שימוש בכונן חיצוני המחובר ישירות ל-DUNE HD BASE 3D תוכנת ZAPPITI
שלום לכולם,
התקנתי את ה ZAPPITI הגדרתי את ההגדרות הראשוניות בדיסקים הפנימיים של המחשב רואים את התוכנה והכל עובד.
כאשר אני מחבר למחשב כונן חיצוני ומגדיר אותו אני רואה את הסרטים בתוכנה והכל נראה תקין, כאשר אני שולף ומחבר ל-DUNE ואז נכנס ל-ZAPPITI בוחר את הסרט שיושב בכונן החיצוני אני רואה את הסרט שהגדרתי כולל תקציר אך לחיצה נוספת להפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה:
פתיחת URL נכשלה
URL SMB//10.0.0.200/ZAPPITI_MOVIEֹ_ECC22/
מישהו יש לו מושג היכן טעיתי
תודה,
אביב
התקנתי את ה ZAPPITI הגדרתי את ההגדרות הראשוניות בדיסקים הפנימיים של המחשב רואים את התוכנה והכל עובד.
כאשר אני מחבר למחשב כונן חיצוני ומגדיר אותו אני רואה את הסרטים בתוכנה והכל נראה תקין, כאשר אני שולף ומחבר ל-DUNE ואז נכנס ל-ZAPPITI בוחר את הסרט שיושב בכונן החיצוני אני רואה את הסרט שהגדרתי כולל תקציר אך לחיצה נוספת להפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה:
פתיחת URL נכשלה
URL SMB//10.0.0.200/ZAPPITI_MOVIEֹ_ECC22/
מישהו יש לו מושג היכן טעיתי
תודה,
אביב
לאחר שהתקנתי את התוכנה והגדרתי את התיקיות שאני רוצה לשטף בתוכנה שלפתי דיסק חיצוני שהיה מחובר ל-dune ב USB .shmuela1 כתב:מצטער לא הבנתי בדיוק מה עשית, אנא תן יותר פירוט...
עד כאן הכל בסדר וגם הפעלתי סרטים וסדרות עם הzappiti בdune.
לאחר שחיברתי את הכונן החיצוני והגדרתי אותו בתוכנה והוא זיה את הסרטים ותוכניות הtv ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו חזרה לdune אני לא מצליח להפעיל סרט שידוע לי שהוא יושב בכונן החיצוני למרות שיש לו תיקייה בzappiti אני מקבל את ההודעת שגיאה שרשמתי בתחילת השרשור
כשעשית את הסריקה של הסרטים ב ZAPPITI הכונן החיצוני שלך היה מחובר לסטרימר או למחשב?zaviv כתב:לאחר שהתקנתי את התוכנה והגדרתי את התיקיות שאני רוצה לשטף בתוכנה שלפתי דיסק חיצוני שהיה מחובר ל-dune ב USB .shmuela1 כתב:מצטער לא הבנתי בדיוק מה עשית, אנא תן יותר פירוט...
עד כאן הכל בסדר וגם הפעלתי סרטים וסדרות עם הzappiti בdune.
לאחר שחיברתי את הכונן החיצוני והגדרתי אותו בתוכנה והוא זיה את הסרטים ותוכניות הtv ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו חזרה לdune אני לא מצליח להפעיל סרט שידוע לי שהוא יושב בכונן החיצוני למרות שיש לו תיקייה בzappiti אני מקבל את ההודעת שגיאה שרשמתי בתחילת השרשור...