עזרה ממי שקנה מוצרים בברלין
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
Saturn או media market. בכל רחוב ראשי או מרכז קניות תמצא את אחת מהן.
לגבי החזר מע"מ - אל תבנה על זה. התהליך, ארוך, מסורבל, ולרוב לא מקבלים את הכסף. זה לא מה שהיה פעם. בעיקרון בחנות שאתה קונה אתה מבקש tax free, מפנים אותך לעמדת השירות, ואז מוציאים לך טופס. זה נכון לכל חנות ולכל קניה - בגדים, חשמל וכו'. אח"כ בשדה אתה שואל איפה מחתימים את ה tax free במודיעין. ואז מפנים אותך. זה בטרמינל a ולא איפה שהטיסות לארץ ממריאות בדר"כ. שם שמים לך חותמת וזהו.
לגבי החזר מע"מ - אל תבנה על זה. התהליך, ארוך, מסורבל, ולרוב לא מקבלים את הכסף. זה לא מה שהיה פעם. בעיקרון בחנות שאתה קונה אתה מבקש tax free, מפנים אותך לעמדת השירות, ואז מוציאים לך טופס. זה נכון לכל חנות ולכל קניה - בגדים, חשמל וכו'. אח"כ בשדה אתה שואל איפה מחתימים את ה tax free במודיעין. ואז מפנים אותך. זה בטרמינל a ולא איפה שהטיסות לארץ ממריאות בדר"כ. שם שמים לך חותמת וזהו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממש לא נכון. לפני כמה חודשים הייתי בברלין והתהליך ממש פשוט. טרמינל 1 נמצא בצמוד לטרמינל ממנו טסים לארץ, משהו כמו דקה הליכה.roypeles כתב:לגבי החזר מע"מ - אל תבנה על זה. התהליך, ארוך, מסורבל, ולרוב לא מקבלים את הכסף. זה לא מה שהיה פעם. בעיקרון בחנות שאתה קונה אתה מבקש tax free, מפנים אותך לעמדת השירות, ואז מוציאים לך טופס. זה נכון לכל חנות ולכל קניה - בגדים, חשמל וכו'. אח"כ בשדה אתה שואל איפה מחתימים את ה tax free במודיעין. ואז מפנים אותך. זה בטרמינל a ולא איפה שהטיסות לארץ ממריאות בדר"כ. שם שמים לך חותמת וזהו....
מומלץ מאוד לנצל את הזכות להחזר מע"מ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אז מה לא נכון?pixies כתב:ממש לא נכון. לפני כמה חודשים הייתי בברלין והתהליך ממש פשוט. טרמינל 1 נמצא בצמוד לטרמינל ממנו טסים לארץ, משהו כמו דקה הליכה.roypeles כתב:לגבי החזר מע"מ - אל תבנה על זה. התהליך, ארוך, מסורבל, ולרוב לא מקבלים את הכסף. זה לא מה שהיה פעם. בעיקרון בחנות שאתה קונה אתה מבקש tax free, מפנים אותך לעמדת השירות, ואז מוציאים לך טופס. זה נכון לכל חנות ולכל קניה - בגדים, חשמל וכו'. אח"כ בשדה אתה שואל איפה מחתימים את ה tax free במודיעין. ואז מפנים אותך. זה בטרמינל a ולא איפה שהטיסות לארץ ממריאות בדר"כ. שם שמים לך חותמת וזהו....
מומלץ מאוד לנצל את הזכות להחזר מע"מ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שהתהליך ארוך ומסורבל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש גם את החנות הבאה:
http://www.conrad.de/ce/de/Welcome.html
אני גם נוסע לברלין בעוד כשבועיים ומתכוון לפקוד אותה. אגב, מ SATURN ו- MEDIAMARKT די התאכזבתי בפעמים הקודמות. המבחר עצום, המחירים לא משהו.
אגב, מחזיק אצבעות שגוגל יפתיעו ויוציאו את נקסוס 7 החדש עד אז... (סיכוי קלוש)
http://www.conrad.de/ce/de/Welcome.html
אני גם נוסע לברלין בעוד כשבועיים ומתכוון לפקוד אותה. אגב, מ SATURN ו- MEDIAMARKT די התאכזבתי בפעמים הקודמות. המבחר עצום, המחירים לא משהו.
אגב, מחזיק אצבעות שגוגל יפתיעו ויוציאו את נקסוס 7 החדש עד אז... (סיכוי קלוש)