למה שלא נארגן פגישה של חובבי אודיו אוזניות ?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חכו לתערוכה
יהיו הפתעות
יהיו הפתעות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
cabilyo,
לא נראה לי ממש מעשי.
אבל אני בטוח שתוכל לקבוע עם המציגים לאחרי התערוכה, להגיע אליהם עם הציוד שלך ולבדוק כל דבר.
זה הרבה יותר מעשי, מאשר לעשות זאת כשכל שאר הקהל מה ייצטרך לעשות בינתיים? לחכות שתגמור את הבדיקות שלך?
לא נראה לי להיט....
לא נראה לי ממש מעשי.
אבל אני בטוח שתוכל לקבוע עם המציגים לאחרי התערוכה, להגיע אליהם עם הציוד שלך ולבדוק כל דבר.
זה הרבה יותר מעשי, מאשר לעשות זאת כשכל שאר הקהל מה ייצטרך לעשות בינתיים? לחכות שתגמור את הבדיקות שלך?
לא נראה לי להיט....
אתה צודק ,אני פשוט מקנא בחברה מארה"ב,הם עושים מפגשים שכל אחד בא עם הציוד שלוMartinHSabag כתב:cabilyo,
לא נראה לי ממש מעשי.
לא נראה לי להיט.......
וכך הם לומדים מה החוליה החלשה.החזקה שלהם מבלי לבזבז הרבה כסף על ניסויים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני אשמח להרים Shout Out רציני אחרי התערוכה, אני קודם צריך לחזור לארץ
אני אפתח שרשור כשהעניין יהיה רלוונטי (אחרי התערוכה) ונראה כמה ביקוש יהיה לעניין.
אני מקווה שיהיה אפשר לארגן ציוד מנציגים כמו אורי יפה ואייל פור שהולכים להציג ציוד High End רציני בתחום האוזניות בתערוכה השנה.
בכל מקרה הרעיון מבורך ואין ספק שהוא חוויה הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית של כל משתתף בה.
אני אפתח שרשור כשהעניין יהיה רלוונטי (אחרי התערוכה) ונראה כמה ביקוש יהיה לעניין.
אני מקווה שיהיה אפשר לארגן ציוד מנציגים כמו אורי יפה ואייל פור שהולכים להציג ציוד High End רציני בתחום האוזניות בתערוכה השנה.
בכל מקרה הרעיון מבורך ואין ספק שהוא חוויה הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית של כל משתתף בה.