מחפש פתרון לא יקר לשליטה דרך טאבלט אנדרואיד
שלום. היה לי עד עכשיו שלט עם מסך מגע שעשה את עבודתו נאמנה במשך יותר מ-7 שנים. היום הוא יצא משימוש בגלל טעות שלי.
עכשיו אני מחפש פתרון שתואם את זמננו. מקריאה בפורום נחשפתי לצורות חדשות של שליטה אבל יצאתי גם יותר מבולבל ממה שנכנסתי.
בשורה התחתונה. אני מחפש בקר\מודול (עם IR מובנה) שיאפשר לי להתחבר אליו דרך טאבלט מבוסס אנדרואיד ולשלוט ב:
טלויזיה, רסיבר (דגם שלא יופיע בשום מאגר ויחייב ללמד את הקוד דרך השלט המקורי) , מזגן (להדלקה וכיבוי בלבד) , ועוד כמה מכשירים פשוטים שספק אם יופיעו במאגר כלשהו.
בנוסף אני מבין שיש הרבה מאוד תוכנות לשליטה. אשמח לקבל המלצה לתוכנה או שתיים.
עכשיו אני מחפש פתרון שתואם את זמננו. מקריאה בפורום נחשפתי לצורות חדשות של שליטה אבל יצאתי גם יותר מבולבל ממה שנכנסתי.
בשורה התחתונה. אני מחפש בקר\מודול (עם IR מובנה) שיאפשר לי להתחבר אליו דרך טאבלט מבוסס אנדרואיד ולשלוט ב:
טלויזיה, רסיבר (דגם שלא יופיע בשום מאגר ויחייב ללמד את הקוד דרך השלט המקורי) , מזגן (להדלקה וכיבוי בלבד) , ועוד כמה מכשירים פשוטים שספק אם יופיעו במאגר כלשהו.
בנוסף אני מבין שיש הרבה מאוד תוכנות לשליטה. אשמח לקבל המלצה לתוכנה או שתיים.
הפתרון השני לא אפשרי והוא מורכב מידי. אני מחפש משהו פשוט בסגנון של מה ש-puma1 אמר.
קודם כל, מה היתרונות של מה שהצעת על פני פתרונות מוכנים בסגנון Griffin Beacon ודומיו/
חוץ מזה, מה ההבדל בין itach flex ל- ip2ir ?
ואיפה ניתן לרכוש ב-100 $ ? ב- ebay זה מתחיל ב-190.
קודם כל, מה היתרונות של מה שהצעת על פני פתרונות מוכנים בסגנון Griffin Beacon ודומיו/
חוץ מזה, מה ההבדל בין itach flex ל- ip2ir ?
ואיפה ניתן לרכוש ב-100 $ ? ב- ebay זה מתחיל ב-190.
http://store.roomieremote.com
ה-FLEX זה גירסה חדשה של ה-IP2IR, תעשה עליו חיפוש ותראה מה ההיתרונות על פני הדגם הקודם
לא יודע מה זה Griffin
ה-FLEX זה גירסה חדשה של ה-IP2IR, תעשה עליו חיפוש ותראה מה ההיתרונות על פני הדגם הקודם
לא יודע מה זה Griffin
EVENTGHOST - תוכנהra כתב:אתה יכול לתת לינק (כדי לא לשדוד את השירשור) ?C0rnFlex כתב:יש פתרון מעולה - אבל הוא מצריך מחשב (HTPC) שיהיה מחובר אליו ה-IR Receiver
האם זה אפשרי אצלך?......
IR BLASTER - איביי 10-20$
ניתן גם להוסיף RS232 TO USB עולה1$ באיביי, לחיבור מכשירים שיש להם RS232 ואז יש אפשרות גם לקבל פידבק מהמכשיר
לא לגמרי הבנתי את התגובה שלך.ra כתב:זה מיועד ל-fanboyz , הם עוד לא משלימים עם כניסת אנדרויד שזה מה שהוא ביקש
אבל אם יש לו ipad זה פתרון סביר...
אני צריך לאנדרואיד ולא ל-ipad.
לגבי ה- Griffin Beacon :
http://www.griffintechnology.com/beacon
מה לגבי רכישה של ה- Flex. איפה ניתן לרכוש אותו ? ובמחיר סביר (אפשר מחו"ל)
אני לא צריך לינק ל-Griffin ( יכולתי לעשות חיפוש בגוגל אם הייתתי רוצה ) אתה זה שרוצה לדעת מה ההבדלים בניהם, אני לא צריך לעשות את ההשואה בשבילך, אם הייתי מכיר את זה ההייתי אומר לך, אבל בגלל שאני לא מכיר ואני לא מכווןן לקנות את זה, אני לא אתחיל לבדוק את ההבדלים בניהם רק כי אתה מתעצל לעשות את זה125Live כתב:לא לגמרי הבנתי את התגובה שלך.ra כתב:זה מיועד ל-fanboyz , הם עוד לא משלימים עם כניסת אנדרויד שזה מה שהוא ביקש
אבל אם יש לו ipad זה פתרון סביר...
אני צריך לאנדרואיד ולא ל-ipad.
לגבי ה- Griffin Beacon :
http://www.griffintechnology.com/beacon
מה לגבי רכישה של ה- Flex. איפה ניתן לרכוש אותו ? ובמחיר סביר (אפשר מחו"ל)...
לגבי רכישה של ה-FLEX כבר נתתי לך שתי הודעות למעלה חבל שאתה לא מתאמץ לקרוא
1. אתה בכלל לא מתייחס לתגובות שרושימים לך, וממשיך לשאול אות אותה שאלה
2. אמרתי לך שאני לא יודע מה זה Griffin אתה מביא לי לינק בשביל שאני אעשה בשבילך השוואה ? לא מבין מה אתה רוצה ממני, אמרתי לך אם הייתי מכיר את זה הייתי אומר לך מה הבדלים בניהם, אבל היות ואני לא מכיר אתה רוצה לדעת מה הבדלים תעשה בדיקה
נתתי לך שם של חומרה ותוכנה שזה מה שביקשת, ננתתי לך גם לינק למקום שמוכר את החומרה, אם היה לך שאלות לגבי מה שהמלצתי לך עליו הייתי עוזר, אבל את שיעורי הבית שלך בקשר לחומרה אחרת (שאני לא מכיר ) תעשה בעצמך
אין בעיה, פעם הבאה תחכה לעזרה ממישהו אחר, הכי כיף זה לעזור שבאים אליך בטענות, פעם הבאה תתאמץ לקרוא את התגובות שרושמים לך
2. אמרתי לך שאני לא יודע מה זה Griffin אתה מביא לי לינק בשביל שאני אעשה בשבילך השוואה ? לא מבין מה אתה רוצה ממני, אמרתי לך אם הייתי מכיר את זה הייתי אומר לך מה הבדלים בניהם, אבל היות ואני לא מכיר אתה רוצה לדעת מה הבדלים תעשה בדיקה
נתתי לך שם של חומרה ותוכנה שזה מה שביקשת, ננתתי לך גם לינק למקום שמוכר את החומרה, אם היה לך שאלות לגבי מה שהמלצתי לך עליו הייתי עוזר, אבל את שיעורי הבית שלך בקשר לחומרה אחרת (שאני לא מכיר ) תעשה בעצמך
אין בעיה, פעם הבאה תחכה לעזרה ממישהו אחר, הכי כיף זה לעזור שבאים אליך בטענות, פעם הבאה תתאמץ לקרוא את התגובות שרושמים לך
puma1, בוא נרגיע קצת את הרוחות.
אמרת שאתה לא יודע מה זה ובגלל זה שלחתי לינק, חשבתי שזה יעניין אותך
קיוויתי וציפיתי שתגיד אם יש דמיון כל שהוא ביניהם בתור אחד שמכיר את הפתרון ה"מסובך יותר" כשה- griffin הוא בעצם פתרון פשוט ובסיסי.
את ההודעה קראתי אבל בגלל שיש דיבורים שלא קשורים לשאלות שלי פיספתי את הלינק (סוף העולם ??)
בכל מקרה, ה- Griffin עובד בצורה כזו שיש מכשיר שעושים לו PAIR באמצעות BLUETOOTH ומתקינים אפליקציה ייעודית על האנדרואיד.
באפליקציה אפשר לבחור שלטים ממאגר עצום או לחילופין ללמד את התוכנה בעזרת עין לומדת במכשיר ה- griffin. בשורה התחתונה , שולחים מהאפליקציה פקודה מסויימת - היא מתקבלת ל-GRIFFIN באמצעות BLUETOOTH ומתורגמת ונשלחת כאות IR)
עכשיו, אם יש לך רצון וכח להסביר מה ההבדל העיקרי ביניהם אני אשמח (חוץ מהעובדה שה-FLEX לא עובד ב-BT אלא ברשת).
אמרת שאתה לא יודע מה זה ובגלל זה שלחתי לינק, חשבתי שזה יעניין אותך
קיוויתי וציפיתי שתגיד אם יש דמיון כל שהוא ביניהם בתור אחד שמכיר את הפתרון ה"מסובך יותר" כשה- griffin הוא בעצם פתרון פשוט ובסיסי.
את ההודעה קראתי אבל בגלל שיש דיבורים שלא קשורים לשאלות שלי פיספתי את הלינק (סוף העולם ??)
בכל מקרה, ה- Griffin עובד בצורה כזו שיש מכשיר שעושים לו PAIR באמצעות BLUETOOTH ומתקינים אפליקציה ייעודית על האנדרואיד.
באפליקציה אפשר לבחור שלטים ממאגר עצום או לחילופין ללמד את התוכנה בעזרת עין לומדת במכשיר ה- griffin. בשורה התחתונה , שולחים מהאפליקציה פקודה מסויימת - היא מתקבלת ל-GRIFFIN באמצעות BLUETOOTH ומתורגמת ונשלחת כאות IR)
עכשיו, אם יש לך רצון וכח להסביר מה ההבדל העיקרי ביניהם אני אשמח (חוץ מהעובדה שה-FLEX לא עובד ב-BT אלא ברשת).
אני החלפתי את ה-PRONTO שלי באנדרויד עם אפליקציית TouchSquid ומתאם ip2ir של Global Cache.
היישום מאוד מהיר ופשוט ומאפשר לי לשלוט על כל ה-AV והחשמל החכם בבית משני טבלטים ASUS TF101 ו-Nexus Tab 7 וגם מהטלפון Galaxy S II.
האפליקציה עלה משהוא כמו 180 ש"ח והמתאם עוד 350 ש"ח (נקנה בחו"ל).
לא יודע אם זה עומד בקריטריון שלך לזול אבל יחסית למחיר של ה-PRONTO 9400 ששבק והוחלף זמ ממש בחינם
היישום מאוד מהיר ופשוט ומאפשר לי לשלוט על כל ה-AV והחשמל החכם בבית משני טבלטים ASUS TF101 ו-Nexus Tab 7 וגם מהטלפון Galaxy S II.
האפליקציה עלה משהוא כמו 180 ש"ח והמתאם עוד 350 ש"ח (נקנה בחו"ל).
לא יודע אם זה עומד בקריטריון שלך לזול אבל יחסית למחיר של ה-PRONTO 9400 ששבק והוחלף זמ ממש בחינם
אני לא שלחתי את המתאם לארץ. הוא הגיע בעצמו 
המתאם עצמו עולה כ-350 ש"ח ב-AMAZON משלוח לארץ דרך buyamerica או mustop יעלה עוד 200 ש"ח.
לא בדקתי לגבי תמיכה ב-flex משום שה-ip2ir נראה לי תחליף יותר קרוב לאקסטנדר שהיה לי לפרונטו.
כשהחלפתי את הפרונטו ב-TouchSquid אפילו לא נגעתי בעיניות ה-IR הוצאתי את העיניות מהאקסטנדר של הפרונטו וחיברתי אותן אל ה-ip2ir
המתאם עצמו עולה כ-350 ש"ח ב-AMAZON משלוח לארץ דרך buyamerica או mustop יעלה עוד 200 ש"ח.
לא בדקתי לגבי תמיכה ב-flex משום שה-ip2ir נראה לי תחליף יותר קרוב לאקסטנדר שהיה לי לפרונטו.
כשהחלפתי את הפרונטו ב-TouchSquid אפילו לא נגעתי בעיניות ה-IR הוצאתי את העיניות מהאקסטנדר של הפרונטו וחיברתי אותן אל ה-ip2ir