שאלות לגבי Logitech Harmony - 525

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
leor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בוקר טוב,

אני מתכנן לקנות שלט חכם/אוניברסלי מהדגם הנ"ל. (תקציב של 100$).
יש ברשותי מגבר של Denon ורציתי להיות בטוח לפני שאני קונה את השלט שניתן באמת לתכנת אותו עם כל אותם כפתורים שנמצאים בשלט המקורי של Denon, למשל כל אותם כפתורים ששולטים על מצבי השמע: Stereo, 5-way Stereo, Dolby, DTS וכדומה...

אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה שלט אוניברסלי חכם, אבל בשביל להחליף בין Stereo ל-Dolby Cinema אני צריך לחזור לשלט המקורי של ה-Denon. הבטחתי לאשתי שאם אני קונה את השלט הזה ניתן להיפטר מכל היתר! :) וכמובן ראש וראשונה לשלוט בעזרתו על הממיר של HOT כולל הכפתור i של אינפורמציה...

אז האם באמת ניתן להגדיר את כל אותם כפתורים גם בשלט של לוגיטק...(הרי בסך הכול הוא מוגבל בכמות הכפתורים שיש עליו)? ומה בדיוק מסך ה-LCD מציג בתוכו? האם המסך מציג את אותן פונקציות והאם ניתן ידנית לשנות להם את השמות?

הבנתי שההגדרות הראשוניות נעשות דרך אתר האינטרנט שלהן והשלט נטען עם הקודים המתאימים, אבל האם לאחר מכן ניתן לעשות Tweaking או להוסיף כפתורים נוספים.

שוב תודה,
ליאור.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46421
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

בתקציב זה אתה יכול לרכוש בחו"ל את הדגם החדש יותר 550 ב USA או 555 באירופה.

מכיוון שהשלט גם לומד, אתה יכול ללמד אותו כל כפתור אשר לא נמצא ב DB של logitech.
לכן, אתה תוכל ללמד את השלט את הכפתורים של stereo, Dolby cinema ועוד... אך לא יהיה לך כפתורים בשלט של logitech עם כיתוב זהה לכיתוב על השלט המקורי.

לא בדקתי את האפשרות לשינוי שמות של הפונקציות, אך אני מאמין שקיימת אפשרות.
אולי מישהו מבעלי השלט הנ"ל יכולים לשפוך אור על הסוגייה הזאת?

ניתן לעשות tweaking בכל שלב.

מצגת מעניינת, עוזרת להבין איך השלט מתנהג:
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... 11700,sh=1

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

ניתן להגדיר את כל הכפתורים שאתה צריך בשלט.

מסך ה-LCD, בנוסף לבחירת ה-activities (שהן בעצם פעולות המאקרו של השלט - צפייה בטלוויזיה, צפייה ב-DVD וכו'), יכול להציג עבור כל מכשיר שאתה שולט עליו את כל הכפתורים שאתה צריך בנוסף לאלו שנמצאים בשלט עצמו.

אצלי למשל, בשליטה על ה-DVD, חלק מכפתורי ה-LCD מוגדרים לשלוט על כפתורי ה-subtitles וה-eject של ה-DVD.

על אותו עיקרון אפשר להגדיר את מה שאתה רוצה, כולל כפתור ה-i בשלט של הוט והחלפה בין מצבי השמע ברסיבר. בדגם שאתה רוצה יש 4 כפתורים למסך ה-LCD, כך שאם אתה רוצה להגדיר יותר פעולות, זה יגיע במספר מסכים שאפשר לדפדף ביניהם. אתה יכול לתת שם (כולל בעברית) לכל כפתור על ה-LCD.

מקווה שזה עזר :)
!I do my own stunts

leor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44

שליחה #4 

כן! תודה רבה על כל האינפורמציה.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

היי

גם אני מעוניין לקנות בקרוב את השלט הנ"ל, ורציתי לדעת ממישהו שכבר משתמש בו לאורך זמן - מה אורך חיי הסוללה שלו..
הבחורצ'יק משתמש ב-4 (!!) סוללות AAA, וכיוון והדגמים המתקדמים יותר כוללים סוללה נטענת שעל-פי טענת לוג'יטק מחזיקה כשבוע - אני חושש שאותן 4 סוללות יאלצו להתחלף בקצב דיי מטורף...

כמו כן, האם לדעתם עדיף לי להשקיע יותר ולקחת שלט מסידרה גבוהה יותר (6xx, 8xx) ? ההבדל במחיר לא כזה נורא כמו שאני רואה (אני אזמין מחו"ל כמובן).
כדי שיהיה מושלם, אני צריך שהוא ידע לשלוט גם על HTPC.. איזה מקלט אני צריך להוסיף למחשב כדי שהוא ידע לקלוט את השלט הזה ?

תודה
נערך לאחרונה על ידי Enc0der ב 14/10/2006 11:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

guypick
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622

שליחה #6 

הזמנתי את ה- 525 גם מהחנות
(בתנאי שאוכל לשחק איתו ומקסימום להחזירו)
למי יש את השלט בבית ומשתמש איתו ?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”