מתלבט בין - Boxee Box - Popcorn A300 - Popcorn C200
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
ללא ספק c200.
סטרימר יציב ותומך בכל מה שזז.
ל a300 נדמה לי שיש עדין אי אילו בעיות שהבטיחו לתקן בקושחה שאוטוטוטוטוטו. אמורה לצאת.
כרגע הם עסוקים שם בלייצב את ה A400 שמכרו לאנשים.
הבוקסי בכלל לא מקבל תמיכה יותר ולא הייתי שם עליו שקל.
לך על ה c200 תעדכן אותו לקושחה האחרונה ותהנה.
סטרימר יציב ותומך בכל מה שזז.
ל a300 נדמה לי שיש עדין אי אילו בעיות שהבטיחו לתקן בקושחה שאוטוטוטוטוטו. אמורה לצאת.
כרגע הם עסוקים שם בלייצב את ה A400 שמכרו לאנשים.
הבוקסי בכלל לא מקבל תמיכה יותר ולא הייתי שם עליו שקל.
לך על ה c200 תעדכן אותו לקושחה האחרונה ותהנה.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יכול להמליץ על ה-A300 יש לי אותו כבר חצי שנה בערך עושה עבודה מצויינת לצרכים שלי יציב מריץ תכנים מהרשת (קווית) ללא שום בעיה.
תתחדש
תתחדש
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
לגבי ה-Boxee Box החברה ישראלית החליטו לא לתמוך יותר במכשיר.isotoper כתב:ה-BOXEE לא מקבל תמיכה ? כלומר הם סוג של פשטו את הרגל ?
מה לגבי Xtreamer Sidewinder 3 ? (שעולה רק 699 ש"ח).
או אפילו Xtreamer TV שעולה 550 ? (מה החסרונות שלו בעצם , למה לא לרכוש אותו ?).
תודה....
הנה כתבה מעיתון themarker
לגבי: Xtreamer Sidewinder 3
כפי שאמרתי לך אני מרוצה מהסטרימר הזה . יש לעוד להרבה חברים תמכשיר פה בפורום..
תמתין לעוד תשובות.
בהצלחה בבחירה
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מאיפה יש לך לקנות C200. ??? חדש ???.
האם אתה מתכוון ליד שניה שמוצעים בכול מיני הצעות כמו אלו בפורום הזה או ביד2 ? במחירים גבוהים שקרובים למחיר שקנינו אותם חדשים.
האם אתה לוקח בחשבון שזה מוצר שאין לו תמיכה של היצרן - כמובן שאין לו כבר אחריות אבל אני מדגיש לכן תמיכה ולא אחריות.
למשל אם יתקלקל לך לוח האם - כמו במקרה שלי ( ועוד משתמשים לא מעטים אחרים) לאחר שנה וחצי של שימוש מזערי בלבד = נשארת עם קופסה שחורה !!!
היצרן לא יהיה מוכן בשום אופן למכור לך לוח אם חדש שעלותו סביב 50 דולר במקרה הטוב ביותר.
ישנן תלונות לא מעטות, תקרא בפורום הזה וגם בפורומים אחרים היעודיים לפופקורן , על חברה שהלך להם ספק הכוח
- חלקם קנו מהיצרן שאת זה הוא היה מוכן למכור - אך חלקן תקועים כי לא היה במלאי זמן רב.
מעבר לזה - אם יהיה לך מזל כמו ליואב ועוד כמה - C200 הוא סטרימר יציב כול עוד הוא עובד - ועדיף אולי A210 שהוא זהה לו לחלוטין חוץ מהאפשרות להכנסת כונן בלוריי.
אצלי A210 כבר קיים 3 שנים ללא בעיות מיוחדות ואיך כתב יואב למעלה "סטרימר יציב ותומך בכל מה שזז. "
רק לך תמצא A210 ביד2.
האם אתה מתכוון ליד שניה שמוצעים בכול מיני הצעות כמו אלו בפורום הזה או ביד2 ? במחירים גבוהים שקרובים למחיר שקנינו אותם חדשים.
האם אתה לוקח בחשבון שזה מוצר שאין לו תמיכה של היצרן - כמובן שאין לו כבר אחריות אבל אני מדגיש לכן תמיכה ולא אחריות.
למשל אם יתקלקל לך לוח האם - כמו במקרה שלי ( ועוד משתמשים לא מעטים אחרים) לאחר שנה וחצי של שימוש מזערי בלבד = נשארת עם קופסה שחורה !!!
היצרן לא יהיה מוכן בשום אופן למכור לך לוח אם חדש שעלותו סביב 50 דולר במקרה הטוב ביותר.
ישנן תלונות לא מעטות, תקרא בפורום הזה וגם בפורומים אחרים היעודיים לפופקורן , על חברה שהלך להם ספק הכוח
- חלקם קנו מהיצרן שאת זה הוא היה מוכן למכור - אך חלקן תקועים כי לא היה במלאי זמן רב.
מעבר לזה - אם יהיה לך מזל כמו ליואב ועוד כמה - C200 הוא סטרימר יציב כול עוד הוא עובד - ועדיף אולי A210 שהוא זהה לו לחלוטין חוץ מהאפשרות להכנסת כונן בלוריי.
אצלי A210 כבר קיים 3 שנים ללא בעיות מיוחדות ואיך כתב יואב למעלה "סטרימר יציב ותומך בכל מה שזז. "
רק לך תמצא A210 ביד2.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
תתרחק מהאקסטרימר. הוא זול זה נכון אבל יש פתגם ישן שאומר ״אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול״ . מאחר ולא מדובר פה על רכישת דירה אני מציע לך בחום להתמקד בפופקורן c200 /A300 לא ניתן להשוות ביניהם לבין הצעצוע של אקסטרימר.isotoper כתב:תודה איש, אבל אני התמקדתי על ה-xtreamer tv.
האם הוא טוב למרות מחירו הזול ?
תודה
אגב את הפופקורן ניתן להשיג ב ksp למי ששאל....