המלצות לשדרוג הרמקולים
שלום לכולם
אני סוף סוף מתחיל במסע שדרוג הקדמיים שלי והייתי מעוניין בעזרתכם בצמצום האופציות שלי.
טרם התחלתי במסע האזנה ואני רק אוסף אופציות בינתיים.
התקציב הוא בסביבות 3K ויש ברשימה גם חדשים וגם יד שנייה.
הרמקולים ישודכו לרסיבר ימהה RXV-440 ומיועדים בעיקר למוסיקה (רוק, פופ, ישראלי)
חשוב לי באס נמוך ולא מרוח ובמה מפורטת. העדפה לרצפתיים עם פורט קדמי (קירבה לקירות ופינות).
גודל הסלון הוא כ20מ"ר.
הרמקולים:
1.Polk audio - Monitor50, R50
2.Wharfedale - PI40, Pacific 30
3. Jamo - E850,E570
4. Triangle - Titus
5. B&W - 602s3, 603 s2
6. Mordant Short - Avant 906
7. Paradigm - Esprit
8. Dali - Concept 6
9. Sonus faber - Concertino
10. Jmlab - Coblet 806
על מה לדעתכם ניתן לוותר בהאזנה כיוון שאני אצטרך לעבור הרבה חנויות כדי לשמוע את כל הרשימה הזאת ולדעתי זה לא יהיה אפקטיבי.
אני סוף סוף מתחיל במסע שדרוג הקדמיים שלי והייתי מעוניין בעזרתכם בצמצום האופציות שלי.
טרם התחלתי במסע האזנה ואני רק אוסף אופציות בינתיים.
התקציב הוא בסביבות 3K ויש ברשימה גם חדשים וגם יד שנייה.
הרמקולים ישודכו לרסיבר ימהה RXV-440 ומיועדים בעיקר למוסיקה (רוק, פופ, ישראלי)
חשוב לי באס נמוך ולא מרוח ובמה מפורטת. העדפה לרצפתיים עם פורט קדמי (קירבה לקירות ופינות).
גודל הסלון הוא כ20מ"ר.
הרמקולים:
1.Polk audio - Monitor50, R50
2.Wharfedale - PI40, Pacific 30
3. Jamo - E850,E570
4. Triangle - Titus
5. B&W - 602s3, 603 s2
6. Mordant Short - Avant 906
7. Paradigm - Esprit
8. Dali - Concept 6
9. Sonus faber - Concertino
10. Jmlab - Coblet 806
על מה לדעתכם ניתן לוותר בהאזנה כיוון שאני אצטרך לעבור הרבה חנויות כדי לשמוע את כל הרשימה הזאת ולדעתי זה לא יהיה אפקטיבי.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מהאזנות שלי, זה מה שיש לי לציין עבורך:
אם חשוב לך בס לא מרוח, הייתי יורד מה B&W האלו. הם יורדים נמוך, אבל הבס שלהם (לאוזניי) רחוק מלהיות הדוק, והם אינם מפורטים מספיק לטעמי.
לטיטוס של טריאנגל חסר באס באופן כללי, אם כי הוא מפורט ביותר. אם אתה יכול לעלות בתקציב לקומט- הוא שווה בדיקה. הבאס שלו נמוך יחסית למדפי, וכן הדוק ומהיר, כך שתקבל רמקול גם מאוד מפורט וגם עם באס מצויין (לגודלו). אני אישית בחרתי בו אחרי שבחנתי 7 סוגי רמקולים שונים בתקציב.
את ה 806 לא אהבתי באופן כללי, היה לו צליל רזה מידי (ממש רזה) וכך גם לעניין הבאס שלו, אם כי הוא בהחלט מפורט.
פולק אודיו, במיוחד במדפיים, שווים בדיקה באופן כללי לדעתי. הם פשוט עושים רמקולים טובים.
את שאר הרמקולים אני לא מכיר מספיק כדי לחוות דעה.
אם חשוב לך בס לא מרוח, הייתי יורד מה B&W האלו. הם יורדים נמוך, אבל הבס שלהם (לאוזניי) רחוק מלהיות הדוק, והם אינם מפורטים מספיק לטעמי.
לטיטוס של טריאנגל חסר באס באופן כללי, אם כי הוא מפורט ביותר. אם אתה יכול לעלות בתקציב לקומט- הוא שווה בדיקה. הבאס שלו נמוך יחסית למדפי, וכן הדוק ומהיר, כך שתקבל רמקול גם מאוד מפורט וגם עם באס מצויין (לגודלו). אני אישית בחרתי בו אחרי שבחנתי 7 סוגי רמקולים שונים בתקציב.
את ה 806 לא אהבתי באופן כללי, היה לו צליל רזה מידי (ממש רזה) וכך גם לעניין הבאס שלו, אם כי הוא בהחלט מפורט.
פולק אודיו, במיוחד במדפיים, שווים בדיקה באופן כללי לדעתי. הם פשוט עושים רמקולים טובים.
את שאר הרמקולים אני לא מכיר מספיק כדי לחוות דעה.
אחרי שהייתי במצב שלך לאחרונה (אם כי אני העדפתי מדפיים)
אני יכול להמליץ לך על ה-806 קובלט. הם היו מועמדים סופיים אצלי.
את הדאלי 6 לא ממש אהבתי וגם את ה-TITUS אבל זה כבר ממש עניין של טעם.
אצלי ניצחו הפולק אודיו LSi7 אבל הם קצת מעבר לתקציב שלך. אולי כשתשמע תחליט למתוח אותו קצת (זה מה שקרה אצלי).
רוי, למיטב ידיעתי אתה לא שמעת את ה-806 קובלט, שמעת את ה-806 הרגיל. הם נשמעים אחרת.
אני יכול להמליץ לך על ה-806 קובלט. הם היו מועמדים סופיים אצלי.
את הדאלי 6 לא ממש אהבתי וגם את ה-TITUS אבל זה כבר ממש עניין של טעם.
אצלי ניצחו הפולק אודיו LSi7 אבל הם קצת מעבר לתקציב שלך. אולי כשתשמע תחליט למתוח אותו קצת (זה מה שקרה אצלי).
רוי, למיטב ידיעתי אתה לא שמעת את ה-806 קובלט, שמעת את ה-806 הרגיל. הם נשמעים אחרת.
- logankungfu
- חבר ותיק

יניב, אני מכיר גם את הקובלט.
- logankungfu
- חבר ותיק

אם כי אדייק- לא בצורה השוואתית.
המסע אכן התחיל שמעתי כמה וכמה רמקולים ביניהם ניתן למנות את: מישן 34, ג'אמו 670, קאנטון 107 וורפידייל PI 30.
בינתיים הקנטון הכי הרשים אותי בשקיפות שלו ובבמה הרחבה, הוורפידייל היה טוב למחירו אך לעומת הקנטון נשמע עלוב.
אני מחכה עוד לשמוע את הפולק אודיו ואת הפראדיים.
רשמים נוספים יגיעו בהמשך....
בינתיים הקנטון הכי הרשים אותי בשקיפות שלו ובבמה הרחבה, הוורפידייל היה טוב למחירו אך לעומת הקנטון נשמע עלוב.
אני מחכה עוד לשמוע את הפולק אודיו ואת הפראדיים.
רשמים נוספים יגיעו בהמשך....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אחלה תתחדש. 
ניראה בומבה,יופי.
ניראה בומבה,יופי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אוי וואי... גם לי יש אחד כזה זרוק איפשהו בצד (למעשה 430, דגם של שנה קודמת, אבל הוא אותו דבר בדיוק..)..bullman כתב:שלום לכולם
הרמקולים ישודכו לרסיבר ימהה RXV-440 ומיועדים בעיקר למוסיקה (רוק, פופ, ישראלי)...
שקלת פעם להחליף אותו למשהו שאשכרה יודע להשמיע מוסיקה ?