שלום! הבנתי שיש כבל רשת מסוים שמאט/מגביר מהירות גלישה ?
-
Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
יש לי 100 מגה,והבנתי שיש כבל רשת (שמתחבר למחשב מהראוטר) מסוים שהוא מ"דגם" מתקדם יותר ולא משפיע על מהירות הגלישה.
יש אמת בדבר? אם כן איזה כבל עליי לבדוק שיש לי ? מה צריך להיות רשום על הכבל ?
יש אמת בדבר? אם כן איזה כבל עליי לבדוק שיש לי ? מה צריך להיות רשום על הכבל ?
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
לכבל באורך קצר אין השפעה על מהירות כזו.
בכבלים לרשת ג'יגה צריך שכל ה8 יהיו מחווטים, אבל זה המצב כיום בכל הכבלים הקיימים, ובכל מקרה לא רלוונטי לכאן.
בכבלים לרשת ג'יגה צריך שכל ה8 יהיו מחווטים, אבל זה המצב כיום בכל הכבלים הקיימים, ובכל מקרה לא רלוונטי לכאן.
..
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
יש ויש... לא ניתן לענות ללא בדיקה מול הציוד ובשטח עצמו.
ישנם כבלים אשר החומר שממנו הם עשוים אלול להיות החוליה החלשה בכל מערכת התקשורת.
כבל מומלץ לרשת ביתית זה CAT6 FTP SOLID 23AWG.
ישנם כבלים אשר החומר שממנו הם עשוים אלול להיות החוליה החלשה בכל מערכת התקשורת.
כבל מומלץ לרשת ביתית זה CAT6 FTP SOLID 23AWG.
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

CAT6 מהמחשב לראוטר? למה? הוא נועד לחיווט בקירות.JEXY כתב:כבל מומלץ לרשת ביתית זה CAT6 FTP SOLID 23AWG....
..
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
לא משנה איזה כבל יש לך.
באורך כבל קצר (מטרים בודדים) כל כבל cat5, אם הוא תקין פיזית, יעשה את העבודה לא רק ב 100 מגה אלא גם ב 1 גיגה
באורך כבל קצר (מטרים בודדים) כל כבל cat5, אם הוא תקין פיזית, יעשה את העבודה לא רק ב 100 מגה אלא גם ב 1 גיגה
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
JEXY,
בתור יחסית חדש באתר אבל גם בעל מקצוע, נראה שיש פה המון מהנדסים שיודעים יותר ממני וממך.
מסתבר שכל אחד שקרא 2 שורות בגוגל נהייה מהנדס רשת ותכנאי.
דרך אגב אני מדבר על המון שירשורים ולא רק זה.
חבל שמזלזלים פה בניסיון וידע של בעלי מקצוע וחושבים שגוגל EBAY ן-ALIEXPRESS טובים יותר
גם חבל שכל פעם שאנו נרשום עצה / המלצה / תגובה ישר חושבים שאנו עושים זאת לטובת הכיס שלנו ולא על מנת לעזור!
גילוי נאות: אני לא רוצא אפילו לקוח אחד מאנשי הפורום פה!! רק רוצה לעזור ולתת עצות כמו כולם!! בבקשה תורידו ממני את "העוסק בתחום" ותחזירו אותי להיות אדם רגיל!
בתור יחסית חדש באתר אבל גם בעל מקצוע, נראה שיש פה המון מהנדסים שיודעים יותר ממני וממך.
מסתבר שכל אחד שקרא 2 שורות בגוגל נהייה מהנדס רשת ותכנאי.
דרך אגב אני מדבר על המון שירשורים ולא רק זה.
חבל שמזלזלים פה בניסיון וידע של בעלי מקצוע וחושבים שגוגל EBAY ן-ALIEXPRESS טובים יותר
גם חבל שכל פעם שאנו נרשום עצה / המלצה / תגובה ישר חושבים שאנו עושים זאת לטובת הכיס שלנו ולא על מנת לעזור!
גילוי נאות: אני לא רוצא אפילו לקוח אחד מאנשי הפורום פה!! רק רוצה לעזור ולתת עצות כמו כולם!! בבקשה תורידו ממני את "העוסק בתחום" ותחזירו אותי להיות אדם רגיל!
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

תתפלא דודי, אבל יש גם כאלה שלא רשום ליד שמם "עוסק בתחום" והם מומחים בתחומם.
ואיכשהו, לכל ה"עוסקים בתחום" יש תגובות ממוקדות מטרה: למכור לך את מה שאתה לא צריך וכמה שיותר. איך "CAT6 FTP SOLID 23AWG" מתאים לחיבור מחשב לראוטר...? הרי זה אוברקיל מטורף. לא מדובר על השחלה בקירות.
ואיכשהו, לכל ה"עוסקים בתחום" יש תגובות ממוקדות מטרה: למכור לך את מה שאתה לא צריך וכמה שיותר. איך "CAT6 FTP SOLID 23AWG" מתאים לחיבור מחשב לראוטר...? הרי זה אוברקיל מטורף. לא מדובר על השחלה בקירות.
..
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
ברור שיש
כבל תקול. מגביל את הגלישה ל 0
כבל תקול. מגביל את הגלישה ל 0
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ido78
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- שם מלא: ido78
iseeyou / דודי,
נראה לי שקצת קפצת גבוהה מדי.
הפורום הזה פתוח לכולם ולא רק לעוסקים בתחום כדי שכל אחד יעזור מהניסיון שיש לו.
אם מישהו כתב משהו שסותר את JEXY כי זה מה שדעתו מהניסיון או הידע שלו אז זה מבורך גם אם הידע שלו קטן משל JEXY, פתרון מזווית ראיה אחרת יכול לרוב לעזור.
תן לזה שהעלה את השאלה קצת קרדיט לדעת לבחור את הפתרון הרצוי לו.
דווקא נראה לי שטוב שכתוב ליד השם שלך עוסק בתחום דווקא כדי שמי ששואל ידע להבחין בין תשובה של בעל מקצוע עם הידע הנלווה לזה לבין תשובה של משתמש רגיל.
נראה לי שקצת קפצת גבוהה מדי.
הפורום הזה פתוח לכולם ולא רק לעוסקים בתחום כדי שכל אחד יעזור מהניסיון שיש לו.
אם מישהו כתב משהו שסותר את JEXY כי זה מה שדעתו מהניסיון או הידע שלו אז זה מבורך גם אם הידע שלו קטן משל JEXY, פתרון מזווית ראיה אחרת יכול לרוב לעזור.
תן לזה שהעלה את השאלה קצת קרדיט לדעת לבחור את הפתרון הרצוי לו.
דווקא נראה לי שטוב שכתוב ליד השם שלך עוסק בתחום דווקא כדי שמי ששואל ידע להבחין בין תשובה של בעל מקצוע עם הידע הנלווה לזה לבין תשובה של משתמש רגיל.