שהוא גבוהה מידי.
אני שם על חצי לפי ההוראות אבל אני
חייב לרדת עד לרבע כדי שהוא ימשיך בכיול
זה בסדר?

MCACC באוטומטLiorShap כתב:new-guy
איך אתה מכייל ?
Full auto או מניואל ?
בקיצור יש דרך לכייל עם mcacc ולא נראה לי שפעלת על פי מדריכים שהיו פה ונמצאים בפורום Avs....

בכמה סאבים שאני ראיתי את הוראות הכיול שלהם כתוב להתחיל מרבע עוצמה שלהםnew-guy כתב: MCACC באוטומט
שם את הסאב על חצי והרסיבר אומר שהוא לא יכול לכייל את הסאב בעוצמה כזאת.
כיילתי על רבע ואחר כך העלתי בסאב קצת וברסיבר קצת....
הרסיבר משנה את העוצמה של כל רמקול כך שיתקבל 75DB במקום ההאזנה (reference volume).new-guy כתב: חוץ מזה שהכיול שם לי את כל הרמקולים על -8DB שאין לי מושג למה,
העלתי ל-3DB את הקדמיים והסנטר אחוריים -1DB וסאב -8DB...
נכון, ונכון.new-guy כתב: שאלה נוספת?האם הכיול עושה גם אקולייזר לרמקולים?ואם כן האם במצב של פיור דיירקט
אין לזה השפעה?...
קודם כל תודה!Amir64 כתב:בכמה סאבים שאני ראיתי את הוראות הכיול שלהם כתוב להתחיל מרבע עוצמה שלהםnew-guy כתב: MCACC באוטומט
שם את הסאב על חצי והרסיבר אומר שהוא לא יכול לכייל את הסאב בעוצמה כזאת.
כיילתי על רבע ואחר כך העלתי בסאב קצת וברסיבר קצת....
קודם תן ל MCACC להגיע ל בערך 0DB תיקון לסאב, נגיד 3DB-+, תבצע את הכיול עד הסוף ואז תתקן עבור הסאב לפי טעמך
הרסיבר משנה את העוצמה של כל רמקול כך שיתקבל 75DB במקום ההאזנה (reference volume).new-guy כתב: חוץ מזה שהכיול שם לי את כל הרמקולים על -8DB שאין לי מושג למה,
העלתי ל-3DB את הקדמיים והסנטר אחוריים -1DB וסאב -8DB...
אין סיבה לשנות את ההגדרה הזו לרמקולים (אלא אם אתה מודד עם מד SPL ומקבל תוצאה אחרת מ 75DB לכל רמקול)
אתה אח"כ מגביר ווליום על מנת לקבל את העוצמה שאתה רוצה
ברגע שאתה משנה כפי שכתבת אתה משנה את האיזון בעוצמות לעומת מה ש MCACC מוצא כ"נכון"
יכול להיות שאתה רק מקלקל לעצמך ולא מקבל איכות\איזון כפי שאפשר לקבל.
נכון, ונכון.new-guy כתב: שאלה נוספת?האם הכיול עושה גם אקולייזר לרמקולים?ואם כן האם במצב של פיור דיירקט
אין לזה השפעה?......

LX60 אין גרפיים אין אינטרנט,יש כוח,סאונד טוב & thats it..Amir64 כתב:1. קרא את הוראות ההפעלה והכיול של הרסיבר בנוגע לכיול
2. האם אתה נעזר בתוכנה לכיול עבור ipad/pc?
אתה מקבל שם ייצוג גראפי של מה שקורה בחדר שלך מבחינת גלי קול, לפני ואחרי כיולים מסוגים שונים
3. יש מדריך של יוסי הרי הכותב כאן באתר.
http://almogc.com/lx85.pdf
הוא לגבי lx85 אבל מתאים גם לך
ראה מדריך של בחור בשם gamelover360
post #80 בכתובת הבאה
אני נעזרתי הרבה בפורום הזה
http://www.avsforum.com/t/1112470/offic ... -thread/60...

זה בדיוק מה שאני עושה...Amir64 כתב:lx60?
ברשימת הציוד שלך כתוב lx86.
עדיין אתה יכול לעבוד לפי ההוראות בלינקים ששלחתי...
זה בסדר אני אוהב להתעסק עם המערכת שלי ולמצות אותה כמה שאפשר,Amir64 כתב:בנוסף, זה לא עניין של זבנג וגמרנו
יש להשקיע הרבה זמן וניסיונות כיול עד שמבינים מה עושים, ומה באמת ניתן לקבל מהמערכת כולה, ממערכת הכיול האוטומאטית, ומההגדרות הידניות אח"כ
צריך לקרוא הרבה פעמים את ההוראות תוך כדי ביצוע הכיולים, להשוות בין כיולים שונים שאתה שומר בזכרונות הרסיבר.
אם אין לך את הרצון\היכולת\הזמן להשקיע אתה יכול להזמין איש מקצוע שיעשה זאת עבורך...