תוספת תאורה למראה באמבטיה
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הי, חדר האמבטיה אצלי מכיל תקרת גבס (יש מזגן מרכזי מעל) עם כ 7-8 ספוטים.
הם עושים אווירה מאוד נעימה, אבל מעט מדי תאורה לגילוח.
אני מחפש פתרון תאורה שיהיה זול ויספק אור חזק מספיק לגילוח, כשביתר הזמן נשתמש רק בתאורה הרגילה של החדר. חשבתי על פס LED שאציב אותו מסביב למראה (מלבנית, בערך 60ס"מ רוחב על 100ס"מ גובה).
רוב הדברים שראיתי בדיל אקסטרים היו פסים של 10מ' לכריסמס. אני גם לא בטוח שהם מספקים מספיק תאורה בכיוון הנדרש, בניגוד לסתם אור לכל הכיוונים.
מכירים מוצר מתאים, או רעיונות אחרים?
תודה!
הם עושים אווירה מאוד נעימה, אבל מעט מדי תאורה לגילוח.
אני מחפש פתרון תאורה שיהיה זול ויספק אור חזק מספיק לגילוח, כשביתר הזמן נשתמש רק בתאורה הרגילה של החדר. חשבתי על פס LED שאציב אותו מסביב למראה (מלבנית, בערך 60ס"מ רוחב על 100ס"מ גובה).
רוב הדברים שראיתי בדיל אקסטרים היו פסים של 10מ' לכריסמס. אני גם לא בטוח שהם מספקים מספיק תאורה בכיוון הנדרש, בניגוד לסתם אור לכל הכיוונים.
מכירים מוצר מתאים, או רעיונות אחרים?
תודה!
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

אני חושב שזה לא יספיק. אגב, לא ציינתי אבל זו דירה שכורה ולכן אין לי אפשרות לעשות שינויים גדולים מדי, כו להכניס בתקרה עוד שני ספוטים.Shtirlitz כתב:תוספת של 2 ספוטים מעל עמדת גילוח?...
צריך אור קרוב וחזק. היום אני משתמש במנורת שולחן אבל זה קצת מכוער, בהתחשב בזה שכל האמבטיה ממש חדשה ומעוצבת יפה (פשוט דפוקה מבחינת תאורה).
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

באמת כזה קשה למצוא פס לדים? חשבתי שזה משהו נפוץ ומוכר...
המנורה מופעלת רק בעת גילוח, כך שאיןו יותר מדי אדים. סתם מתוך סקרנות, מה יכול לקרות? קצר במנורה עקב אדים?קרוקס44 כתב:שים לב שמנורת שולחן לא מתאימה לאמבטיה ולא מבודדת מפני אדים ת-ז-ה-ר !...
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
יש לי בעייה דומה ואני משתמש ב- led Emitters ניתן להשתמש גם ב led Strip , רק לחבר להם שנאי (led driver) תואם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46383
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לשים עוד ספוט אחד חזק בתקרת הגבס זה 50 ש"ח ושעה עבודה, בדיוק לסוף השבוע המתקרב. זה הפתרון האסתטי ביותר ויחסוך ממך הדבקות יצירתיות עם פסי לדים. לא מאמין שבעל הדירה יתנגד או בכלל ישים לב.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
תראה... זה מאוד תלוי מה אתה מחפש.
ספוט או שניים נותנים תאורה ממקור יחיד/דואלי,
המשמעות היא הצללה מאוד נוקשה מה שיכול לתת תחושה של אזורים שקשה להבין מה קורה שם (כמו צוואר נגיד).
היתרון של סטריפ לדים זה מקור אור "רחב", כלומר מעט הצללה.
חפש רעיונות תאורה של מראות איפור/טואלט, הם הדבר הכי קרוב למה שאתה מחפש.
ספוט או שניים נותנים תאורה ממקור יחיד/דואלי,
המשמעות היא הצללה מאוד נוקשה מה שיכול לתת תחושה של אזורים שקשה להבין מה קורה שם (כמו צוואר נגיד).
היתרון של סטריפ לדים זה מקור אור "רחב", כלומר מעט הצללה.
חפש רעיונות תאורה של מראות איפור/טואלט, הם הדבר הכי קרוב למה שאתה מחפש.