שיטת שמע של סראונד
סליחה על הבורות, אבל לא אמור להיות דולבי גם במגבר ואז גם הממיר וגם המגבר יהיו מתואמים על דולבי ?
אולי בכלל מומלץ להגדיר התאמה אחרת ?
ב-straight אני רואה במגבר שהוא מבטל את האחוריים ואני כן רוצה לשמוע בהם.
תודה
אולי בכלל מומלץ להגדיר התאמה אחרת ?
ב-straight אני רואה במגבר שהוא מבטל את האחוריים ואני כן רוצה לשמוע בהם.
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הוא מבטל את האחוריים, כי הוא לא מזהה סיגנל דולבי מהממיר... תנסה ערוץ אחר או ערוץ NG HD כאשר יש תוכנית ולא פרסומות...
אם בכל זאת אתה רוצה להפעיל את ההדמייה, תלחץ על אחד מלחצני הDSP כגון MOVIE, MUSIC, ENCODER וכו'..
כל זה כמובן כאשר הממיר מחובר לרסיבר בHDMI ו\או בCOAX ו\או בOPTICAL... באנלוגי RCA אתה לא תשמע...
אם בכל זאת אתה רוצה להפעיל את ההדמייה, תלחץ על אחד מלחצני הDSP כגון MOVIE, MUSIC, ENCODER וכו'..
כל זה כמובן כאשר הממיר מחובר לרסיבר בHDMI ו\או בCOAX ו\או בOPTICAL... באנלוגי RCA אתה לא תשמע...
אוקיי זה עושה לי קצת סדר, הבנתי ש- straight הוא נאמן למצב האמיתי שהשידור שולח. וכל השאר הן הדמיות .
אם כך מהו המצב pro logic שיש לי לבחור במגבר ? זו גם הדמיה? ואיך זה מתקשר ל ׳דולבי׳ שמסומן בממיר ?
האם הם לא סותרים אחד את השני ?
תודה!
אם כך מהו המצב pro logic שיש לי לבחור במגבר ? זו גם הדמיה? ואיך זה מתקשר ל ׳דולבי׳ שמסומן בממיר ?
האם הם לא סותרים אחד את השני ?
תודה!
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
רגע, לפני כל ההגדרות. איזה ערוצים לא מוצאים לך דולבי? כי יש רק בחלק מערוצי הסרטים סרטים בודדים שיש להם סימן של דולבי. או נשיונל ג'יוגרפיק HD שמשדר דולבי. אני מקווה שאתה לא מצפה מחדשות ערוץ 2 שישדר ב5.1.
"על החתום...."
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
לאאא. אבל אני מצפה שכל התכנים המתבקשים בערוצי הסדרות והסרטים ב-HD .... יהיו בדולבי.Hertz33 כתב:רק בחלק מערוצי הסרטים סרטים בודדים שיש להם סימן של דולבי. או נשיונל ג'יוגרפיק HD שמשדר דולבי. אני מקווה שאתה לא מצפה מחדשות ערוץ 2 שישדר ב5.1....
לראות סרט פעולה ב-HD ולשמוע בסטריאו
ואת האמצעים הטכנולוגיים לספק את זה ... כבר יש להם
הג'ינג'י

- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה כבר דיון שנטחן עד אבק.HaGingi כתב:לאאא. אבל אני מצפה שכל התכנים המתבקשים בערוצי הסדרות והסרטים ב-HD .... יהיו בדולבי.Hertz33 כתב:רק בחלק מערוצי הסרטים סרטים בודדים שיש להם סימן של דולבי. או נשיונל ג'יוגרפיק HD שמשדר דולבי. אני מקווה שאתה לא מצפה מחדשות ערוץ 2 שישדר ב5.1....
לראות סרט פעולה ב-HD ולשמוע בסטריאו![]()
ואת האמצעים הטכנולוגיים לספק את זה ... כבר יש להם...
אני התייחסתי לעניין של פותח השירשור.