שאלה בקשר לWinTV-PVR-150
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה-WinTV PVR 150 הינו כרטיס לכידת וידאו. לכשעצמו הוא לא יודע לעשות כלום ללא תוכנה מתאימה.
תוכנות PVR שונות כגון GB-PVR, SAGETV, MCE2005, MEDIA PORTAL ועוד משתמשות בכרטיס לצורך הקלטת תוכניות.
אם ניתן להקליט מראש תכניות - נקבע אך ורק ע"י התוכנה ולא ע"י הכרטיס.
...וכן, כל תוכנות ה-PVR יודעות להקליט מראש, לפי לוח משדרים או לפי שעה/ערוץ ספציפיים ואפילו להקליט אוטומטית סדרות לפי בחירתך ועוד ועוד...
אורן.
תוכנות PVR שונות כגון GB-PVR, SAGETV, MCE2005, MEDIA PORTAL ועוד משתמשות בכרטיס לצורך הקלטת תוכניות.
אם ניתן להקליט מראש תכניות - נקבע אך ורק ע"י התוכנה ולא ע"י הכרטיס.
...וכן, כל תוכנות ה-PVR יודעות להקליט מראש, לפי לוח משדרים או לפי שעה/ערוץ ספציפיים ואפילו להקליט אוטומטית סדרות לפי בחירתך ועוד ועוד...
אורן.
תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד
עוד שאלה מה כדאי הכרטיס הזה או WinFast PVR2000 Leadtek
מה היתרונות וחסרונות.?
ועוד שאלה האם שהמחשב מכובה אני יכול לצפות בטלויזיה?
או שרק שהוא פתוח?
שאלה אחרונה מה ההבדל בין pvr 150
לגירסא הזאת: MCE MEDIA CENTER KIT
חוץ מהמחיר שצריך להוסיף 150 שקל
תודה.
עוד שאלה מה כדאי הכרטיס הזה או WinFast PVR2000 Leadtek
מה היתרונות וחסרונות.?
ועוד שאלה האם שהמחשב מכובה אני יכול לצפות בטלויזיה?
או שרק שהוא פתוח?
שאלה אחרונה מה ההבדל בין pvr 150
לגירסא הזאת: MCE MEDIA CENTER KIT
חוץ מהמחיר שצריך להוסיף 150 שקל
תודה.
אתה מקבל שלט וקולט שתואם מיקרוסופט - מה שמאפשר לך שני דברים
1. ניצול השלט להפעלת מכשירים אחרים, כגון POWERDVD על ידי HIP BYREMOTE
2. אתה יכול להתקין MCE - זה כמעט דרישת חובה והשלט הנתמך היחידי.
1. ניצול השלט להפעלת מכשירים אחרים, כגון POWERDVD על ידי HIP BYREMOTE
2. אתה יכול להתקין MCE - זה כמעט דרישת חובה והשלט הנתמך היחידי.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אני אענה לך דווקא לשאלה המצחיקה: אם המחשב כבוי אתה לא יכול לראות באמצעותו טלויזיה. זה מן קטע כזה. לעומת זאת, אם תחבר למקור השידור שלך (ממיר/לווין/אנטנה?) במקביל, כבלים נוספים לטלויזיה (בהנחה שיש לך כמה כניסות), אז תוכל לראות ללא תלות במחשב. בכל קרה זה מומלץ כי בטוח שיהיו בעיות/קריסות/נפילות
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
השאלות שלך מאוד לא ברורות... לי יש lcd שיש בו כל סוגי הכניסות. אני יכול לחבר כמה מקורות במקביל ולעבור בין כניסה אחת לשניה לפי החשק (dvi, componnent, s-video,rca,scart,ant ועוד). איזה מסך יש לך? כמה כניסות יש לו?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
האם השאלה שלך האם אתה יכול לחבר ישירות הממיר למסך הLCD ללא המחשב ולראות טלויזיה. התשובה היא כן קנה טלויזיה LCD 20 אינץ שיש לו כניסה AV (אנלוגית כלשהיא קומפונט קומפוזיט אן SCART) וגם כניסת דיגיטאלית כמו DVI או VGA ואתה מסודר. יש גם ממירים מAV לVGA או DVI אך אם אתה לפני קניית מסך עדיף ללכת על הפתרון המתאים מראש כי הממיר עולה בעצמו כסף ... אני חושב שיש קופסאות חיצוניות שיודאות להוציא גם VGA למסך וגם דרך USB הקלטה. (אחד מהBOX למינהם) אזי זה גם פתרון. כמה הוא טוב לא ברור...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
הזכרת לי את זה..yarnic כתב:אני אענה לך דווקא לשאלה המצחיקה: אם המחשב כבוי אתה לא יכול לראות באמצעותו טלויזיה. זה מן קטע כזה. לעומת זאת, אם תחבר למקור השידור שלך (ממיר/לווין/אנטנה?) במקביל, כבלים נוספים לטלויזיה (בהנחה שיש לך כמה כניסות), אז תוכל לראות ללא תלות במחשב. בכל קרה זה מומלץ כי בטוח שיהיו בעיות/קריסות/נפילות...
http://gunav.co.il/topic/logic/45