שלום לכולם מישהו יודע פרטים לגבי המקרן VIEWSONIC PJD5134

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
nofar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם מישהו יודע פרטים לגבי המקרן VIEWSONIC PJD5134 האם הוא תומך בתלת מימד side by side

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

זה מקרן צעצוע שהוא 3D READY, כלומר אתה צריך מחשב עם כרטיס תלת מימד או יחידה חיצונית כמו 3DXL. הרזולוציה של המקרן ממש נמוכה. בקיצור לא הייתי שם שקל על זה...
נערך לאחרונה על ידי ride ב 31/05/2013 9:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

אני אתפרץ ואשאל גם ומה לגביי המקרן הזה:

Viewsonic
PJD7820HD Full HD 1080p Home Office Projector

http://www.bhphotovideo.com/c/search?Nt ... yes&sts=ta

האם יש לו עדיפות מיוחדת על הBENQ W1070?

א. בסה"כ שניהם אותה טכנולוגיה PLD FULL HD ההבדל היחידי הוא שהוויוסוניק הוא 3D REDY לעומת הBENQ שהוא 3D ולמען האמת עד כה לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין 3D REDY לבין 3D רגיל, מימלא סרטים ומשחקים התכוונתי לראות דרך הPS3 ככה שבעצם אוטומטית הפכתי אותם לשווים בטכנולוגיה הזו, תקנו אותי אם אני טועה ..?
ב. המקרן אמור להיות הרבה מהפעמים כשימוש בגינה לקריוקי, סרטים, הקרנה של משחקי כדורגל ועקב כך עדיף לי כמה שיותר עוצמת ההארה ובוויוסוניק יש 3000ANSI לעומת ה2000ANSI של הBENQ.
ג. המחיר גם משחק פה תפקיד בכל זאת 300$ זה לא קצת כסף, אך אם באמת ההבדלים הם משמעותיים בצורה ששווה להוסיף אותם?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

ride כתב:זה מקרן צעצוע שהוא 3D READY, כלומר אתה צריך מחשב עם כרטיס תלת מימד או יחידה חיצונית כמו 3DXL. הרזולוציה של המקרן בנוסף היר ממש המטכה. בקיצור לא הייתי שם שקל על זה...
...
Tiras תקרא הוא הגיב.

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

mp3lll כתב:
ride כתב:זה מקרן צעצוע שהוא 3D READY, כלומר אתה צריך מחשב עם כרטיס תלת מימד או יחידה חיצונית כמו 3DXL. הרזולוציה של המקרן בנוסף היר ממש המטכה. בקיצור לא הייתי שם שקל על זה...
...
Tiras תקרא הוא הגיב.
...
לא שאלתי על אותו מקרן אלא על אחד יותר מתדקם ובנוסף אמרתי השימושי 3D איתו יהיו דרך הPS3 ככה שהכרטיס מסך/קופסת ממירה זה דבר שבעצם יש לי.
אך עדיין אני אחכה לתגובה של ride

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
יצירת קשר:

שליחה #6 

Tiras,

גם המקרן שאתה שואל עליו הוא 3D ready ולכן לא ניתן לחבר את ה PS3 אליו ישירות ולקבל תלת מימד. אם אתה רוצה תלת מימד תשקיע קצת יותר ותקנה מקרן כמו W1070 שיכול לנגן כל תוכן בלי שום קופסה וכרטיס מסך מיוחד

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

ride כתב:Tiras,

גם המקרן שאתה שואל עליו הוא 3D ready ולכן לא ניתן לחבר את ה PS3 אליו ישירות ולקבל תלת מימד. אם אתה רוצה תלת מימד תשקיע קצת יותר ותקנה מקרן כמו W1070 שיכול לנגן כל תוכן בלי שום קופסה וכרטיס מסך מיוחד
...
מילא להשקיע עוד 300$ בסדר העיניין הוא אחר, הBENQ הוא 2000ANSI לעומת הVIEWSONIC שהוא 3000ANSI, לגביי השימוש הבנתי שזה פרט דיי חשוב המטרה של המקרן הוא לא רק לחדר הקרנה ייעודי.
לגביי הPS3 דווקא הבנתי שבעצם שהוא עושה את ההמרה במקום הנגן או אותה קופסא, ייתכן שהטעו אותו?

בנוסף אני אעלה לפה קישור שהשתמשו בPS3 עם ה7820HD והראו שה3D פועל בו, נשמח לשמוע את דעתך המקצועית.

בנוסף אני אשאל על עוד מקרן Acer H6510BD מה איתו? הוא REDY או 3D רגיל? הוא יכול לענות על הצרכים שלי?

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אשמח לתשובות לגביי השאלות שהצגתי חברים, תודה מראש! (Y) (Y)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
יצירת קשר:

שליחה #9 

Tiras ,

אתה שואל שאלות על מקרנים שהם מתחת לתחום אפילו של מקרני Entry Level ולכן קשה לי להאמין שמישהו באתר כולל אותי טרח בכלל לבדוק אותם. למיטב ידעתי ה PS3 לא יכול להעביר אות למקרני 3D Ready אלה רק למקרני 3D מלאים (אבל יש מצב שאני טועה כי לא בדקתי את זה אף פעם)

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

ride כתב:Tiras ,

אתה שואל שאלות על מקרנים שהם מתחת לתחום אפילו של מקרני Entry Level ולכן קשה לי להאמין שמישהו באתר כולל אותי טרח בכלל לבדוק אותם. למיטב ידעתי ה PS3 לא יכול להעביר אות למקרני 3D Ready אלה רק למקרני 3D מלאים (אבל יש מצב שאני טועה כי לא בדקתי את זה אף פעם)
...
מה לגביי Acer H6510BD? הוא גם כזה ירוד ברמה? דווקא ראיתי ביקורות שהשוו בינו לבין הBENQ W1070

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
יצירת קשר:

שליחה #11 

האייסר מזכיר בנתונים את ה BenQ וכנראה הוא מקרן entry level לא רע. קראתי ביקורות ברשת עליו ונראה שיש כאן בהחלט value for money טוב. אבל מכיוון שלא בחנתי אף אחד מהמקרנים האלה, אני נמנע מלתת המלצה אישית

Tiras
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

ride כתב:האייסר מזכיר בנתונים את ה BenQ וכנראה הוא מקרן entry level לא רע. קראתי ביקורות ברשת עליו ונראה שיש כאן בהחלט value for money טוב. אבל מכיוון שלא בחנתי אף אחד מהמקרנים האלה, אני נמנע מלתת המלצה אישית
...
תודה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”