XBMC הצגת סדרות ופרטי סדרות בעברית
אהלן,
אני די חדש בעולם ה XBMC ויש לי מלא שאלות בנוגע לקסטומיזציה (מתנצל מראש על ההטרדה)
אז ככה לקחתי xtreamer ultra פירמטתי לו את הצורה והתקנתי את ה xbmcubuntu החדש.
אני משתמש בסקין בשם Transperacy
בכל מה שנוגע לסרטים הצלחתי לשים סקרייפר של אתר סרטים והוא עובד לשביעות רצוני. בכל מה שקשור לסדרות אני לא מצליח!!!
ניסיתי כמה מהפתרונות פה בפורום אך ללא הצלחה, הלכתי להגדרות של tvdb והעברתי אותו ל he הפעלתי מחדש ניקיתי ספריות ושינית את שם תיקיות הסדרות לעברית אבל כלום לא קורה.
יש למישהו פתרון?
על הדרך אני מחפש המלצה למכשיר חדש למרות שהאולטרא סוחב הכל ללא בעיות יש המלצות?
אני די חדש בעולם ה XBMC ויש לי מלא שאלות בנוגע לקסטומיזציה (מתנצל מראש על ההטרדה)
אז ככה לקחתי xtreamer ultra פירמטתי לו את הצורה והתקנתי את ה xbmcubuntu החדש.
אני משתמש בסקין בשם Transperacy
בכל מה שנוגע לסרטים הצלחתי לשים סקרייפר של אתר סרטים והוא עובד לשביעות רצוני. בכל מה שקשור לסדרות אני לא מצליח!!!
ניסיתי כמה מהפתרונות פה בפורום אך ללא הצלחה, הלכתי להגדרות של tvdb והעברתי אותו ל he הפעלתי מחדש ניקיתי ספריות ושינית את שם תיקיות הסדרות לעברית אבל כלום לא קורה.
יש למישהו פתרון?
על הדרך אני מחפש המלצה למכשיר חדש למרות שהאולטרא סוחב הכל ללא בעיות יש המלצות?
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
תשנה את שם הקובץ NFO לtvshoh.nfo
וכמובן בפנים צריך להיות הקישור לאתר TVDB שמכיל תקציר בעברית (צריך להיות 24 בסוף הקישור - ככה תוודא את עצמך)
וכמובן בפנים צריך להיות הקישור לאתר TVDB שמכיל תקציר בעברית (צריך להיות 24 בסוף הקישור - ככה תוודא את עצמך)
תיכנס ל TVDB באינטרנט, תכתוב את השם של הסדרה בעברית והתקייה שאתה מזין ל XBMC צריכה להיות בדיוק באותו שם.
מתוך 100 סדרות יצא לי של 5 סדרות אין פרטי סדרה בעברית ולרוב הסדרות אין תקצירי פרקים בעברית(אנשים משקיעים וכותבים/מדביקים בעצמם) באתר
זה המצב ידידי
מתוך 100 סדרות יצא לי של 5 סדרות אין פרטי סדרה בעברית ולרוב הסדרות אין תקצירי פרקים בעברית(אנשים משקיעים וכותבים/מדביקים בעצמם) באתר
זה המצב ידידי
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש לי את אותה הבעיה.compman112 כתב:תשנה את שם הקובץ NFO לtvshoh.nfo
וכמובן בפנים צריך להיות הקישור לאתר TVDB שמכיל תקציר בעברית (צריך להיות 24 בסוף הקישור - ככה תוודא את עצמך)...
תוכל להסביר בדיוק על איזה קובץ מדובר ואיפה הוא נמצא בדיוק?
תודה!