חוסר מקצועיות בארץ - יש כאן מקום לדיון?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
lucnh_box פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם זה פורום רק של המלצות וכו' קבלו את התנצלותי מראש
בעקבות החיפושים אחרי המסך הנבחר ולא מעט נבירות כאן בפורום, כשהגעתי לשלב של ללכת לראות מסכים תהיתי לעצמי האם רק לי מפריע חוסר המקצועיות של אנשי המקצוע / חנויות בארץ?
חלקם אדיבים יותר וחלקם פחות, לחלקם יש סבלנות ולחלקם לא ממש, אבל הכוונה היא לא לדברים האלה.
אולמות התצוגה די ריקים מתוכן. במקרה הטוב אפשר להתרשם רק מדגם אחד סביר, שלא לדבר על המבחר בין היצרנים.
העובדים עצמם(ברוב המקומות, כדי לא לפגוע באלו שזה לא נוגע אליהם), חסרי הבנה בסיסית על גבול המביך. דברים שגם מישהו שלא מכיר כלום בתחום יכול להעשיר את עצמו אחרי יומיים של חיפוש כאן בפורום.

עוברת המחשבה שאם יקום כאן מישהו רציני ויפתח מקום שיחזיק תצוגה ראויה עם מבחר ותנאי צפייה בסיסיים הוא יקבל נתח לקוחות משמעותי, לא?

סתם לדוגמא, הייתי באמת בהרבה חנויות, באף אחת מהן לא הסכימו שאביא את הps3 ואחבר אותו לדגם שהתעניינתי בו(אני לא מדבר על להחזיק קונסולה מסכנה מחוברת באופן קבוע). דרישה לגיטימית כשאני מחפש מסך שזה יהיה נתח גדול מהשימוש בו(הצעתי לבצע את כל החיבורים ולהחזיר הכל בדיוק איך שהיה לפני ועדיין נתקלתי בסירוב).

סתם כמה מחשבות, סליחה אם זה לא המקום

onyx2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

רב האנשים לא נוברים בפורמים, משווים מסכים ומבצעים סקר שוק לפני קניה. הרב משווים בזאפ והולכים על המסך עם הבאז וורד הכי משכנע ובמחיר הכי זול.
זהו השוק שהרשתות הגדולות פונות אליהם והערכות של החנויות הוא בהתאם.
למה לחנויות להשקיע בתצוגה של מסכים איכותיים ואיש מכירות מנוסה ומבין עבור מספר קטן של לקוחות?
מצער, אבל זו המציאות.
בחנויות מתמחות המצב טוב יותר. הן נלחמות בדיוק על הנישה הזאת.
Bad decisions make good stories

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”