וינטאג' בבריסל - יש הצעות ?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
yosiaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #1 

הי !
במסגרת עבודתי אני נדרש בשבוע הבא לנסוע לבריסל למס' ימים
רציתי לדעת האם מישהו מבאי הפורום מכיר שם חנות וינטאג' נחמדה בה ניתן למצוא מציאות ולהביאן לארץ הקודש ?
אשמח לכל הצעה / רעיון בנושא
גם בתחום ההצעות וגם בתחום הפרקטיקה של איך להביא הכל במזוודה..
תודה

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

יש לי נסיון רב ב'הברחות' וינטאז' במזוודה. קודם כל זו הדרך הכי זולה. קנס על משקל יתר ברוב חברות התעופה הוא $6 לקילו עודף מעל ה-20 המותרים. זה בדיחה ביחס ל-Fedex למשל. שנית, במקרה הגרוע ביותר ש'נתפסת' על חם במסלול הירוק - אתה צפוי לעונש 'כבד' של 18% מע"מ (הערכת המוכסים) ואיזה 80 ש"ח באיזו אגרה מפוברקת. העונש האמיתי זה השעתיים וחצי בקירוב של עיקוב וטופסולוגיה. לכן, כדי להתכונן ל'יום הדין' ודא שיש לך בהישג יד קבלה על הרכש כדי שתוכל להוכיח את שווי הסחורה לצורך חישוב מע"מ - בלי להיות תלוי בשיקול הדעת של מומחי הוינטאז' של המכס, שלעומת הערכותיהם, מחירי eBay הם בדיחה זולה.

מגברי וינטאז' אמיתיים - כאלה ששווה להביא מחו"ל הם כבדים. המאסה הזו לא עושה להם טוב במזוודה. לאחרון שהבאתי איתי נסדקו לוחות כתוצאה מתזוזות במהלך השינוע. הרעיון הכללי הוא להפחית את המאסה הזו והדרך הכי טובה היא לפרק להם את השנאים שהם הרכיב הכבד ביותר. את אלה רצוי לשאת במזוודה אחרת, או לפחות, מופרדים היטב, עטופים בחבילות עבות של כביסה מלוכלכת (או נקייה - איך שאתה רוצה). את היחידה עצמה - גם כן כדאי לעטוף בשכבה עבה של ביגוד ולודא שהכל מהודק היטב עם הרצועות של המזוודה.

אין לי מושג מה יש בבריסל (אני לא ממש מכיר וינטאז' שבא ממדינות דוברות צרפתית - יש דבר כזה בכלל?) אבל חליפה ועניבה ותיק לאפ-טופ נישא, ופרצוף 'איזה כיף לחזור הביתה מנסיעת העסקים המזורגגת' יסייעו במסלול הירוק.

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #3 

חבל שראיתי את הפוסט הזה רק עכשיו...
גרתי שם שנתיים ואני מכיר 3 חנויות מטורפות של ציוד ווינטאג' מדהים
מקווה שנהנית ומצאת משהו.

yosiaz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 847
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 208 פעמים

שליחה #4 

למען האמת בריסל הייתה יבשה לגמרי... (למעט הבירה הבלגית - הדיליריום שהייתה מדהימה)
במידה ואסע שוב - ולמען הדורות הבאים - תרגיש חופשי לפרסם את המקומות :)

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #5 

יוסי, כמי שטס לא מעט לבריסל במסגרצ העבודה - בריסל משעממת את התחת!
ואגב, את הבירה הבלגית הכי טובה מייבאים לארץ Duvel
Rust never sleeps

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #6 

בריסל נותנת המון למי שגר בה , מסכים שמי שמטייל בבריסל , ביום אחד הוא ממצה אותה ואת האטרקציות בה
אבל אין כמו ללכת לחנות תקליטים שליד הילד המשתין לקנות תקליטים ולשבת על בירה בלגית טובה
דובל היא המועדפת עליי אבל יש עוד אחרות מעולות , kwak , Chimay ועוד המון
Bush שהיא 12,5 אחוז אלכוהול גם מעולה
ולגבי ווינטאג יש מס׳ חנויות מעולות.
במהלך היום אפרסם מיקום של החנויות על מפה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”