מתלבט, אשמח לעזרה בנושא בחירת הטלויזיה :
התקציב הוא עד 10,00 ש"ח.
הסוג : פלזמה או LCD - טרם החלטתי, אשמח להצעות
שימוש : בעיקר טלויזיה, אך גם מחשב (לא רק סרטים)
גודל : מעוניין ב "42, אם ממש, אבל ממש אי אפשר - אז "37
איכות : מתפשרת יחסית
אשמח להמלצות לגבי LCD או פלזמה (פלוס נימוקים ) ספציפיים (דגם, מחיר)
תודה !
הסוג : פלזמה או LCD - טרם החלטתי, אשמח להצעות
שימוש : בעיקר טלויזיה, אך גם מחשב (לא רק סרטים)
גודל : מעוניין ב "42, אם ממש, אבל ממש אי אפשר - אז "37
איכות : מתפשרת יחסית
אשמח להמלצות לגבי LCD או פלזמה (פלוס נימוקים ) ספציפיים (דגם, מחיר)
תודה !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני דווקא הייתי ממליץ לך לחפש פלאסמה,דווקא בגלל שציינת שאתה הולך לראות שידוריי טלווזיה רגילים,אני מסיק שמהם תראה יותר.
הייתי שמח לשמוע יותר את רמת החלוקה שלך בין צפיה במחשב לשידוריי טלווזיה,זה יתן תמונה בהירה יותר לגבי אופן ההמלצה שלי ושל החברים.
הייתי שמח לשמוע יותר את רמת החלוקה שלך בין צפיה במחשב לשידוריי טלווזיה,זה יתן תמונה בהירה יותר לגבי אופן ההמלצה שלי ושל החברים.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- crusader
- חבר ותיק

אני בכלל לא הייתי פוסל פלאסמה הבעיה הינה שאתה מדבר על סכום שהוא טיפה נמוך עבור טכנולוגיה כזו עם תמיכה ב HD.
לגבי הצריבה,תראה, זו תופעה נפוצה מאוד וישנם לא מעט שירשורים בנושא,ככה שאין טעם להרחיב,השאלה היא האם שתצפה או שתחבר מחשב,אתה הולך להשאיר אותו עם תמונה סטטית הרבה זמן?
אם אתה הולך להשתמש במחשב עבור צפיה בלבד,ז"א לחבר ,לראות סרט ולנתק,אז אין לך ממה לדאוג.
מה גם שבטווח מחירים שציינת לפי דעתי התמורה הגבוהה ביותר תהיה ללא ספק פלאסמה,בייחוד לאור כמות הזמן שאתה תבלה בצפייה בתכני טלווזיה.
לגבי הצריבה,תראה, זו תופעה נפוצה מאוד וישנם לא מעט שירשורים בנושא,ככה שאין טעם להרחיב,השאלה היא האם שתצפה או שתחבר מחשב,אתה הולך להשאיר אותו עם תמונה סטטית הרבה זמן?
אם אתה הולך להשתמש במחשב עבור צפיה בלבד,ז"א לחבר ,לראות סרט ולנתק,אז אין לך ממה לדאוג.
מה גם שבטווח מחירים שציינת לפי דעתי התמורה הגבוהה ביותר תהיה ללא ספק פלאסמה,בייחוד לאור כמות הזמן שאתה תבלה בצפייה בתכני טלווזיה.
אז אני לא מבין...crusader כתב:אני בכלל לא הייתי פוסל פלאסמה הבעיה הינה שאתה מדבר על סכום שהוא טיפה נמוך עבור טכנולוגיה כזו עם תמיכה ב HD.
מה גם שבטווח מחירים שציינת לפי דעתי התמורה הגבוהה ביותר תהיה ללא ספק פלאסמה,בייחוד לאור כמות הזמן שאתה תבלה בצפייה בתכני טלווזיה....
אני לא משתמש במחשב רק לסרטים, אלא 10%-20% מהזמן אני אשתמש בו כמחשב לכל דבר (עבודה ב Windows).
זה אנם זמן מועט (רק מספר שעות בשבוע) - אבל זה מספיק כדי להרוס לי את הפלזמה, לא ?
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
במקרה שלך נראה לי שלא הייתי הולך על פלאזמה (למרות שאני לא חסיד LCD בלשון המעטה), הבעיה היא שאין בתקציב מסך סביר בטח שלא בגדלים שאתה מחפש. הייתי בודק את הסמסונג 40" שאמנם יקרה יותר אבל שמעתי שהיא סבירה באיכותה (לא ראיתי בעצמי).
HiFiMusic IL
אז אני לא מבין...aloni כתב:במקרה שלך נראה לי שלא הייתי הולך על פלזמה (למרות שאני לא חסיד LCD בלשון המעטה), הבעיה היא שאין בתקציב מסך סביר בטח שלא בגדלים שאתה מחפש. הייתי בודק את הסמסונג 40" שאמנם יקרה יותר אבל שמעתי שהיא סבירה באיכותה (לא ראיתי בעצמי)....
אני לא משתמש במחשב רק לסרטים, אלא 10%-20% מהזמן אני אשתמש בו כמחשב לכל דבר (עבודה ב Windows).
זה אנם זמן מועט (רק מספר שעות בשבוע) - אבל זה מספיק כדי להרוס לי את הפלזמה, לא ?
- aloni
- חבר במועדון 10K

אם אתה נשאר כמה שעות עם עם מסך סטטי זה עלול להזיק, כן, אל תשכח שה- task bar סטטי כמעט כל הזמן ונעלם רק כשאתה משתמש באפליקציות מסך מלא כמו צפייה בסרטים.
אם כל session של עבודת windows הוא בין כמה דקות לחצי שעה אז כן הייתי שוקל פלאזמה (הבעיה היא שבתקציב שלך אין יותר מידי אפשרויות לפלאזמת HD סבירה אם בכלל).
שאלה: מה אתה רוצה לעשות בדיוק ב- windows האם יש לך מחשב נוסף בבית?
אם כל session של עבודת windows הוא בין כמה דקות לחצי שעה אז כן הייתי שוקל פלאזמה (הבעיה היא שבתקציב שלך אין יותר מידי אפשרויות לפלאזמת HD סבירה אם בכלל).
שאלה: מה אתה רוצה לעשות בדיוק ב- windows האם יש לך מחשב נוסף בבית?
HiFiMusic IL
- crusader
- חבר ותיק

ברמת "העיקרון" אני מציע לך לקרוא את המאמר על הטכנולוגיה עצמה.
בגדול כל שימוש בפלאסמה צורב אותה,ז"א גם שאתה רואה סרט אתה צורב תמונה,שלמעשה חושף את הפוספרים שלך בצורה לא אחידה לגוונים שונים יותר מאחרים.
לכן כמו שאמר אלוני,אם אתה הולך להשתמש במסך כצג מחשב סטטי,הייתי מציע לך לעבור לטכנולוגיה הבאה,למרות שגם אז הייתי שוקל שוב ושוב.היות ורוב הזמן אתה כן מתעתד לצפות בשידורים טלווזיונים,שלא מתהדרים ביכולות שידור מפליאות ,לצערי,מה שיקבל משנה תוקף בעת צפיה ב LCD.
ככה שלמעשה זוהי סוג של פשרה שרק אתה תגיד אם תוכל לחיות עימה.
בגדול כל שימוש בפלאסמה צורב אותה,ז"א גם שאתה רואה סרט אתה צורב תמונה,שלמעשה חושף את הפוספרים שלך בצורה לא אחידה לגוונים שונים יותר מאחרים.
לכן כמו שאמר אלוני,אם אתה הולך להשתמש במסך כצג מחשב סטטי,הייתי מציע לך לעבור לטכנולוגיה הבאה,למרות שגם אז הייתי שוקל שוב ושוב.היות ורוב הזמן אתה כן מתעתד לצפות בשידורים טלווזיונים,שלא מתהדרים ביכולות שידור מפליאות ,לצערי,מה שיקבל משנה תוקף בעת צפיה ב LCD.
ככה שלמעשה זוהי סוג של פשרה שרק אתה תגיד אם תוכל לחיות עימה.
אני לא מצליח להבין דבר בסיסי :crusader כתב:ברמת "העיקרון" אני מציע לך לקרוא את המאמר על הטכנולוגיה עצמה.
ככה שלמעשה זוהי סוג של פשרה שרק אתה תגיד אם תוכל לחיות עימה....
איך זה שאתה לא פוסל את הפלזמה, לאחר שאני אומר שהיא תשמש גם לשימוש מחשב 20% מהזמן ?
הרי אם אני אעבוד עליה רק יום אחד בשבוע (ב WINDOWS), היא תהרס, לא ??
- aloni
- חבר במועדון 10K

עקרון שתהיה בריא, מה שאנחנו מנסים להגיד שזה תלוי מה בדיוק אתה עושה ב- 20% האלו. אבל עזוב, הבנת את הבעיה ואת הסיבות לכאן ולכאן עכשיו תבחר אתה מה מתאים לך.
נערך לאחרונה על ידי aloni ב 06/10/2006 0:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
הסברתי בצורה מדוייקת מה אני עושה ב 20% הללו, אבל עדיין לא מצליח לקבל תגובה חד משמעית...aloni כתב:עקרון שתהיה בריא, מה שאנחנו מנסים להגיד שזה תלוי מה בדיוק אתה עושה ב- 20% האלו. אבל עזוב, הבנתי את הבעיה ואת הסיבות לכאן ולכאן עכשיו תבחר אתה מה מתאים לך....
ב 20% הללו אני עובד במחשב - כמחשב לכל דבר, מעלה את מערכת ההפעלה (Windows)
ועובד מול המחשב למשך מספר שעות.
אני מניח שזה לא ממש משנה לך כמה זמן אני גולש באינטרנט, כמה זמן מקמפל תוכניות ב Visual Studio וכמה זמן עורך תמונה בטופושופ, נכון ?