שידרגתי וידעתי שיש כאן משהו מסריח וכן היה העלו אותו מ 50 Mb/sec - ל 100 Mb/Sec
אבל הורידו לי את המהירות Uplaod מ 3 Mb/Sec ל 1.5 Mb/Sec , אחריי צעקות וויכוחים הם העלו לי חזרה את המהירות Upload מצד אחד בזק מראה שהיא מציעה מבצעים טובים ומצד אחר היא דופקת את הלקוחות !
אבל זה לא נגמר כאן !
הם קוראים לזה Top 100 Mb/Sec - אבל אני בקושי מקבל את ה 60 Mb/Sec בלחץ ! הם אומרים לי אם אתה מקבל 60 Mb/Sec זה בסדר גמור ! מהה בסדרר גמורר בזה ?!! - בזק = חברה של שקרנים רמאיים בקיצור Hרא של חברה שאי פעם הכרתי.. אלו שב Hot שלא ישמחו אני בטוח ששם קורה אותו דבר !
זה אומנם מראה שיש לך יענו Top 100 Mb/Sec - אבל אתם יכולים לשכוח מזה כי בזק מגבילה אותנו במהירות !
יש לי הוכחה לזה כשהייתי גר בחו''ל היה לי שם 10 Mb/sec לא קבל תת ימיי ולא נעליים והייתי מרוצה מאוד בחיים לא היה לי ניתוק אחד ! לאומת מה שהיה לי עם בזק !, המהירות שם בחו''ל הייתה לפניי שנתיים שלא נשווה אותה להיום שהיא השתפרה היום ברמות ! שם לא יגידו לך קח 100 Mb/Sec ויתנו לך 50 Mb/Sec - שמה יש
20/30/50/60/100 Mb/Sec
קיצור בזק מגבילה את כולם בהורדות ! כשאמרתי להם כשיש לי תקיעות ב YouTube
הם ענו לי בתשובה .. זה לא קשור אלינו ! עבודה שאני מחבר את ה I phone וגולש באינטרנט הסלולרי זה פי 2 יותר מהיר מהאינטרנט של הבית !
עד שהאינטרנט כאן בארץ יזוז לאנשהו אנשים בעולם כבר התחילו לגלוש דרך ה I phone שלהם על 30 Mb/Sec חלק בלי הגבלות במהירות !
גם כן כאן בארץ אתה משלם לשתיי חברות בשביל לקבל גישה לאטינרנט
זה כמו שתשב בבית קפה ויגידו לך לשלם גם על הספל של הקפה !
יש לי עוד הרבה מה לכתוב על Bezeq אבל זה לא רלוונטי גם ככה זה לא מוביל לשום מקום
אבל זה יעזור למלא אנשים להכיר את החברה טוב טוב!