וינטאג' בבריסל - יש הצעות ?
הי !
במסגרת עבודתי אני נדרש בשבוע הבא לנסוע לבריסל למס' ימים
רציתי לדעת האם מישהו מבאי הפורום מכיר שם חנות וינטאג' נחמדה בה ניתן למצוא מציאות ולהביאן לארץ הקודש ?
אשמח לכל הצעה / רעיון בנושא
גם בתחום ההצעות וגם בתחום הפרקטיקה של איך להביא הכל במזוודה..
תודה
במסגרת עבודתי אני נדרש בשבוע הבא לנסוע לבריסל למס' ימים
רציתי לדעת האם מישהו מבאי הפורום מכיר שם חנות וינטאג' נחמדה בה ניתן למצוא מציאות ולהביאן לארץ הקודש ?
אשמח לכל הצעה / רעיון בנושא
גם בתחום ההצעות וגם בתחום הפרקטיקה של איך להביא הכל במזוודה..
תודה
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
יש לי נסיון רב ב'הברחות' וינטאז' במזוודה. קודם כל זו הדרך הכי זולה. קנס על משקל יתר ברוב חברות התעופה הוא $6 לקילו עודף מעל ה-20 המותרים. זה בדיחה ביחס ל-Fedex למשל. שנית, במקרה הגרוע ביותר ש'נתפסת' על חם במסלול הירוק - אתה צפוי לעונש 'כבד' של 18% מע"מ (הערכת המוכסים) ואיזה 80 ש"ח באיזו אגרה מפוברקת. העונש האמיתי זה השעתיים וחצי בקירוב של עיקוב וטופסולוגיה. לכן, כדי להתכונן ל'יום הדין' ודא שיש לך בהישג יד קבלה על הרכש כדי שתוכל להוכיח את שווי הסחורה לצורך חישוב מע"מ - בלי להיות תלוי בשיקול הדעת של מומחי הוינטאז' של המכס, שלעומת הערכותיהם, מחירי eBay הם בדיחה זולה.
מגברי וינטאז' אמיתיים - כאלה ששווה להביא מחו"ל הם כבדים. המאסה הזו לא עושה להם טוב במזוודה. לאחרון שהבאתי איתי נסדקו לוחות כתוצאה מתזוזות במהלך השינוע. הרעיון הכללי הוא להפחית את המאסה הזו והדרך הכי טובה היא לפרק להם את השנאים שהם הרכיב הכבד ביותר. את אלה רצוי לשאת במזוודה אחרת, או לפחות, מופרדים היטב, עטופים בחבילות עבות של כביסה מלוכלכת (או נקייה - איך שאתה רוצה). את היחידה עצמה - גם כן כדאי לעטוף בשכבה עבה של ביגוד ולודא שהכל מהודק היטב עם הרצועות של המזוודה.
אין לי מושג מה יש בבריסל (אני לא ממש מכיר וינטאז' שבא ממדינות דוברות צרפתית - יש דבר כזה בכלל?) אבל חליפה ועניבה ותיק לאפ-טופ נישא, ופרצוף 'איזה כיף לחזור הביתה מנסיעת העסקים המזורגגת' יסייעו במסלול הירוק.
מגברי וינטאז' אמיתיים - כאלה ששווה להביא מחו"ל הם כבדים. המאסה הזו לא עושה להם טוב במזוודה. לאחרון שהבאתי איתי נסדקו לוחות כתוצאה מתזוזות במהלך השינוע. הרעיון הכללי הוא להפחית את המאסה הזו והדרך הכי טובה היא לפרק להם את השנאים שהם הרכיב הכבד ביותר. את אלה רצוי לשאת במזוודה אחרת, או לפחות, מופרדים היטב, עטופים בחבילות עבות של כביסה מלוכלכת (או נקייה - איך שאתה רוצה). את היחידה עצמה - גם כן כדאי לעטוף בשכבה עבה של ביגוד ולודא שהכל מהודק היטב עם הרצועות של המזוודה.
אין לי מושג מה יש בבריסל (אני לא ממש מכיר וינטאז' שבא ממדינות דוברות צרפתית - יש דבר כזה בכלל?) אבל חליפה ועניבה ותיק לאפ-טופ נישא, ופרצוף 'איזה כיף לחזור הביתה מנסיעת העסקים המזורגגת' יסייעו במסלול הירוק.
בריסל נותנת המון למי שגר בה , מסכים שמי שמטייל בבריסל , ביום אחד הוא ממצה אותה ואת האטרקציות בה
אבל אין כמו ללכת לחנות תקליטים שליד הילד המשתין לקנות תקליטים ולשבת על בירה בלגית טובה
דובל היא המועדפת עליי אבל יש עוד אחרות מעולות , kwak , Chimay ועוד המון
Bush שהיא 12,5 אחוז אלכוהול גם מעולה
ולגבי ווינטאג יש מס׳ חנויות מעולות.
במהלך היום אפרסם מיקום של החנויות על מפה.
אבל אין כמו ללכת לחנות תקליטים שליד הילד המשתין לקנות תקליטים ולשבת על בירה בלגית טובה
דובל היא המועדפת עליי אבל יש עוד אחרות מעולות , kwak , Chimay ועוד המון
Bush שהיא 12,5 אחוז אלכוהול גם מעולה
ולגבי ווינטאג יש מס׳ חנויות מעולות.
במהלך היום אפרסם מיקום של החנויות על מפה.