קראתי ש HDMI 1.4 הולך לצאת ולהיות מוחלף ב 2.0, אם כן, מה הצפי..? כדאי להמתין ברכישת רסיבר עד שיצא..?
האם הולך לצאת תקן HDMI 2 בקרוב..?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
זאת שאלה טובה, כשהבעיה היא שתמיד יצא משהו חדש יותר.
והרי אחרי ה 4K יבוא משהו עוד יותר מפלצתי.
מבחינה פילוסופית - חיים רק פעם אחת ובמיוחד במדינה שלנו, שאי אפשר לדעת מה יוליד יום וסביר מאוד שהתקציב שיש לך היום, כבר לא יספיק בעוד כמה שנים (אולי המע"מ יהיה 50%, הדלק יעלה 18.00 לליטר ועל כל ילד נדרש לשלם למדינה מס ילדים...) - לפיכך - חבל לחכות. הציוד יאבד מערכו, זה נכון, אבל הרי הכל מאבד ערך - המכוניות, הרהיטים, אנחנו המזדקנים...
מצד שני - בקייץ לפי שעון אנגליה - יוצא רסיבר של ארקם עם יכולת לתמיכה ב 4K -
תשאל אותם מתי הם משחררים את המוצר. לזה כן הייתי מחכה...
והרי אחרי ה 4K יבוא משהו עוד יותר מפלצתי.
מבחינה פילוסופית - חיים רק פעם אחת ובמיוחד במדינה שלנו, שאי אפשר לדעת מה יוליד יום וסביר מאוד שהתקציב שיש לך היום, כבר לא יספיק בעוד כמה שנים (אולי המע"מ יהיה 50%, הדלק יעלה 18.00 לליטר ועל כל ילד נדרש לשלם למדינה מס ילדים...) - לפיכך - חבל לחכות. הציוד יאבד מערכו, זה נכון, אבל הרי הכל מאבד ערך - המכוניות, הרהיטים, אנחנו המזדקנים...
מצד שני - בקייץ לפי שעון אנגליה - יוצא רסיבר של ארקם עם יכולת לתמיכה ב 4K -
תשאל אותם מתי הם משחררים את המוצר. לזה כן הייתי מחכה...
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

שאלה מצויינת...SHLOMIS1Z כתב:במגברי ONKYO קיימת האפשרות של : "4K (up to 4096 x 2160) Upscaling"
האם Upscaling שהמגבר מבצע שונה באופן מוחלט מ 4 K שיהיה ב רסיבר של ארקם ?...
באתר של ארקם כתוב על הרסיבר החדש שלהם:
4K (UHD) video compatible including upscaling
האם upscaling זה בהכרח גם compatible? לא בטוח, כי גם באופו שלי יש את האפשרות ל upscaling אבל לא כתוב compatible...
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

שאלתי את אופו והם השיבו לי שהמכשיר שלי לא יוכל לנגן תכנים של 4K. הוא רק יודע לעשות upscaling.SHLOMIS1Z כתב:במגברי ONKYO קיימת האפשרות של : "4K (up to 4096 x 2160) Upscaling"
האם Upscaling שהמגבר מבצע שונה באופן מוחלט מ 4 K שיהיה ב רסיבר של ארקם ?...
מכאן, הניתן להסיק שרסיברים שלא יתמכו מראש ב 4K אלא רק ידעו לעשות "המרה", לא ידעו לפענח תכני 4K מקוריים?
אם משתמשים בתשובה של אופו כהנחת בסיס, אזי אני משערת שהתשובה היא שהם לא ידעו. אבל אולי צריך לחכות שאיזה טכנאי סאונד ואלקטרוניקה יקרא את הפוסט וישיב...
מיכל...
לא צריך להיות טכנאי סאונד או מדען אטום כדי לדעת שכל המכשירים שקיימים בשוק עם הלוגו המרהיב 4K מבצעים אך ורק upscaling.
הסיבה לזה שפשוט עדיין לא הוכרז התקן הרשמי שיתמוך בטכנולוגית הUHD / 4K. ולכן מן הסתם הרסיבר של ארקם כמו האופו שלך כבודם במקומם אבל הם עדיין לא comptible לשום 4K פשוט כי לא יודעים עדיין למה הם צריכים להיות compatible.....
לא צריך להיות טכנאי סאונד או מדען אטום כדי לדעת שכל המכשירים שקיימים בשוק עם הלוגו המרהיב 4K מבצעים אך ורק upscaling.
הסיבה לזה שפשוט עדיין לא הוכרז התקן הרשמי שיתמוך בטכנולוגית הUHD / 4K. ולכן מן הסתם הרסיבר של ארקם כמו האופו שלך כבודם במקומם אבל הם עדיין לא comptible לשום 4K פשוט כי לא יודעים עדיין למה הם צריכים להיות compatible.....