Panasonic 42PHD8 או LG 42PC1RR
שלום
אני מתלבט, אין ביקורת על ה LG באתר ואשמח אם תייעצו..
בכל אופן, איני זקוק לTUNER ולא להקלטות לדיסק (אז היתרון הזה של LG הוא לא רלוונטי)
את הפנסוניק אני יכול להשיג ב 15500 (אולי קצת פחות) (+600 ש"ח רמקולים)
את הLG כנראה ב 13000 מזומן.
תודה !
אני מתלבט, אין ביקורת על ה LG באתר ואשמח אם תייעצו..
בכל אופן, איני זקוק לTUNER ולא להקלטות לדיסק (אז היתרון הזה של LG הוא לא רלוונטי)
את הפנסוניק אני יכול להשיג ב 15500 (אולי קצת פחות) (+600 ש"ח רמקולים)
את הLG כנראה ב 13000 מזומן.
תודה !
יצא לי לראות את ה LG PC1 ליד פנסוניק 42pwd8 וליד מסך 50 אינץ phd8 ברשת bigbox בקניון איילון , קשה היה לקבוע אם ב lg רואים יותר טוב שידורי טלביזיה מאשר ב phd8 . אולם ניתן לומר בוודאות שב pwd8 ראו יותר טוב שידורים של hot.
בכל אופן למדתי (כאן באתר) ונוכחתי גם בשטח שהשוואה אמיתית בין מסכים תוכל לקבל רק אם המסכים מכויילים והחיבורים באיכות זהה .
אשמח אם תפנה אותי למבחנים שפורסמו ברשת בנוגע להשוואה כזו.
בכל אופן למדתי (כאן באתר) ונוכחתי גם בשטח שהשוואה אמיתית בין מסכים תוכל לקבל רק אם המסכים מכויילים והחיבורים באיכות זהה .
אשמח אם תפנה אותי למבחנים שפורסמו ברשת בנוגע להשוואה כזו.
חברים , עשיתם פה באלאגן שלם של דגמים מחירים והשוואות לא נכונות.
אין טעם לעשות השוואה בין הפנסוניק PW8 שהוא מסך EDTV ל PC1RR של LG שהוא מסך HD ,
שימו לב שפותח השירשור עושה את ההשואה של ה LG עם ה PHD8 של פנסוניק שהוא כן מסך HD .
satawn
מעבר לשאלה שלך על הדגמים הספציפים, ספר לנו מה מרחק הצפייה , מה תמהיל הצפייה שלך באחוזים ( DVD , טלוויזיה, HD , מחשב ) ותקציב מקסימלי.
אין טעם לעשות השוואה בין הפנסוניק PW8 שהוא מסך EDTV ל PC1RR של LG שהוא מסך HD ,
שימו לב שפותח השירשור עושה את ההשואה של ה LG עם ה PHD8 של פנסוניק שהוא כן מסך HD .
satawn
מעבר לשאלה שלך על הדגמים הספציפים, ספר לנו מה מרחק הצפייה , מה תמהיל הצפייה שלך באחוזים ( DVD , טלוויזיה, HD , מחשב ) ותקציב מקסימלי.
תודה לירון. צודק, שאלתי לגבי שתי פלזמות HD 1024X768.
כרגע אני צופה 60% סדרות HDTV-"מפוברק" (סטנדרטיות לא HR) ו-40% YES.
מרחק צפייה 2.5-3 מ', התקציב ~13000ש"ח
תוחלת חיים 5 שנים.
אין לי ממש צורך בTUNER פנימי.
רמקולים מובנים הם יתרון.
בכל אופן, התכנון הוא לקנות פלזמה שתתמוך באיזשהו פורמט HDTV, שתהיה מוכנה לנגן כגון Z500 או DP600 - ושתהיה איכשהו מוכנה לתוכן HDTV עתידי.
ה PC1RR נראת לי זולה יחסית - למרות שאין לי צורך בדיסק הפנימי.
תודה.
כרגע אני צופה 60% סדרות HDTV-"מפוברק" (סטנדרטיות לא HR) ו-40% YES.
מרחק צפייה 2.5-3 מ', התקציב ~13000ש"ח
תוחלת חיים 5 שנים.
אין לי ממש צורך בTUNER פנימי.
רמקולים מובנים הם יתרון.
בכל אופן, התכנון הוא לקנות פלזמה שתתמוך באיזשהו פורמט HDTV, שתהיה מוכנה לנגן כגון Z500 או DP600 - ושתהיה איכשהו מוכנה לתוכן HDTV עתידי.
ה PC1RR נראת לי זולה יחסית - למרות שאין לי צורך בדיסק הפנימי.
תודה.