Popbox v8?
אהלן לכולם,
אני מחפש לרכוש סטרימר לטלויזיה חדשה שרכשתי
היום אני משתמש בבוקסי בוקס, ומרוצה מאוד, אך לא בא לי להשקיע 1000 שח בסטרימר (מה גם שהבנתי שיש בעיות מלאי איתו).
בעיקרון הצרכים שלי הם מאוד בסיסיים, לא משתמש בכל האפליקציות והגישה לאינטרנט שיש לי גם היום בבוקסי
מה שאני צריך זה:
1. ניגון קבצי 720/1080
2. תמיכה בהורדת והצגת כתוביות בעברית
3. אחסון - אני משתמש בהארדיסק חיצוני שיושב ישירות על הראוטר, ככה שאין לי צורך במקום לדיסק פנימי, אבל הסטרימר צריך לדעת לדבר עם SMB/NFS.
4. הצגת פרטי סרט/סדרה בעברית - לא חובה אבל יכול להיות נחמד
מקצת שקראתי פה בימים האחרונים, נראה לי שה-V8 יהיה אחלה פתרון בשבילי במחיר זול יחסית.
דבר אחד שאני צריך להיסגר עליו, הוא האם הוא יודע לתת לי את כל הפרטים על הסרט/סדרה (jukebox?) גם כאשר כל החומר יושב ברשת ולא מחובר פיזית לסטרימר?
כמובן שאשמח להמלצות לכאן או לכאן על המכשיר הזה...
תודה!
אני מחפש לרכוש סטרימר לטלויזיה חדשה שרכשתי
היום אני משתמש בבוקסי בוקס, ומרוצה מאוד, אך לא בא לי להשקיע 1000 שח בסטרימר (מה גם שהבנתי שיש בעיות מלאי איתו).
בעיקרון הצרכים שלי הם מאוד בסיסיים, לא משתמש בכל האפליקציות והגישה לאינטרנט שיש לי גם היום בבוקסי
מה שאני צריך זה:
1. ניגון קבצי 720/1080
2. תמיכה בהורדת והצגת כתוביות בעברית
3. אחסון - אני משתמש בהארדיסק חיצוני שיושב ישירות על הראוטר, ככה שאין לי צורך במקום לדיסק פנימי, אבל הסטרימר צריך לדעת לדבר עם SMB/NFS.
4. הצגת פרטי סרט/סדרה בעברית - לא חובה אבל יכול להיות נחמד
מקצת שקראתי פה בימים האחרונים, נראה לי שה-V8 יהיה אחלה פתרון בשבילי במחיר זול יחסית.
דבר אחד שאני צריך להיסגר עליו, הוא האם הוא יודע לתת לי את כל הפרטים על הסרט/סדרה (jukebox?) גם כאשר כל החומר יושב ברשת ולא מחובר פיזית לסטרימר?
כמובן שאשמח להמלצות לכאן או לכאן על המכשיר הזה...
תודה!
הי, תודה על התשובה
עלתה לי עוד אפשרות, של לקנות סטרימטר Mede8er מדגם 600x3d - נמכר בדיוטי פרי ב-200$ ככה שאין הרבה הפרש בינו לבין הפופבוקס במחיר הסופי\
איזה יתרונות יש לו עליו? בנתונים היבשים נראה שההבדל בזיכרון משמעותי (פי 2 במדיאיטור) אבל אני לא ממש יודע להגיד כמה זה משפיע בתכלס...
לא מצאתי יותר מידי דיבורים על המכשירים האלה פה באתר...אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
עלתה לי עוד אפשרות, של לקנות סטרימטר Mede8er מדגם 600x3d - נמכר בדיוטי פרי ב-200$ ככה שאין הרבה הפרש בינו לבין הפופבוקס במחיר הסופי\
איזה יתרונות יש לו עליו? בנתונים היבשים נראה שההבדל בזיכרון משמעותי (פי 2 במדיאיטור) אבל אני לא ממש יודע להגיד כמה זה משפיע בתכלס...
לא מצאתי יותר מידי דיבורים על המכשירים האלה פה באתר...אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ואתה בענין של הזרמה ברשת תתרחק מהמכשיר בדיוטי.simonk12 כתב:הי, תודה על התשובה
לא מצאתי יותר מידי דיבורים על המכשירים האלה פה באתר...אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...
הנ"ל כולל מעבד של ריילטק (שהוא והזרמה ברשת לא חברים טובים)שהודיעה כבר ממזמן שהיא יוצאת מתחום המעבדים לסטרימרים מה שעלול להוות בעייה בעתיד ,מבחינת עדכוני קושחה .