תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל - פלאפון
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
רציתי לברר, איפו אני יכול לצפות בתנאי תוכנית שבאתר? אין פשוט פרטים מלאים וזה נראה כמו זלזול בלקוח, לדוגמה באתר של בזק ניתן להוריד עותק של תנאי התוכניות.
אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית.
השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה.
אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא.
*אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איזה אותיות קטנות או חוסר פרטים.
אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית.
השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה.
אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא.
*אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איזה אותיות קטנות או חוסר פרטים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כדי להיות בטוח אתה צריך להתקשר לחברת פלאפון ולהתעניין בפרטים ולשאול את השאלות, לאחר שתקבל תשובות תבקש לקבל את תנאי ההתקשרות למייל שלך. אתה יכול לעשות זאת דרך הצ'ט באתר שלהם או דרך הטלפון.
אל תסתמך על תשובות של לקוחות קיימים שנמצאים בתכנית דומה שכן שוק הסלולר מאוד דינמי ומה שהיה רלוונטי לאתמול לא בטוח רלוונטי היום.
בהצלחה.
אל תסתמך על תשובות של לקוחות קיימים שנמצאים בתכנית דומה שכן שוק הסלולר מאוד דינמי ומה שהיה רלוונטי לאתמול לא בטוח רלוונטי היום.
בהצלחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
denis29
- חבר ותיק

חבל שהם ככה מזלזלים, אתה הרי מכיר את זה, אתה מתעניין במשהו והם לא יורדים ממך עד שאתה עובר
,
אז אני מעדיף לבדוק פרטים מלאים לפני שאני עובר.
אז אני מעדיף לבדוק פרטים מלאים לפני שאני עובר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

הדברי הנציגה: חודשיים ראשונים במהיורת המקסימלית עד 42MB ביחס למגבלות המכשיר ורמת קליטה,
לאחר מכן היא יורדת ל 4, וניתן בתוספת של 14.90 להמשיך בה, יוצה לי :
חודש 1-2 : 79
חודש 3-6 : 93.90
חודש 6-12 : 123.90
*בתאני ואני רוצה את המהירות המקסימלית של הרשת.
מחיר טובים לגמרי לדעתי, לא כמו פעם, לי ה 3G יותר בתור גיבוי, כך שגם במחינת נפח החבילה אין מה להתעסק.
אני שוקל לעבור לשם בקרוב, כל הפרסום הזה של מהירות גלשיה
, בכל מקרה שלחתי פניה לתלונות הציבור באתר,
בדרך כלל הם חוזרים אם התשובות הדרושות. כי אין דבר כזה "לא ניתן לשלוח במייל", מה השתות הזאת? תמיד ניתן, כי גם אני יכול לדבר,
אבל שזה כתוב שחור על גבי לבן, רק ככה אפשר להיות בטוח, לחילופין אפשר להקליט שיחה, אבל אני התרגלתי למסמכים.
לאחר מכן היא יורדת ל 4, וניתן בתוספת של 14.90 להמשיך בה, יוצה לי :
חודש 1-2 : 79
חודש 3-6 : 93.90
חודש 6-12 : 123.90
*בתאני ואני רוצה את המהירות המקסימלית של הרשת.
מחיר טובים לגמרי לדעתי, לא כמו פעם, לי ה 3G יותר בתור גיבוי, כך שגם במחינת נפח החבילה אין מה להתעסק.
אני שוקל לעבור לשם בקרוב, כל הפרסום הזה של מהירות גלשיה
בדרך כלל הם חוזרים אם התשובות הדרושות. כי אין דבר כזה "לא ניתן לשלוח במייל", מה השתות הזאת? תמיד ניתן, כי גם אני יכול לדבר,
אבל שזה כתוב שחור על גבי לבן, רק ככה אפשר להיות בטוח, לחילופין אפשר להקליט שיחה, אבל אני התרגלתי למסמכים.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שים לב שהם מדברים על מהירות גלישה ולא על נפח גלישה. תתמקד בכמה אתה גולש ותשווה את זה לנפח שאתה מקבל במחירים שנקבת.
סביר להניח שהתעבורה החודשית היא 2GB בחב' של פלאפון כך שאם אתה גולש יותר מזה כדאי שתחשב כמה יעלה לך להגדיל את תעבורת הגלישה בתוספת של מהירות גלישה.
שים לב שמהירות גלישה בפלאפון זה טריק שיווקי ולא בא לידי ביטוי בסלולר, רוב המכשירים לא מגיעים למהירות הזאת אבל יותר חשוב - רוב המכשירים לא צריכים מהירויות כאלה. כדי לטעון סרטוני 1080 ביוטיוב לשחק במשחקי רשת, להוריד אפליקציות ושאר שימושי סלולר, תוכל לעשות זאת בצורה חלקה במהירות 3MB + כך ש-42MB זה שטויות.
סביר להניח שהתעבורה החודשית היא 2GB בחב' של פלאפון כך שאם אתה גולש יותר מזה כדאי שתחשב כמה יעלה לך להגדיל את תעבורת הגלישה בתוספת של מהירות גלישה.
שים לב שמהירות גלישה בפלאפון זה טריק שיווקי ולא בא לידי ביטוי בסלולר, רוב המכשירים לא מגיעים למהירות הזאת אבל יותר חשוב - רוב המכשירים לא צריכים מהירויות כאלה. כדי לטעון סרטוני 1080 ביוטיוב לשחק במשחקי רשת, להוריד אפליקציות ושאר שימושי סלולר, תוכל לעשות זאת בצורה חלקה במהירות 3MB + כך ש-42MB זה שטויות.
-
denis29
- חבר ותיק

אממ יש לי בבית 100, אז אני התרגלתי חח, שוב ה 3G יותר בתור גיבוי, כי בתכלס אני מעדיף WIFI, גם מהיר יותר וגם חסכוני יותר,
עולי אני בכלל יכול להסתפק ב1GB? העניין הוא שמהירות יורדת אחרי זה ממש, תמיד אפשר לשדרג, אבל ברוב המקומות שאני נמצע כיום, יש WIFI פתוח.
עולי אני בכלל יכול להסתפק ב1GB? העניין הוא שמהירות יורדת אחרי זה ממש, תמיד אפשר לשדרג, אבל ברוב המקומות שאני נמצע כיום, יש WIFI פתוח.