הלן חברים, אז ככה, סוף סוף מצאתי לי זמן פנוי לקפוץ ולשמוע כמה זוגות של אזניות, את ה PX 100-II ו PX 200-II של סנהיסר, נתחיל מזה ש ה200 לא כאלה גרועות כמו שכולם פה אומרים, אבל הן לא מושלמות, בכל זאת הבחירה נפלה על ה 100 בסופו של יום, ב 200 זה לא שאיו באס בכלל, אבל זה לא רק עניין הבס, פשוט לי הסאונד של ה 100 נשמע יותר יותר , עכשיו לעניינינו, בדגם ה 200 יש בקר עוצמה על החוט, לא יודע למה אבל אני ישר חשבתי לעצמי "איך חייתי בלי זה כל החיים", אני משתמש במכשיר אנדרואיד, כידוע כבררת מחדל של רק 15 קפיצות בעוצמת השמע, ואז אתם נתקעים על חלש מידי או חזק מידי, הבקר הזה על האזניות פשוט פתר את הבעיה מצויין, כלכך נוח לכוון לעוצמא האופטימלית..WOW,
כן אני חישפתי פתרון לעניין הזה, ניתן לסדר את זה ע"י התעסקות ו פריצת ROOT במכשיר, אבל בכל זאת הרגשתי שיותר נוח לי לכוון את זה בצורה ב "ישנה" והאנלוגית

, אני כאלו מרגיש שליטה טובה יותר על עוצמה.
העניין שבדגם ה 100 אין את הבקר הזה, על הדרך חשבתי להיפתר מחוטים ולרכוש דיבורית BT אם חיבור 3.5,
הבעיה שגם שם זה משהו כמו 18 קפיצות ואני לא יודע אם זה יספיק לי, לרוב אני שומע מוזיקה בנסיעה, לפחות עכשיו,
אבל אם אני ישמע בחוץ, יותר נוח להשתמש בדיבורית, מאשר להשוויץ במכשיר

, בכל מקרה השאלה כזאת:
האם לדעתכם, אפשרי לבקש מהיצרן להרכיב לי דגם 100 אם בקר שליטה? בתוספת תשלום כמוון, הרי הם מתעסקים גם בציוד ל DJ's וציוד מקצוע אחר, ויש דרישות שונות לכולם..תנו דעה או איזה המלצה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "