קונסולה ניידת/משחק אלקטרוני?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לא בטוחה שאני במקום הנכון, והשאלה בטח קטנה עליכם. אני לא מחפשת משחקים משוכללים, סה"כ במקום לשחק בסלולרי או במחשב משחקים פשוטים וחביבים כמו צוללות , 4 בשורה אחת, אולי אפילו סוליטר וקצת פזלים אפילו או שחמט, אני מעדיפה מכשיר קטן ונייד, הוא לא צריך להיות ברזולוציית צבע מדהימה, מספיק שלא יהיה בצבעים שצורבים בעיניים.
חיפשתי קצת באינטרנט והגעתי לגיים בוי וניינטנדו? גיים בוי הבנתי שזה משהו ישן, שאולי כבר אין בשוק(אני מחפשת מוצר חדש, לא משומש ואל תקטלו אותי על זה) מה אתם מציעים? והאם יש במכשיר כזה את המשחקים שהזכרתי ושלא יעלו יותר מדי? יש לכם רעיון? פשוט לקחת כמה משחקים אהובים במחשב ובסלולר ולאגד אותם במכשיר קטן פשוט, עדיף שלא מדיף יותר מדי קרינה כמו בסלולר.
ואם זה לא המקום הנכון איפה אתם מציעים לשאול?
תודה על כל ניסיון לעזור

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

היי אביבית,
אני לא מכיר יצרן מודרני מכובד שמייצר מכשיר להרצת משחקים מהסגנון שתארת. אלו משחקים מאד פשוטים וההתעניינות בהם מאד נמוכה.
גיים בוי של נינטנדו הוא אכן מכשיר מאד ישן,
אך יצאו לו גרסאות חדשות יותר עם השנים שחלפו - עד כמה הוא רלוונטי להפעלת משחקים מהסגנון שאת מחפשת? אין לי מושג.
למה שלא תחפשי פשוט משחקים כאלו לאנדרואיד/אייפון (בהתאם למה שיש לך) ? זה הרבה יותר נוח, זול, נייד, פשוט וכו'..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

השאלה אם זה רק משחקים קלאסיים וישנים ?

יש למשל את המכשירים הייעודים לטטריס, שח-מט, שש-בש הם מאוד פרמיטיביים ביכולות ובתצוגה - לעיתים ניתן למצוא מכשיר שמחזיק כמה משחקים ביחד.
אני מכיר מכשירי "רטרו" ניידים או כול מיני הכלאות סיניות שבהם יש סביב 80 משחקים מובנים, בתצוגה צבעונית אבל לא חושב שיש בהם את הקלאסיקות עליהם דיברת אלא משחקים בסגנון סופר מריו, סטריט פייטר וכדו...

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

גם למוצרים אחרים חדשים יותר של נייטנדו?

שליחה #4 

מה אתם אומרים? כל כך קשה להשיג דבר כזה פשוט? העולם כל כך מורכב שהוא שכח את הדברים הפשוטים? (:

מה עם מוצרי נינטנדו
DS
למיניהם, או Wii
בסיסי שלהם שהוא נייד אי אפשר להתקין בהם משחקים פשוטים כאלה?
אני לא יודעת איך הניטנדו עובד. רק עם מוצרים שלו או אפשר להתקין בו משחקים שונים?
ואם רק עם מוצרים שלו, אין לו משחקים פשוטים כמו שציינתי?

אתם באמת עוזרים כי אני כבר מתברברת עם זה הרבה זמן.
תודה!

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #5 

PSP פרוץ אפשר לקנות ביד 2 ב300 שקל. יש לו הרבה מאוד משחקים שכוללים את המשחקים שאת מתכוונת אליהם. כולל אוספים של משחקים קרלאסים למינהם. משחקי מחשבה ואסטרטגיה.
"על החתום...."

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #6 

http://www.pandawill.com/notebook-table ... ml?size=12

יש מאות ואולי אלפי משחקים חינמיים ב-Google Play
ואפשר להוסיף אמולטורים ללא מעט מכשירי עבר
https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

אביבית,
אני שוב אומר - לדעתי הכתובת שלך צריכה להיות משחקים לאנדרואיד. בנינטנדו, או כל קונסולה ניידת אחרת, מתאימים משחקים שיוצאים לאותה קונסולה. זה לא פלטפורמה פתוחה להתקנות כמו נניח מחשב ביתי. מה גם, שגם ובמידה וכן יש כאלה משחקים, את סתם נכנסת להוצאה די גדולה של כסף על המכשיר ועל המשחקים..
אם הקרינה של הסלולר מטרידה אותך כל כך, פשוט תעבירי ל "מצב טיסה" כשאת משחקת..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מצב טיסה ?

שליחה #8 

מצב טיסה? 8O
זה משהו חדש שלמדתי,אין לי כזה מכשיר משוכלל (:
תצחקו, אבל הגעתי למשחקים בסלולרי, דרך סלולרי הכי פשוט שיש לי דור 2, שיש בו 3-4 משחקים (פתטי, הא?) ופשוט חשבתי אולי יש מכשיר שיהיה נייד , ויפעיל לי כמה משחקים כמו בסלולרי + כמה משחקים שמצאתי באינטרנט, במקום ללכת למחשב או להשתמש בסלולרי.

אגב לגבי מצב טיסה מצאתי את זה:

חבל שהחברות לא חושבות גם על זקנים כמוני...
מעניין שבניטנדו יש משחק לשיפור הזכרון והחשיבה שהבנתי שהמציא אותו רופא במיוחד לאנשים מבוגרים,אז הם קונים את הקונסולה רק בשביל המשחק הזה?
(לכן חשבתי שאני אקח את המשחק שהוא המציא + כמה משחקים פשוטים...אבל אתם אומרים שההוצאה גדולה מיד לכל העסק וגם לא בטוח שאני אמצא משחקים פשוטים)
לעומת זאת יש רופא ישראלי שאומרים שהתוכנה שלו לאותה מטרה בדיוק היא הכי מוצלחת אבל לפי מה שהסברתם כאן נינטנדו או כל מכשיר אחר חוץ ממחשב לא יפעיל אותה.
מישהו שכח אותנו בדרך...לא נורא, אני אשב ואחכה פה בחושך...כמו שאומרת הבדיחה על הנשים הפולניות...(:

אבל הבנתי את כל הצדדים של כל אפשרות הודות לתגובות שלכם.
ותודה רבה מאוד על העזרה ועל הרצון הטוב! (Y)
לפחות אם אני אחפש עכשיו, אני אדע מה לחפש ואיפה, וכמה זה עשוי לעלות לי.
המון תודה (Y)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #9 

היי אביבית,
פתרון נוסף שלא הציעו כאן (רק חלק ממנו)

ישנם טאבלטים זולים מאוד (סיניים) עם מערכות הפעלה של אנדרויד.
אלו בדיוק המכשירים שמשמשים לכך, כלומר מכשיר זול מאוד, עם יכולות של סמארטפון, ובמקרה שלך, להכיל את כל המשחקים הללו, ויש מאות כאלו.

אם זה נראה לך, אני בטוח שנוכל להראות לך כמה כאלו, הנה דוגמא:

http://dx.com/p/a13-7-capacitive-touch- ... ite-148468

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה על המידע

שליחה #10 

תודה

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #11 

אביבית222 כתב:לא בטוחה שאני במקום הנכון, והשאלה בטח קטנה עליכם. אני לא מחפשת משחקים משוכללים, סה"כ במקום לשחק בסלולרי או במחשב משחקים פשוטים וחביבים כמו צוללות , 4 בשורה אחת, אולי אפילו סוליטר וקצת פזלים אפילו או שחמט, אני מעדיפה מכשיר קטן ונייד, הוא לא צריך להיות ברזולוציית צבע מדהימה, מספיק שלא יהיה בצבעים שצורבים בעיניים.
חיפשתי קצת באינטרנט והגעתי לגיים בוי וניינטנדו? גיים בוי הבנתי שזה משהו ישן, שאולי כבר אין בשוק(אני מחפשת מוצר חדש, לא משומש ואל תקטלו אותי על זה) מה אתם מציעים? והאם יש במכשיר כזה את המשחקים שהזכרתי ושלא יעלו יותר מדי? יש לכם רעיון? פשוט לקחת כמה משחקים אהובים במחשב ובסלולר ולאגד אותם במכשיר קטן פשוט, עדיף שלא מדיף יותר מדי קרינה כמו בסלולר.
ואם זה לא המקום הנכון איפה אתם מציעים לשאול?
תודה על כל ניסיון לעזור
...
לדעתי Ipod 4 ייתן פיתרון מלא. לא יודע אם זה בתקציב שלך.

אחרת, טאבלט סיני ב 500 ש"ח כמו שכתבו מעליי.
אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כן

שליחה #12 

מישהו אחר כבר אמר לי על אייפוד 4 תודה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”