו שיחפש תקצירים ועטיפות בעברית וכך אולי הוא לא 100% היה בעברית אבל הכל יעבוד פיקס כלל קדימונים.
...
אם עושים את זה בפעם אחת לכל הסרטים זה יכול לקחת כמה שעות, אבל שעושים את זה ישר לכל סרט שמוסיפים זה 10 שניות, יש לי 3 מקורות עיקריים, הראשון אני בודק בדיסק בלו ריי שאני מוריד( כי אני מוריד רק סרטים בבלו ריי מלא ולא ריפים ) שני זה באתר הזה
http://www.hd-trailers.net

ואם אין בשניהם (בעיקר לסרטים ישנים) אז אני מוריד מיוטיוב עם IDM

ככה גם לא צריך חיבור לאינטרנט, או לחכות שיטען את הטריילר, וגם אין מצב שיש לי סרט בלי טריילר, מה שקורה הרבה עם התוספים האלה שלא מוצאים, טריילרים רבל כל אחד והעדפה שלו

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

puma1 כתב:
iveleli כתב:יותר מידי עבודה להוריד למחשב קדימון לדעתי. וזה תלוי בסקרפר שאתה משתמש, לי יש גם את הבעיה הזאת הפתרון הכי נורמאלי כרגע עד שיסדרו את הסקרפר של סרטים הוא להשתמש בסקרפר של TMDB ולהגדיר אותו שיחפש תקצירים ועטיפות בעברית וכך אולי הוא לא 100% היה בעברית אבל הכל יעבוד פיקס כלל קדימונים.
...
אם עושים את זה בפעם אחת לכל הסרטים זה יכול לקחת כמה שעות, אבל שעושים את זה ישר לכל סרט שמוסיפים זה 10 שניות, יש לי 3 מקורות עיקריים, הראשון אני בודק בדיסק בלו ריי שאני מוריד( כי אני מוריד רק סרטים בבלו ריי מלא ולא ריפים ) שני זה באתר הזה
http://www.hd-trailers.net

ואם אין בשניהם (בעיקר לסרטים ישנים) אז אני מוריד מיוטיוב עם IDM

ככה גם לא צריך חיבור לאינטרנט, או לחכות שיטען את הטריילר, וגם אין מצב שיש לי סרט בלי טריילר, מה שקורה הרבה עם התוספים האלה שלא מוצאים, טריילרים רבל כל אחד והעדפה שלו
...
כמה שטח דיסק יש לך בבית 8O (הכל בלוריי מלא)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

20TB מפוצץ, צריך כבר להגדיל, יש לי 8 כוננים, בשתי תחנות עגינה שמוחוברים למחשב נייד, בקרוב אני אחליף את אחד הכוננים שהוא 1.5TB ב-4

itrigalo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

itrigalo כתב:אם לא הייתי ברור בהודעה הקודמת שלי - אני לא מוצא אפשרות לנגן TRAILER כלל.

אז מה פיספסתי?
...
עדיין לא קיבלת תשובה - מישהו יכול לומר איך מגדירים TRAILER ב-ACE ?

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

puma1 כתב:20TB מפוצץ, צריך כבר להגדיל, יש לי 8 כוננים, בשתי תחנות עגינה שמוחוברים למחשב נייד, בקרוב אני אחליף את אחד הכוננים שהוא 1.5TB ב-4
...
וואו וואו יש מצב אתה מביא לי כמה סרטים :D .

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

itrigalo כתב:
itrigalo כתב:אם לא הייתי ברור בהודעה הקודמת שלי - אני לא מוצא אפשרות לנגן TRAILER כלל.

אז מה פיספסתי?
...
עדיין לא קיבלת תשובה - מישהו יכול לומר איך מגדירים TRAILER ב-ACE ?
...
שמע אני גם משתמש ב ACE וכבר בחודש חודשיים האחרונים גם אצלי אין קדימונים שהשתמשתי בסקרפר של SRATIM (מעצבן מאוד), אבל שהחלפתי לסקרפר של TMDB יש קדימונים, מקווה שיתקנו את הבעיה הזאת כמה שיותר מהר. כרגע יש לך 2 אלטרנטיבות 1. לסרוק את כל הספריה שלך מחדש עם הסקרפר של TMDB או 2. להוריד קדימונים לכל הסרטים שיש לך בספריה. החלטה שלך מה יותר נוח לך.
לפחות עד שאצא עדכון לסקרפר של SRTIM. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”