מבקש המלצה על טלפון אנדרויד זול לילדים
הי,
יש לנו שני ילדים בבי"ס יסודי (ג' ו- ה'), והגדול בלחץ קבוע על זה שהוא רוצה טלפון חכם "כי לכל הכיתה יש".
הרבה זמן התנגדנו לזה, אבל פתאום נראה לי די נוח שיהיה לו איזה אנדרויד פשוט עם Google Latitude, כך שנוכל לדעת איפה הוא כשהוא מסתובב עם חבריו.
יש איזו המלצה לטלפון זול? אני יודע שזול פירושו איטיות (והוא כבר סיפר לי על טלפון שיש לחבר שלו, שבקושי מזהה לחיצות), אבל השימוש לא אמור להיות רב, ולמשחקים יש לו אייפוד טאץ'.
אם לאפל היה טלפון זול, זה היה כבר סיפור אחר (אני חזק בעולם של אפל), אבל לאור זה שמדובר בעולם לא מוכר עבורי, אשמח לשמוע את דעתכם.
התקציב הוא עד 1000 ש"ח, עם עדיפות לחצי מזה.
תודה
עדי
יש לנו שני ילדים בבי"ס יסודי (ג' ו- ה'), והגדול בלחץ קבוע על זה שהוא רוצה טלפון חכם "כי לכל הכיתה יש".
הרבה זמן התנגדנו לזה, אבל פתאום נראה לי די נוח שיהיה לו איזה אנדרויד פשוט עם Google Latitude, כך שנוכל לדעת איפה הוא כשהוא מסתובב עם חבריו.
יש איזו המלצה לטלפון זול? אני יודע שזול פירושו איטיות (והוא כבר סיפר לי על טלפון שיש לחבר שלו, שבקושי מזהה לחיצות), אבל השימוש לא אמור להיות רב, ולמשחקים יש לו אייפוד טאץ'.
אם לאפל היה טלפון זול, זה היה כבר סיפור אחר (אני חזק בעולם של אפל), אבל לאור זה שמדובר בעולם לא מוכר עבורי, אשמח לשמוע את דעתכם.
התקציב הוא עד 1000 ש"ח, עם עדיפות לחצי מזה.
תודה
עדי
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
LG P705 /P700
אחלה טלפון אפשר לשים עליו 4.1.2 (מאירופה) - מהיר וזריז אפשר למצוא גם עד 1000 שקל.
או לנסות למצוא Galaxy S2 (אולי יד2) או מארהב
וגם הייתי מסתכל פה: http://android-sale.com/
בהצלחה
אחלה טלפון אפשר לשים עליו 4.1.2 (מאירופה) - מהיר וזריז אפשר למצוא גם עד 1000 שקל.
או לנסות למצוא Galaxy S2 (אולי יד2) או מארהב
וגם הייתי מסתכל פה: http://android-sale.com/
בהצלחה
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אל תשכח שזה ילדים, ואני מתאר לעצמי שישנה אפשרות שזה יעלם/יגנב וכו'adsagi כתב:אני קצת חושש מיד שנייה, או מחו"ל, בגלל האחריות. בגלל זה נראה לי שעדיף לקנות בארץ מחנות, גם במחיר של לקנות משהו פחות משוכלל.
הטלפון אמור לשמש בעיקר לשיחות פה ושם, ופחות למשחקים....
המלצה אישית לך עד יד2 בתור התחלה, אפילו טלפון יותר זול כמו למשל LG L3
או מוטורולה Defy אשר מוגן מיים/אבק
Let there be LIGHT!
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אין מה לחשוש מלקנות בחו"ל, ממליץ לקרוא את הביקורת של יאן על ZTE v970 ואת השירשור שבא אחריו.
מכשיר מצויין ב-500 ש"ח.
מכשיר מצויין ב-500 ש"ח.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני רכשתי לפני כשבועיים מכשיר של לנובו, דגם A820, שיכול להיות שהוא יותר ממה שהתכוונת (מרובע ליבות,מסך 4.5", סוללה 2000mah), אבל המחיר שלו מאוד מפתה, באיזור ה $170. זול זה לא בהכרח איטיות.
גם לי הייתה כוונה לתת אותו לבתי, אבל הוא מצא חן בעיני והשארתי אותו בינתיים אצלי, ואולי היא תירש את ה 3gs הישן.
אני רכשי מהחנות הבאה:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 29082.html
המכשיר הגיע עם Android 4.1.2 כולל עברית מלאה ועם ממשק אנגלי כברירת מחדל ללא זכר לסינית, כולל google play ועם הגדרות root.
לקח למכשיר 5 ימים להגיע אלי לבית. המכשיר עד כה עובד ללא דופי גם לאחר התקנות לא מעטות.
הפשרה היחידה בנתיים איתו היא המסך שבאור חזק בחוץ קצת קשה לקריאה.
בהשוואה ל v970, שאותו לא ראיתי, אבל לאחר קריאת הביקורת, מעבר ליתרון במאפיינים, לא תידרש לשום עבודת החלפת rom וכו', הכל מגיע מוכן לשימוש. האפלקיציה שכן התקנתי היא link2sd להעברת אפליקציות מותקנות לזיכרון ה sd.
עלה 640 ש"ח (משלוח אווירי חינם) ולא עצר במכס. כולל גם מגן פלסטיק חיצוני ומדבקות. אחת הגיעה כבר מודבקת למסך.
יש גם דגם a660 שהוא בסביבות $110 והוא עמיד יותר אך נחות מבחינת מאפיינים, אבל לילד זה כנראה די והותר.
לעניין המוטרולה defay, מכשיר לא מומלץ בעליל. לאישתי יש כזה וזה פשוט זוועה. אם לא היה מוטבע על זה לוגו של מוטורולה הייתי חושב שזה מותג סיני זול
. גם הילדים לא רוצים להתעסק איתו.
בהצלחה
גם לי הייתה כוונה לתת אותו לבתי, אבל הוא מצא חן בעיני והשארתי אותו בינתיים אצלי, ואולי היא תירש את ה 3gs הישן.
אני רכשי מהחנות הבאה:
המכשיר הגיע עם Android 4.1.2 כולל עברית מלאה ועם ממשק אנגלי כברירת מחדל ללא זכר לסינית, כולל google play ועם הגדרות root.
לקח למכשיר 5 ימים להגיע אלי לבית. המכשיר עד כה עובד ללא דופי גם לאחר התקנות לא מעטות.
בהשוואה ל v970, שאותו לא ראיתי, אבל לאחר קריאת הביקורת, מעבר ליתרון במאפיינים, לא תידרש לשום עבודת החלפת rom וכו', הכל מגיע מוכן לשימוש. האפלקיציה שכן התקנתי היא link2sd להעברת אפליקציות מותקנות לזיכרון ה sd.
עלה 640 ש"ח (משלוח אווירי חינם) ולא עצר במכס. כולל גם מגן פלסטיק חיצוני ומדבקות. אחת הגיעה כבר מודבקת למסך.
יש גם דגם a660 שהוא בסביבות $110 והוא עמיד יותר אך נחות מבחינת מאפיינים, אבל לילד זה כנראה די והותר.
לעניין המוטרולה defay, מכשיר לא מומלץ בעליל. לאישתי יש כזה וזה פשוט זוועה. אם לא היה מוטבע על זה לוגו של מוטורולה הייתי חושב שזה מותג סיני זול
בהצלחה
לפי האתר שממנו קנית, המכשיר הזה תומך רק בתדר 2100 בדור 3.elrom כתב:אני רכשתי לפני כשבועיים מכשיר של לנובו, דגם A820, שיכול להיות שהוא יותר ממה שהתכוונת (מרובע ליבות,מסך 4.5", סוללה 2000mah), אבל המחיר שלו מאוד מפתה, באיזור ה $170. זול זה לא בהכרח איטיות.
אני רכשי מהחנות הבאה:
לעניין המוטרולה defay, מכשיר לא מומלץ בעליל. לאישתי יש כזה וזה פשוט זוועה. אם לא היה מוטבע על זה לוגו של מוטורולה הייתי חושב שזה מותג סיני זול. גם הילדים לא רוצים להתעסק איתו.
בהצלחה...
הוא יהיה בעייתי עם הוט מובייל או פלאפון.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde