המלצה על טלוויזיות לד 46-47" LED בתקציב עד 4500 ש"ח לא חכמה ולא
שלום,
מרחק הצפיה לא יותר מ-3 מטר, השימוש העיקרי שידורי טלוויזיה (ממיר של כבלים) , חצי שעה ביום DivX באיכות SD ואפילו פחות, ופעם בשבוע-שבועים סרט HD או DVD/SD מסטרימר או נגן DVD או מחשב נייד.
החיבורים:
ממיר - HDMI
סטרימר- HDMI
לנגן DVD אין HDMI, יש לו
Video Component / Composite / Scart / S-Video
Audio SPDIF optical and coaxial / RCA 2ch Audio / RCA 5 ch audio
למחשב יש HDMI
לכן, מאוד הייתי רוצה שבטלוויזיה יהיו Component או Composite לחיבור DVD ולפחות 3 HDMI, אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2. (אז אצטרך לנתק סטרימר כל פעם שארצה לחבר מחשב).
בנוסף, מאוד הייתי רוצה שתהיה יציאת USB שתשמש מקור מתח לסטרימר (לא חובה)
מאוד הייתי רוצה גם שליטה על סטרימר דרך שלט של טלוויזיה ( HDMI CEC)
אני מטלבט בין הדגמים הבאים:
Samsung UE46EH5000 במחיר 3600 ש"ח - אחריות ל 3 שנים
LG 47LN542 במחיר קצת פחות מ- 4000 ש"ח - אחריות ל 3 שנים
Philips 47PFL4007 בשקם אלקטריק ראיתי ב-4000 ש"ח מתצוגה
חדשה לא במלאי בחנויות שהיתי בהן, וב-ZAP ראיתי ב-4100 חדש. במחסני חשמל אגב מוכרים אותה ב-4800
כולם אומרים ש-4007 של פיליפס הוא דגם ישן, אבל לי לא אכפת מהנתונים על הנייר, ליד פיליפס צבע לבן ב-LG נראה אפור.
שחור בפיליפס לא משהו, אבל לא ברור לי האם זה כתוצאה מרעש/splitter בחנויות או שזאת בעיה אמיתית של פיליפס.
הייתי הולך על סמסונג כי עד כמה שאפשר לראות בחנות התמונה שלה יותר טובה מהתמונה ב-LG והיא גם יותר זולה, אבל יש לה רק 2 כניסות HDMI ולא ברור אם יש לה CEC (אם אין אצטרך שלט נוסף לסטרימר)
תודה על תגובותכם,
יעקב
מרחק הצפיה לא יותר מ-3 מטר, השימוש העיקרי שידורי טלוויזיה (ממיר של כבלים) , חצי שעה ביום DivX באיכות SD ואפילו פחות, ופעם בשבוע-שבועים סרט HD או DVD/SD מסטרימר או נגן DVD או מחשב נייד.
החיבורים:
ממיר - HDMI
סטרימר- HDMI
לנגן DVD אין HDMI, יש לו
Video Component / Composite / Scart / S-Video
Audio SPDIF optical and coaxial / RCA 2ch Audio / RCA 5 ch audio
למחשב יש HDMI
לכן, מאוד הייתי רוצה שבטלוויזיה יהיו Component או Composite לחיבור DVD ולפחות 3 HDMI, אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2. (אז אצטרך לנתק סטרימר כל פעם שארצה לחבר מחשב).
בנוסף, מאוד הייתי רוצה שתהיה יציאת USB שתשמש מקור מתח לסטרימר (לא חובה)
מאוד הייתי רוצה גם שליטה על סטרימר דרך שלט של טלוויזיה ( HDMI CEC)
אני מטלבט בין הדגמים הבאים:
Samsung UE46EH5000 במחיר 3600 ש"ח - אחריות ל 3 שנים
LG 47LN542 במחיר קצת פחות מ- 4000 ש"ח - אחריות ל 3 שנים
Philips 47PFL4007 בשקם אלקטריק ראיתי ב-4000 ש"ח מתצוגה
חדשה לא במלאי בחנויות שהיתי בהן, וב-ZAP ראיתי ב-4100 חדש. במחסני חשמל אגב מוכרים אותה ב-4800
כולם אומרים ש-4007 של פיליפס הוא דגם ישן, אבל לי לא אכפת מהנתונים על הנייר, ליד פיליפס צבע לבן ב-LG נראה אפור.
שחור בפיליפס לא משהו, אבל לא ברור לי האם זה כתוצאה מרעש/splitter בחנויות או שזאת בעיה אמיתית של פיליפס.
הייתי הולך על סמסונג כי עד כמה שאפשר לראות בחנות התמונה שלה יותר טובה מהתמונה ב-LG והיא גם יותר זולה, אבל יש לה רק 2 כניסות HDMI ולא ברור אם יש לה CEC (אם אין אצטרך שלט נוסף לסטרימר)
תודה על תגובותכם,
יעקב
רשמו כאילו רק אריזה פגומה אבל מאחורי זה יכול להיות שגם הטלוויזיה תוקנה ונארזה מחדש או ירדה מתצוגה ונארזה לא חסר קומבינות.
וגם חנות לא מוכרת אני יודע להגיד למשל אפילו שחנויות כמו אולסייל בוודאות מוכרות הרבה מוצרי LG במחירים אטרקטיבים אבל מעודפים ומחודשים.
וגם חנות לא מוכרת אני יודע להגיד למשל אפילו שחנויות כמו אולסייל בוודאות מוכרות הרבה מוצרי LG במחירים אטרקטיבים אבל מעודפים ומחודשים.
תודה לכל המשיבים.
היום השוואתי סמסונג, LG ופיליפס. המוכר שם לי אוואטר והכל נהיה מאוד ברור וחד משמעי.
נכון שלפי מחיר לסמסונג אין תחרות, אבל אני לא מחפש הכי זול.
בפיליפס התמונה חלקה, בהירות, צבעים כל זה שווה בעיניי הפרש של 1000 ש"ח
בנוסף, יש לה גם 4 כניסות HDMI שמאפשרות לחבר ממיר, סטרימר, קונסולה ומחשב בו זמנית
מחר אני כנראה אלך על Philips 46PFL5007
היום השוואתי סמסונג, LG ופיליפס. המוכר שם לי אוואטר והכל נהיה מאוד ברור וחד משמעי.
בנוסף, יש לה גם 4 כניסות HDMI שמאפשרות לחבר ממיר, סטרימר, קונסולה ומחשב בו זמנית
מחר אני כנראה אלך על Philips 46PFL5007
גם אני מעוניין בפיליפס, אני לא יודע מהיכן אתה בארץ אך את המחירים הכי אטרקטיביים אני הצלחתי לקבל בשקם אלקטריק ובחנות מתמחה בת״א בשם סלון חללית.yashik כתב:תודה לכל המשיבים.
מחר אני כנראה אלך על Philips 46PFL5007...
ממליץ לך לבקש הצעת מחיר במקומות אלו.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
המוצר שנמכר באתר ביג דיל הוא מעודפים - כלומר אך ורק קרטון פגום, כל השאר חדש לחלוטין, הקרטון סגור ומעולם הטלוויזיה לא הוצאה מהאריזה.
יש רק מספר מצומצם של כאלה במלאי.
במידה ותחליט לרכוש, שלח לי הודעה פרטית לאחר הרכישה בצירוף מספר השובר שאתה מקבל, ואדאג שיספקו לך טלוויזיה עם הקרטון הכי פחות פגום שרק אפשר
יש רק מספר מצומצם של כאלה במלאי.
במידה ותחליט לרכוש, שלח לי הודעה פרטית לאחר הרכישה בצירוף מספר השובר שאתה מקבל, ואדאג שיספקו לך טלוויזיה עם הקרטון הכי פחות פגום שרק אפשר
["quote="shlompis
גם אני מעוניין בפיליפס, אני לא יודע מהיכן אתה בארץ אך את המחירים הכי אטרקטיביים אני הצלחתי לקבל בשקם אלקטריק ובחנות מתמחה בת״א בשם סלון חללית.
ממליץ לך לבקש הצעת מחיר במקומות אלו.[/quote]
תודה על המלצות.
בשקם אלקטריק בנתניה ראיתי פיליפס רק מתצוגה.
גם אני מעוניין בפיליפס, אני לא יודע מהיכן אתה בארץ אך את המחירים הכי אטרקטיביים אני הצלחתי לקבל בשקם אלקטריק ובחנות מתמחה בת״א בשם סלון חללית.
ממליץ לך לבקש הצעת מחיר במקומות אלו.[/quote]
תודה על המלצות.
בשקם אלקטריק בנתניה ראיתי פיליפס רק מתצוגה.