זקוק לעזרה בשילוב מגבר ופרוססור של לקסיקון
לא לעיתים קרובות שואלים כאן על שילובים כאלה.
בין שתי האפשרויות הייתי ממליץ על הפרה+פרוססור, פשוט משום שכך כשתרצה לשדרג, תוכל להחליף את אחד הרכיבים ולא את שניהם.
בשנה הנוכחית יוצאים לשוק פורמטי סאונד חדשים שהפרוססורים והרסיברים הנוכחיים עדיין לא יכולים לעבד אותם (רק בשנה הבאה יצאו מכשירים כאלה עם HDMI 1.3 הנחוץ לפענוח פורמטי סאונד HD).
אחד מחברי הפורום (רן מויאל) היה בעלים של פאוור ופרה של לקסיקון (נדמה לי MC-8) ולאחר ששמע את הרמקולים שלו (וילסון, לא *** סיני) עם רסיבר של דנון (נדמה לי 3806) בחר להישאר עם הרסיבר, לרכוש פאוור שני ערוצים איכותי ולמכור את הפאוור+פרה.
אני אישית לא ביצעתי השוואה בין השניים, אבל אני נוטה להמליץ לחכות עם רכישה של פרוססור/רסיבר יקר עד לשנה הבאה. בינתיים אולי שווה לקנות את הפאוור+רסיבר בדרגת ביניים שישמש כרגע כפרוססור.
לאיזה רמקולים אתה רוצה לשדך את הסט-אפ הזה?
בשנה הנוכחית יוצאים לשוק פורמטי סאונד חדשים שהפרוססורים והרסיברים הנוכחיים עדיין לא יכולים לעבד אותם (רק בשנה הבאה יצאו מכשירים כאלה עם HDMI 1.3 הנחוץ לפענוח פורמטי סאונד HD).
אחד מחברי הפורום (רן מויאל) היה בעלים של פאוור ופרה של לקסיקון (נדמה לי MC-8) ולאחר ששמע את הרמקולים שלו (וילסון, לא *** סיני) עם רסיבר של דנון (נדמה לי 3806) בחר להישאר עם הרסיבר, לרכוש פאוור שני ערוצים איכותי ולמכור את הפאוור+פרה.
אני אישית לא ביצעתי השוואה בין השניים, אבל אני נוטה להמליץ לחכות עם רכישה של פרוססור/רסיבר יקר עד לשנה הבאה. בינתיים אולי שווה לקנות את הפאוור+רסיבר בדרגת ביניים שישמש כרגע כפרוססור.
לאיזה רמקולים אתה רוצה לשדך את הסט-אפ הזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרמקולים ככל הנראה יהיו רמקולים של Revel
קדמיים: F12 , אחוריים: M12 , סנטר: C12 , סאב וופר: B12
שמעתי את הרמקולים הללו בשילוב עם ארקם ולקסיקון ובמוזיקה שמעתי יותר טוב בארקם אבל בסראונד בקולנוע ביתי הלקסיקון השאיר את הארקם הרחק מאחור ....
לגבי הרמקולים של Revel התלהבתי מהם, הם נשמעים הרבה יותר טוב מרמקולים שעולים כפול ואף פי 3 מהם, דיי הפתיעו אותי אני מוכרח לציין
לדעתי הם לא נפלו בביצועים מה-B&W ששמעתי (ושמעתי את נאטוליס 800 ...)
כיוון שהיחס בין השימוש שלי בק"ב ובמוזיקה הוא בערך 70% ק"ב ו-30% מוזיקה העדפתי ללכת על הסט של לקסיקון וההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין רסיבר או פרוססור ומגבר
בימים אלו אני משפץ את ביתי והכנתי תקציב מכובד לצורך מערכת קולנוע ביתי שתראה ככל הנראה כך:
מקרן: Sony Pearl (הוזמן כבר מארה"ב)
מסך הקרנה: Stewart Luxus Deluxe ScreenWall 16:9 110" Studiotek 130
DVD: ככל הנראה זה יהיה של ארקם DV79 או DV139 (איכות קול ותמונה מדהימה !)
רסיבר\ מגבר+פרוססור: לקסיקון (פירטתי כבר את ההתלבטות)
רמקולים: Revel (פירטתי את הדגם)
מה דעתכם על השילוב ? הייתם מחליפים משהו ?
קדמיים: F12 , אחוריים: M12 , סנטר: C12 , סאב וופר: B12
שמעתי את הרמקולים הללו בשילוב עם ארקם ולקסיקון ובמוזיקה שמעתי יותר טוב בארקם אבל בסראונד בקולנוע ביתי הלקסיקון השאיר את הארקם הרחק מאחור ....
לגבי הרמקולים של Revel התלהבתי מהם, הם נשמעים הרבה יותר טוב מרמקולים שעולים כפול ואף פי 3 מהם, דיי הפתיעו אותי אני מוכרח לציין
לדעתי הם לא נפלו בביצועים מה-B&W ששמעתי (ושמעתי את נאטוליס 800 ...)
כיוון שהיחס בין השימוש שלי בק"ב ובמוזיקה הוא בערך 70% ק"ב ו-30% מוזיקה העדפתי ללכת על הסט של לקסיקון וההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין רסיבר או פרוססור ומגבר
בימים אלו אני משפץ את ביתי והכנתי תקציב מכובד לצורך מערכת קולנוע ביתי שתראה ככל הנראה כך:
מקרן: Sony Pearl (הוזמן כבר מארה"ב)
מסך הקרנה: Stewart Luxus Deluxe ScreenWall 16:9 110" Studiotek 130
DVD: ככל הנראה זה יהיה של ארקם DV79 או DV139 (איכות קול ותמונה מדהימה !)
רסיבר\ מגבר+פרוססור: לקסיקון (פירטתי כבר את ההתלבטות)
רמקולים: Revel (פירטתי את הדגם)
מה דעתכם על השילוב ? הייתם מחליפים משהו ?