המלצה לרסיבר + רמקולים - תקציב 9K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
lucnh_box פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

אני מחפש המלצה לרסיבר + רמקולים(קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב).
השימוש יהיה גם לקולנוע ביתי מHTPC - ינגן hd, 3d ואולי גם בלו ריי וגם למוזיקה.
אני מחשיב את עצמי חובב מוזיקה עם אוזן מצוינת לסאונד, אבל לא בקיא בפרטים הטכניים כי אף פעם לא נכנסתי לזה לעומק, אבל יש לי שמיעה מעולה. אני יודע מראש שאי אפשר לקבל תוצאה מעולה לשמיעת מוזיקה ע"י רמקולים של קולנוע ביתי, אבל אין מה לעשות צריך להתפשר ואני יודע שבתחום הזה של סאונד חייבים לשים איזשהוא רף תקציבי מסויים וממנו לנסות להפיק את העלות תועלת הטובה ביותר.
רק לציין שדווקא כשאני רואה סרטים, חשוב לי שהסאונד ישמע טוב, אבל אני לא מאלה שמפוצצים בווליום בזמן סרט, לי זה מאוד מציק אז הווליום צריך להיות ראוי אבל לא מחריש אזניים(אם זה נותן איזה שהוא שיקול כפרמטר)

אין לי בעיה שהרמקולים הקדמיים יהיו רצפתיים, בגדול נראה לי שאני אפילו מעדיף את זה מבחינת איך שזה נראה(אבל איך זה נראה זה לא באמת שיקול).
התקציב שלי הוא 9K לרסיבר ורמקולים, כמובן שהייתי רוצה להוציא פחות אבל מאוד רוצה לא לחרוג מהמספר הזה
מעדיף לא להתעסק עם יד2 והזמנות מחו"ל(בעיקר בגלל האחריות).

אני רוצה ללכת לסבב של חנויות, אבל הייתי מעדיף לבוא עם איזה כמה מועמדים כדי שאדע להתכוונן בערך על מה אני מחפש. משיטוטים כאן בפורום קראתי הרבה חוות דעת טובות על המגבר RXV673(שאגב איך מוכרים אותו בחלק מהמקומות במחיר כלכך נמוך כמו 3500?) ומהרמקולים TANOY tfx 5.1 . זה נשמע כמו סט אפ ראוי שיתן מענה גם למוזיקה? מישהו יכול אולי לכוון לעוד כמה דגמים?

מצטער על החפירה ומקווה שמישהו יוכל לעזור :)

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #2 

הסט של טנוי הוא סט סטליטים ואתה מעוניין ברצפתיים.. :?
קשה להכניס מערכת שלמה שגם תשמע טוב בתקציב שלך.
הייתי ממליץ להתחיל עם רסיבר + שני רצפתיים ואולי גם שני Surround בתור התחלה ולהתקדם בעתיד.

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

את הRXV673 אתה יכול להשיג ב2500 אם אתה מזמין מאמזון גרמניה, אני עכשיו בהתלבטות הזו..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”