קפה יסמין
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
טעמתי
הקפה הוכן בקיוטו, שיטת דריפ יפאנית שאני לא יודע עם היא משפיעה על הטעם אבל יש לה מקדם דאווין חזק ביותר ומי שלא מכיר אותה יכול לראות אותה בסייל ביחד עם ה"מזרק" הדני בלינק הבא:
http://www.amazon.com/Cold-Drip-Coffee- ... B002RL9DW6
אבל מעבר לשיטת הדריפ האיטי והמייגע
מה שהיה מוזר ומיוחד זה הקפה
מדהים
שונה
אשכרה לא מרגיש קפה!!!
יותר מדיי floral כמו שקוראים לגוון הטעם הזה בספרדית
אני אשכרה חושד שכמו התערובת תה של "לופסנג סו צ'אנג" מישהוא חשב על הרעיון של לערבב קפה עם יסמין!!
או
אולי הוסיפו איזה חומר מלאכותי.....עשיתי חיפוש בגוגל וקיבלתי כמות של בתי קפה שקוראים להם יסמין.
קניתי כוסית מהנוזל היקר (37ש"ח שבקולומביה זו שערוריה יותר גדולה מאשר בישראל, כמעט משכורת יומית של קוטף קפה מיומן). שמתי על האש לראות עם יש חומר שיתנדף יותר מהר מהקפה, אידיתי את הכל, הבית היה מלא בריח מדהים אבל הריח נשאר באותה רמה עד שהטיפה האחרונה מהקפה התאדתה.
בקיצור
אם מישהוא מכיר או יודע משהוא על הקפה הזה שיגיד.
הקפה הוכן בקיוטו, שיטת דריפ יפאנית שאני לא יודע עם היא משפיעה על הטעם אבל יש לה מקדם דאווין חזק ביותר ומי שלא מכיר אותה יכול לראות אותה בסייל ביחד עם ה"מזרק" הדני בלינק הבא:
http://www.amazon.com/Cold-Drip-Coffee- ... B002RL9DW6
אבל מעבר לשיטת הדריפ האיטי והמייגע
מה שהיה מוזר ומיוחד זה הקפה
מדהים
שונה
אשכרה לא מרגיש קפה!!!
יותר מדיי floral כמו שקוראים לגוון הטעם הזה בספרדית
אני אשכרה חושד שכמו התערובת תה של "לופסנג סו צ'אנג" מישהוא חשב על הרעיון של לערבב קפה עם יסמין!!
או
אולי הוסיפו איזה חומר מלאכותי.....עשיתי חיפוש בגוגל וקיבלתי כמות של בתי קפה שקוראים להם יסמין.
קניתי כוסית מהנוזל היקר (37ש"ח שבקולומביה זו שערוריה יותר גדולה מאשר בישראל, כמעט משכורת יומית של קוטף קפה מיומן). שמתי על האש לראות עם יש חומר שיתנדף יותר מהר מהקפה, אידיתי את הכל, הבית היה מלא בריח מדהים אבל הריח נשאר באותה רמה עד שהטיפה האחרונה מהקפה התאדתה.
בקיצור
אם מישהוא מכיר או יודע משהוא על הקפה הזה שיגיד.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה נקרא dutch drip וחליטה כזאת נעשית במים קרים או ממש בקרח.
כמה שאני לא זוכר אין קפאין בחליטה כזאת אבל מצד שני אין טעם של קפה אלא של קרטון.
כמה שאני לא זוכר אין קפאין בחליטה כזאת אבל מצד שני אין טעם של קפה אלא של קרטון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

האמת, בהחלט לא היה לזה טעם של קרטון, היה לזה טעם של קפה אבל עם ניחוח של פרחים ממש ממש עדין, באמת הזכיר לי יסמין, אני יודע שמשתמשים בחליטה הזו לפעמים גם בקרח, אבל זו היתה עם מים חמים, לא יודע כמה אבל הם היו יותר מפושרים. זה היה קפה ממש ממש מיוחד, את המכשיר הזה ראיתי באיזה בית קפה כאן שנקרא DEVOTION שדרך אגב הוא שייך ליהודי והוא נחשב לבית הקפה כי סטייליסטי שיש בקולומביה.
והאמת
בצדק
בתערוכת הקפה שהייתי בה טעמתי המון קפאים חלקם של מותגים שפונים לאותה נישה שהקפה הזה פונה איליה
ו
זה לא שDEVOTION הם ליגה אחרת, הם אשכרה משחקים משחק אחר.
אבל לגבי המכשיר
בגלל שראיתי את המכשיר בבית הקפה הזה, ובגלל שאני לא "סטייליסט" היתה לי דעה אחרת על בית הקפה, היתי קצת ציני לגבי כל מה שראיתי וטעמתי שם......כן היו להם קפאים טובים. אבל קחו בחשבון שזו קולומביה, זה בערך כאילו הייתי אומר בישראל שיש בית קפה עם אחלה קפה אבל כוס עולה 200ש"ח.
לכן
עד עכשיו פתרתי את המכשיר הזה כמו "דאוין של אמריקאים" עכשיו אחרי הטעימה הזו אני חושב על הקפה הזה ממש אחרת ומתכנן אולי לקנות אחת כזו.
מישהוא אמר נטול קופאין...............איזה כיף לשתות קפה בלילה.
ועדיין
אני רוצה לדעת מה הקטע של הזן הזה, יסמין.
אם מישהוא יודע משהוא
אני אשמח לכל פירור מידע
והאמת
בצדק
בתערוכת הקפה שהייתי בה טעמתי המון קפאים חלקם של מותגים שפונים לאותה נישה שהקפה הזה פונה איליה
ו
זה לא שDEVOTION הם ליגה אחרת, הם אשכרה משחקים משחק אחר.
אבל לגבי המכשיר
בגלל שראיתי את המכשיר בבית הקפה הזה, ובגלל שאני לא "סטייליסט" היתה לי דעה אחרת על בית הקפה, היתי קצת ציני לגבי כל מה שראיתי וטעמתי שם......כן היו להם קפאים טובים. אבל קחו בחשבון שזו קולומביה, זה בערך כאילו הייתי אומר בישראל שיש בית קפה עם אחלה קפה אבל כוס עולה 200ש"ח.
לכן
עד עכשיו פתרתי את המכשיר הזה כמו "דאוין של אמריקאים" עכשיו אחרי הטעימה הזו אני חושב על הקפה הזה ממש אחרת ומתכנן אולי לקנות אחת כזו.
מישהוא אמר נטול קופאין...............איזה כיף לשתות קפה בלילה.
ועדיין
אני רוצה לדעת מה הקטע של הזן הזה, יסמין.
אם מישהוא יודע משהוא
אני אשמח לכל פירור מידע
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

אהלן גלעדNEGRO כתב:נשמע מעניין, היכן שתית את הקפה?...
זה היה באירוע שאפשר לקרוא לו "תערוכת קפה" שלושה ימים של הרצאות טעימות וכמובן דוכני טעימה של המון יצרנים קולומביאנים של קפה ויבואני קפה.