האודיסי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מערכת רום קורקשיין שמבצעת הגדרות ברסיבר בהתאם לנתונים האקוסטיים של החדר.oritripi כתב:מהה זה בידיוק האודיסי...
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הייתי מוסיף ואומר שהודיסי גם מאוד עוזר ב"אקיולייזר" של הרמקולים.לפחות ככה זה אצלי.
כיף חיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Sexter כתב:ברמת מכשיר כמו 609 אל תצפה לפלאים.. ברב המקרים כיון ידני הרבה יותר עדיף ומדוייק......
הרסיבר כולל את גירסת הבסיס של אודסי ה 2EQ ,מה שאומר שאין טיפול בתדרים שמופנים לסאב.
- royla
-
- חבר ותיק

חייב לומר לכם שכמה שאני התאמץ אני לא הגיע לתוצאות של האודיסי,גם לא הגירסה הבסיסית שלו.אבל זה אני.
כיף חיים.
לא הבנתי לאיזה תוצאות אתה מתכוון?royla כתב:חייב לומר לכם שכמה שאני התאמץ אני לא הגיע לתוצאות של האודיסי,גם לא הגירסה הבסיסית שלו.אבל זה אני....
אודיסי היא תוכנת RC סגורה שלא מאפשרת "התעסקות".
יש את האיקולייזרים למינהם, וכל כיווני ה-boost למינהם הבנויים בתוכנת הפרוססינג של הרסיבר אבל זה לא קשור לאודיסי - כרטיס ותוכנה נפרדת on board
בשביל "לפרק ולהרכיב מחדש" את האודיסי ע"פ רצונך.
זה מצריך אותך לרכוש:
1. רסיבר/פרוססור שתומך ב-32XT
2. קיט ה-PRO שאותו ניתן להביא ארצה בעלות של 500$.
3. הרבה סבלנות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין קשר בין ערכת הפרו לבין ה XT32itay123 כתב:לא הבנתי לאיזה תוצאות אתה מתכוון?royla כתב:חייב לומר לכם שכמה שאני התאמץ אני לא הגיע לתוצאות של האודיסי,גם לא הגירסה הבסיסית שלו.אבל זה אני....
יש את האיקולייזרים למינהם, וכל כיווני ה-boost למינהם הבנויים בתוכנת הפרוססינג של הרסיבר אבל זה לא קשור לאודיסי - כרטיס ותוכנה נפרדת on board
זה מצריך אותך לרכוש:
3. הרבה סבלנות...
- royla
-
- חבר ותיק

itay123
היי,
להבנתי-רום קורקשן זה המרחקים ל"סוויט ספוט" ומבנה החדר.ואני לא מבין גדול בכלל...אני חדש...
מה שהאודסי עושה להבנתי ושמיעתי זה-הגברת /המנכת -באס ,מיד וטרבל לפי הצורך-הוא מאזן את הרמקול כמו שהייתי מקווה להצליח ידנית לעשות ע"י אקוולייזר.ובנוסף עושה "במה".
להבנתי זה לא רום קורקשן בלבד.אולי אני טועה.
אתם מבינים יותר,כמו שאמרתי אני חדש פה...
היי,
להבנתי-רום קורקשן זה המרחקים ל"סוויט ספוט" ומבנה החדר.ואני לא מבין גדול בכלל...אני חדש...
מה שהאודסי עושה להבנתי ושמיעתי זה-הגברת /המנכת -באס ,מיד וטרבל לפי הצורך-הוא מאזן את הרמקול כמו שהייתי מקווה להצליח ידנית לעשות ע"י אקוולייזר.ובנוסף עושה "במה".
אתם מבינים יותר,כמו שאמרתי אני חדש פה...
כיף חיים.
הי יואב, את ה-PRO לאודיסי 32XT למיטב הבנתי לא ניתן להתקין בפרוססורים/רסיברים שהם לא אודיסי 32XT...?istarmini כתב:אין קשר בין ערכת הפרו לבין ה XT32itay123 כתב:לא הבנתי לאיזה תוצאות אתה מתכוון?royla כתב:חייב לומר לכם שכמה שאני התאמץ אני לא הגיע לתוצאות של האודיסי,גם לא הגירסה הבסיסית שלו.אבל זה אני....
זה מצריך אותך לרכוש:
3. הרבה סבלנות......
אגב יש "קיט PRO" גם ל-MULTI XT
רום קורקשן עוסק בהרבה יותר מ-כיווני delay לסוויט ספוט.royla כתב:itay123
היי,
אתם מבינים יותר,כמו שאמרתי אני חדש פה......
יש לא מעט מאמרים עשירים באינפורמציה לגבי תוכנת ה-AUDYSSEY.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כבר הסברתי לך בזמנו, אין קשר בין הפרו לבין ה XT32itay123 כתב:הי יואב, את ה-PRO לאודיסי 32XT למיטב הבנתי לא ניתן להתקין בפרוססורים/רסיברים שהם לא אודיסי 32XT...?istarmini כתב:אין קשר בין ערכת הפרו לבין ה XT32itay123 כתב:לא הבנתי לאיזה תוצאות אתה מתכוון?royla כתב:חייב לומר לכם שכמה שאני התאמץ אני לא הגיע לתוצאות של האודיסי,גם לא הגירסה הבסיסית שלו.אבל זה אני....
זה מצריך אותך לרכוש:
3. הרבה סבלנות......
אגב יש "קיט PRO" גם ל-MULTI XT...
הנה דוגמה:
http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... tId=SR7007
[/quote]...
יואב נתת לי קישור לרסיבר מארנטז המכיל כיול אודיסי...לא הבנתי מה הקשר לקיט הפרו שרכשת אתה בעצמך מחו"ל...?
http://www.audyssey.com/installers
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יואב נתת לי קישור לרסיבר מארנטז המכיל כיול אודיסי...לא הבנתי מה הקשר לקיט הפרו שרכשת אתה בעצמך מחו"ל...?itay123 כתב:......
http://www.audyssey.com/installers[/quote]
הקשר הוא שהרסיבר הזה כולל אודסי XT וניתן לכייל אותו בעזרת ערכת הפרו (כנס ללשונית הנתונים שלו ותקרא)רוצה לומר שאין קשר בין ערכת הפרו ל XT32 .
[/quote]הקשר הוא שהרסיבר הזה כולל אודסי XT וניתן לכייל אותו בעזרת ערכת הפרו (כנס ללשונית הנתונים שלו ותקרא)רוצה לומר שאין קשר בין ערכת הפרו ל XT32 ....
נכון הוא בעל "הכנה" לקיט הפרו ז"א שמותקן אצלו מנגנון זיהוי ברגע שהוא מזהה את התוכנה (נניח מלפ טופ) הוא יודע לתקשר אם התוכנה של הפרו שמגיע באופן חיצוני.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון הוא בעל "הכנה" לקיט הפרו ז"א שמותקן אצלו מנגנון זיהוי ברגע שהוא מזהה את התוכנה (נניח מלפ טופ) הוא יודע לתקשר אם התוכנה של הפרו שמגיע באופן חיצוני.[/quote]itay123 כתב:הקשר הוא שהרסיבר הזה כולל אודסי XT וניתן לכייל אותו בעזרת ערכת הפרו (כנס ללשונית הנתונים שלו ותקרא)רוצה לומר שאין קשר בין ערכת הפרו ל XT32 .......
יופי העיקר שהכל מובן
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Sexter כתב:ברמת מכשיר כמו 609 אל תצפה לפלאים.. ברב המקרים כיון ידני הרבה יותר עדיף ומדוייק......
בכל מכשיר..
עוד לא הומצא מיקרופון שהוא טוב יותר מהשילוב אוזן+מוח
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי