יש דבר אחד שלא הבנתי על הסוף, ואשמח אם תוכל לענות עליו:
יש לי בבית 2 ממירי Total ועוד אחד yes VOD. האם ניתן יהיה לצפות בכל הממירים בתכנים של שני ממירי ה- Total או שאפשר יהיה להגדיר כל פעם רק ממיר Total אחד שממנו ניתן יהיה למשוך תוכן ?
אני משתמש בממשק החדש מאז פברואר ובמולטי רום מהיום שבו יצא ואני חייב לציין שזאת אכן מהפכה , המכשיר מתפקד מהיר יותר והאופציה לראות ממירים אחרים פשוט מעולה , יס השאירו את הוט מאחורה....
האמת ביס לאומת הוט יש מה לראות
משכן יס קצת קמצנים בנוגע לערוצי פרימיום שלהם
משכן כשרוכשים ממיר מקס טוטאל מקבלים את החבילת HD ביחד
אם הממיר חוץ מערוצי ספורט
אבל כל השאר ערוצי פרימיום בתשלום נוסף
לגבי הממשק החדש נראה נחמד אני בטוח שאוהבי טלויזיה בינינו
יאהבו את הממשק אני אישית לא רואה טלויזיה חדשות בערוץ 2 מדי פעם
ככה שאני לא רואה סיבה לשלם 250 שח
אני משתמש בממשק החדש כחודש ובהחלט יש פה מהפכה, בעיקר ע"פ הילדים שלי.
עכשיו אין לי בעיה לשלוח אותם למרתף לראות את כל התוכניות האיכותיות שהם מקליטים. לפני כן היה דין ודברים בסגנון של "אבל הקלטנו תוכנית בזמן שעשינו שיעורי בית ועכשיו אתה חייב לפנות לנו את הסלון"
יש לנו שני ממירי MAX ו VOD אחד ולפני הממשק החדש היה צורך ב GANT כדי לתכנן מה מקליטים איפה ומתי, עכשיו כשכולם רואים את כולם אפשר למחוק את ה GANT.
כמו כן הממשק מהיר מאוד ואני עדיין לא נתקלתי בבאגים, אולי אני לא רואה מספיק טלוויזיה.
הממשק החדש נראה מדהים ורענן.
יש מספר בגים והממשק דורש הסתגלות.
ה- multiroom הוא ה- gamechanger כאן!
אין יותר בעיות של מי צופה היכן. פשוט עוברים לממיר אחר וצופים בתוכן המוקלט מרחוק.
כמעט מיידית, זה הפך לחלק בלתי נפרד מהרגלי הצפייה שלנו.
עופר,
תודה על הסקירה.
מספר שאלות:
1. האם דפדוף ברשימת ההקלטות רציף ללא קשר לממיר בו מוקלטת התכנית או שצריך בצורה יזומה לעבור לצפות בהקלטות שהוקלטו בממיר ספציפי?
2. איך המערכת מתמודדת עם כפילויות - זאת אומרת הקלטת אותה תוכנית בשני ממירים או יותר? (כמובן תלוי בתשובה ל-1...)
3. האם הממיר רואה את שאר הממירים ויכול באופן יזום להקיליט סדרה ספציפית בממיר אחר שכרגע פנוי?
לסחוט עוד כסף מהלקוחות. לא מספיק שנשלם על ה-FEATURE המתקדם, תמיד נוסף לכך 'מס שידרוג' מכשיר.
רוצים VOD, אין בעיה, שלמו על השירות, על התוכן ועל שדרוג המכשיר. רוצים חווית מולטי רום, אין בעיה, שלמו על השירות ועל שידרוג המכשיר (שוב).
זה המודל בכל העולם - בשביל להצדיק את ההשקעה בפיצ'ר צריך להחזיר אותו. כך כשיש ממיר חדש וכך כשיש פיצ'ר חדש (ע"ע VOD, yes streamer או multi room).
המטרה של כל הפיצ'רים הללו היא לא רק לגרום ללקוחות להיות יותר מרוצים אלא לחבר אותם חזק יותר לשירות וכמובן להגדיל את ה-ARPU (סכום הגביה החודשי הממוצע שלהם).
עקב נפלאות המולטירום,החלטתי לשנמך שני ממירי MAX טוטאל לממירי זאפר HD .
חוץ מהקלטה שיורדת-האם יש פונקציות נוספות שאליהן התרגלתי בטוטאל ושלא יהיו בזאפר? האם קיים היס סטרימר בזאפר?האם איכות התמונה זהה בשני הממירים?