איזה מודם בזק מספקים היום למי שעובר לvdsl?
ביקשתי מבזק שיביאו לי רק מודם ולא ראוטר,
ונאמר לי שזה לא קיים בחנויות שלהם ואקבל עם שליח.
אני חשבתי שהם מביאים את הראוטר, אבל מקונפג כמודם.
מישהו יודע במה מדובר, ומה אני הולך לקבל?
חוץ מזה, איזה ראוטר (שקונים באופן פרטי), הכי
מומלץ כיום לשימוש עם vdsl של בזק?
ונאמר לי שזה לא קיים בחנויות שלהם ואקבל עם שליח.
אני חשבתי שהם מביאים את הראוטר, אבל מקונפג כמודם.
מישהו יודע במה מדובר, ומה אני הולך לקבל?
חוץ מזה, איזה ראוטר (שקונים באופן פרטי), הכי
מומלץ כיום לשימוש עם vdsl של בזק?
בעיקרון מספקים ראוטר דגם '' פח '' מיוצר מחומרה זולה וישנה וקושחה שלו משוכתבת על ידי יצרן בלעדית לבזק
בשורה תחתונה אם אתה רוצה איכשהו יציבות בחיבור שלך תתעקש על מהבחור מעלי הציע
מכל הראוטרים של בזק הוא יותר יציב אבל גם לא הכי יציב יש מקרים ויש מקרים
בשורה תחתונה אם אתה רוצה איכשהו יציבות בחיבור שלך תתעקש על מהבחור מעלי הציע
מכל הראוטרים של בזק הוא יותר יציב אבל גם לא הכי יציב יש מקרים ויש מקרים
לי הגיע שליח עם netgear vvg200, אני מקווה שלא תקבל אותו, שבוע אחרי שקיבלתי אותו הלכתי לבזק סטור להחליף אותו ל dlink 6740u h1.
הבעיות העיקריות עם הנטגיר - פינגים גבוהים (גם אחרי עדכון קושחה) ואי עמידה בעומס של מס' חיבורים גדול. לי הייתה עוד בעיה שכל חצי שעה היה ניתוק של כמה שניות.
הבעיות העיקריות עם הנטגיר - פינגים גבוהים (גם אחרי עדכון קושחה) ואי עמידה בעומס של מס' חיבורים גדול. לי הייתה עוד בעיה שכל חצי שעה היה ניתוק של כמה שניות.
אבל את הראוטר הזה יש בבזק סטור,
ובאמת בהתחלה, כשהנציגה חשבה שאני לוקח ראוטר,
היא אמרה לי ללכת לאסוף משם. רק כשאמרתי לה שאני רוצה
מודם בלבד, אז היא אמרה שאין בבזק סטור ואקבל על ידי שליח.
יכול להיות שעכשיו בבזק סטור יש רק את H1, והם מנצלים את זה שביקשתי
רק מודם כדי לתת לי את הישן?
ובאמת בהתחלה, כשהנציגה חשבה שאני לוקח ראוטר,
היא אמרה לי ללכת לאסוף משם. רק כשאמרתי לה שאני רוצה
מודם בלבד, אז היא אמרה שאין בבזק סטור ואקבל על ידי שליח.
יכול להיות שעכשיו בבזק סטור יש רק את H1, והם מנצלים את זה שביקשתי
רק מודם כדי לתת לי את הישן?
אם ביקשת מודם ב100 שקל אז כנראה שתקבל את הנטגיר. זה בעצם ראוטר שהוגדר כמודם (אפשר לשנות אותו בהגדרה אחת לראוטר).
מקסימום אם הוא יהיו בעיות תדבר עם התמיכה הטכנית של בזק, הם ישלחו אותך להחליף אותו בחינם ל dlink.
מקסימום אם הוא יהיו בעיות תדבר עם התמיכה הטכנית של בזק, הם ישלחו אותך להחליף אותו בחינם ל dlink.
מה הכוונה ב100 שקל? כל הקטע היה לא להתחייב על הראוטר,marvje כתב:אם ביקשת מודם ב100 שקל אז כנראה שתקבל את הנטגיר. זה בעצם ראוטר שהוגדר כמודם (אפשר לשנות אותו בהגדרה אחת לראוטר).
מקסימום אם הוא יהיו בעיות תדבר עם התמיכה הטכנית של בזק, הם ישלחו אותך להחליף אותו בחינם ל dlink....
ולכן ביקשתי מודם. לא אמרו לי כלום על תשלום לגביו.
הדלינק יעלה לך 10 שח לחודש ל 24 חודשיםYondalar כתב:מה הכוונה ב100 שקל? כל הקטע היה לא להתחייב על הראוטר,marvje כתב:אם ביקשת מודם ב100 שקל אז כנראה שתקבל את הנטגיר. זה בעצם ראוטר שהוגדר כמודם (אפשר לשנות אותו בהגדרה אחת לראוטר).
מקסימום אם הוא יהיו בעיות תדבר עם התמיכה הטכנית של בזק, הם ישלחו אותך להחליף אותו בחינם ל dlink....
ולכן ביקשתי מודם. לא אמרו לי כלום על תשלום לגביו....
כנ''ל לגבי הנטגייר
משעולה 100 שח זה מודם רגיל עד 15 מגה ב adsl2+
ואתה מחובר ל VDSL
ברוך הבא לבזק
לפני שבועיים השגתי מבזק DLINK 7850 אבל לא חדש (למרות שנראה כמו חדש לגמרי).
בהתחלה בזק הביאו לי את ה-NETGEAR אבל לאור השרשורים בפורום הזה, ביקשתי להחליף אותו ל-7850. נציג התמיכה אמר שיש אותו והעביר אותי ל-199.
מכיוון שיש לי רשת גיגה בבית התעקשתי על ראוטר עם פורטים של גיגה.
ב-199 היא בדקה בחנויות בזקסטור ודיווחה לי שיש להם מחודש...
הלכתי על זה, ובינתיים אני מרוצה מאד.
אין ניתוקים, קל לקנפג אותו, תומך ב-hairpin NAT - כל מה שהייתי צריך.
בהתחלה בזק הביאו לי את ה-NETGEAR אבל לאור השרשורים בפורום הזה, ביקשתי להחליף אותו ל-7850. נציג התמיכה אמר שיש אותו והעביר אותי ל-199.
מכיוון שיש לי רשת גיגה בבית התעקשתי על ראוטר עם פורטים של גיגה.
ב-199 היא בדקה בחנויות בזקסטור ודיווחה לי שיש להם מחודש...
הלכתי על זה, ובינתיים אני מרוצה מאד.
אין ניתוקים, קל לקנפג אותו, תומך ב-hairpin NAT - כל מה שהייתי צריך.
עכשיו דיברתי איתם, ובאמת מודם לבד עולה 100 שקלים+ 20 שקלים משלוח.MrYair כתב:הדלינק יעלה לך 10 שח לחודש ל 24 חודשיםYondalar כתב:מה הכוונה ב100 שקל? כל הקטע היה לא להתחייב על הראוטר,marvje כתב:אם ביקשת מודם ב100 שקל אז כנראה שתקבל את הנטגיר. זה בעצם ראוטר שהוגדר כמודם (אפשר לשנות אותו בהגדרה אחת לראוטר).
ולכן ביקשתי מודם. לא אמרו לי כלום על תשלום לגביו....
כנ''ל לגבי הנטגייר
משעולה 100 שח זה מודם רגיל עד 15 מגה ב adsl2+
ואתה מחובר ל VDSL
ברוך הבא לבזק...
מדובר כן במודם לVDSL, אבל זה פשוט אחד הראוטרים שלהם כשהוא מקונפג כמודם.
עכשיו, אני לא יודע אם כבר כדאי לקחת "ראוטר" באופן רשמי או לא כדי שלא יעשו אח"כ
בעיות אם ארצה להחליף.
אני לא חושב שאשתמש במה שיביאו לי בתור ראוטר בכל מקרה,lebovitz כתב:כל reset ל"מודם" שלהם, יחזיר אותו למצב ראוטר.
ביצעתי כזה reset עם התמיכה שלהם....
השאלה אם לשלם 99 שקלים למודם בלי להיות מחויב, או לקחת "ראוטר" בזיכוי מלא,
אבל אז אם מתנתקים משלמים כמובן את היתרה.
למשך הרבה זמן, היה לי DLINK 2500 עם 15MB/0.8, כי זה המהירות המקסימלית שיש בישוב וגם אני נמצא 1.6ק"מ מהמרכזיה.
סוף סוף, הצלחתי לקבל קו VDSL אבל רק 20MB אבל ה-UPLINK הוא 3MB!
לאחר מה שקראתי כאן, הבנתי שיש לי שני אופציות: WG2000 או 7640 של DLINK. WG2000 הוא כ-120שח ומגיע כמודם רק דרך שליח, אבל אפשר לשנות אותו לראוטר. את הDLINK אפשר לקנות ב-9.90 ש-24 תשלומים כל עוד אתה לקוח. את תתנתק, אין זיכוי.
לקחתי שלשום את הראוטר 7640U-H1 והוא הגיע עם FW 1.1.0.15 (אחרון). יש לי TP-LINK 1043ND לכן רציתי לשנות אותו למודם... נציגת בזק לא ידע איך, כי אין לה עדיין H1 במסכים, אבל לאחר כשעה, הצלחתי והכל עובד בנתיים.
סוף סוף, הצלחתי לקבל קו VDSL אבל רק 20MB אבל ה-UPLINK הוא 3MB!
לאחר מה שקראתי כאן, הבנתי שיש לי שני אופציות: WG2000 או 7640 של DLINK. WG2000 הוא כ-120שח ומגיע כמודם רק דרך שליח, אבל אפשר לשנות אותו לראוטר. את הDLINK אפשר לקנות ב-9.90 ש-24 תשלומים כל עוד אתה לקוח. את תתנתק, אין זיכוי.
לקחתי שלשום את הראוטר 7640U-H1 והוא הגיע עם FW 1.1.0.15 (אחרון). יש לי TP-LINK 1043ND לכן רציתי לשנות אותו למודם... נציגת בזק לא ידע איך, כי אין לה עדיין H1 במסכים, אבל לאחר כשעה, הצלחתי והכל עובד בנתיים.