מחפש שואב אבק רובוטי.. אשמח להמלצות והסברים
שלום לכולם,
אני מחפש למשפחה שואב אבק רובוטי שינקה את המטבח הסלון והחדרים.. הגודל של המטבח והסלון הוא בערך 4 על 5 מטרים.
מחפש שלא יפול במדרגות, ישאב צמוד לקירות, בעל איחסון גדול ללכלוך, קל לניקוי, חוזר אוטומטית לעמדה.
אני מוכן להשקיע כולל חריגות 2,000 ש"ח
ראינו כמה דברים פה בשרשורים אחרים אך הכל יקר ואין לנו מושג במה לבחור, נראה כאילו צריך להיות פרופסור כדי לדעת מה נותן תמורה טובה ביחס למחיר.
אשמח להצעות, הסברים וכמובן דגמים מומלצים שאתם מכירים מנסיון
תודה רבה,
אלרן.
אני מחפש למשפחה שואב אבק רובוטי שינקה את המטבח הסלון והחדרים.. הגודל של המטבח והסלון הוא בערך 4 על 5 מטרים.
מחפש שלא יפול במדרגות, ישאב צמוד לקירות, בעל איחסון גדול ללכלוך, קל לניקוי, חוזר אוטומטית לעמדה.
אני מוכן להשקיע כולל חריגות 2,000 ש"ח
ראינו כמה דברים פה בשרשורים אחרים אך הכל יקר ואין לנו מושג במה לבחור, נראה כאילו צריך להיות פרופסור כדי לדעת מה נותן תמורה טובה ביחס למחיר.
אשמח להצעות, הסברים וכמובן דגמים מומלצים שאתם מכירים מנסיון
תודה רבה,
אלרן.
בקצרה:
אם אתה מחפש מעט יותר נקי - קח רומבה, את הדגם הכי פשוט. תוכל להוסיף כמה מאות שקלים ולקחת את הדגם שניתן לתיכנות.
אם אתה מחפש קל לתחזוקה - קח ניטו, דגם XV14 (ניתן לתיכנות)
שני הרובוטים הנ"ל מנקים באופן כמעט מושלם ותהיה שבע רצון מהם.
אם אתה מחפש מעט יותר נקי - קח רומבה, את הדגם הכי פשוט. תוכל להוסיף כמה מאות שקלים ולקחת את הדגם שניתן לתיכנות.
אם אתה מחפש קל לתחזוקה - קח ניטו, דגם XV14 (ניתן לתיכנות)
שני הרובוטים הנ"ל מנקים באופן כמעט מושלם ותהיה שבע רצון מהם.
כבעל סקובה, אני מרוצה מאד.
הבעיה - הוא לא Plug and Play: אתה לא יכול להפעילו באופן ידני ולהניח שהוא יסיים את כל הפעולה ללא כל בעיה:
לרוב, הוא נתקע עם מיכל מים שלא מרוקן לגמרי, אז צריך לרוקן, לנקות טוב, להרכיב, לפרק, לנער טוב מעל הכיור, להחזיר, לקוות שהסקובה יעבוד, לא עובד: נקה שוב. עובד: התפלל שהוא יסיים את כל המהלך.
בקיצור - הוא מנקה טוב, אבל צריך להשגיח עליו.
הבעיה - הוא לא Plug and Play: אתה לא יכול להפעילו באופן ידני ולהניח שהוא יסיים את כל הפעולה ללא כל בעיה:
לרוב, הוא נתקע עם מיכל מים שלא מרוקן לגמרי, אז צריך לרוקן, לנקות טוב, להרכיב, לפרק, לנער טוב מעל הכיור, להחזיר, לקוות שהסקובה יעבוד, לא עובד: נקה שוב. עובד: התפלל שהוא יסיים את כל המהלך.
בקיצור - הוא מנקה טוב, אבל צריך להשגיח עליו.
היום לכל חברה יש שואב אבק רובוטי, אבל בתחום של 2000 שח זה כנראה רק רומבה או ניאטו. יש גם כל מיני קופונים לרובוטים ב 400 שח, שגם הם יודעים לחזור לבסיס, לא נופלים ממדרגות, וכו'. אולי כדאי לשקול את זה. מקסימום ישרת אותך שנה בתקופת האחריות ואחר כך לזרוק.
לגבי שטיפה, לי יש MINT. הוא לא שוטף, אלה מעביר סמרטוט לחה. זה טוב כמשלים לשואב רובוטי, כאשר הבית כבר נקי, לתת וויש אחרון. היתרון שלו שהוא קל מאוד לתפעול ויחסית זול.
לגבי שטיפה, לי יש MINT. הוא לא שוטף, אלה מעביר סמרטוט לחה. זה טוב כמשלים לשואב רובוטי, כאשר הבית כבר נקי, לתת וויש אחרון. היתרון שלו שהוא קל מאוד לתפעול ויחסית זול.
אני מכיר רק את הסקובה ואת המינט. dmitrys - האם זה רק סמרטוט רטוב וזה הכל? אם כן - הסמרטוט מתייבש לאחר כמה מטרים. לא ככה? האם יש מיכל מילוי מים / סבון ששומר על הסמרטוט לח לכל אורך הפעולה?
לא נראה לי שיש דגם נוסף לרובוט שוטף.
לא נראה לי שיש דגם נוסף לרובוט שוטף.
ל MINT יש כמה דגמים. לי יש הכי פשוט, 4200. יש לו סמרטוט מיוחדת, היא לא מתיבשת כל כך מהר. לוקח לה לפחות שעה לדעתי.
יש דגמים אחרים עם מיכל מים קטן.
מינט יכול לסחוב סמרטוט לחה או סמרטוט יבשה. אלה סמרטוטים מיקרופייבר מיוחדים. במצב יבש הוא אוסף אבק או שערות, אבל לא לכלוך כבד כמו חול. אני משתמש רק ברטוב, ורק אחרי רומבה.
אני חושב שמי שיש לו שואב רובוטי, סקובה מיותר ואפשר להסתפק במינט.
יש דגמים אחרים עם מיכל מים קטן.
מינט יכול לסחוב סמרטוט לחה או סמרטוט יבשה. אלה סמרטוטים מיקרופייבר מיוחדים. במצב יבש הוא אוסף אבק או שערות, אבל לא לכלוך כבד כמו חול. אני משתמש רק ברטוב, ורק אחרי רומבה.
אני חושב שמי שיש לו שואב רובוטי, סקובה מיותר ואפשר להסתפק במינט.