האם נגן CD אמור להיות חרישי לחלוטין? Rotel RCD 12
קניתי נגן חדש לגמרי Rotel RCD-12
כשאני מכניס CD וכשאני מתחיל לנגן אותו - יש מין צליל עמום מהנגן, כאילו שאני שומע את המנגנון של ה-CD מסתובב שם.
כמובן ברגע שמתחילים לשמוע את המוזיקה - לא שומעים את זה וזה לא מפריע (נבלע בצליל של המוזיקה).
השאלה שלי - האם זה תקין? אולי זה מעיד על כך שמשהו לא תקין במנגנון, שיכול גם לפגוע באיכות השמע?
מדובר על נגן חדש מהניילון
כשאני מכניס CD וכשאני מתחיל לנגן אותו - יש מין צליל עמום מהנגן, כאילו שאני שומע את המנגנון של ה-CD מסתובב שם.
כמובן ברגע שמתחילים לשמוע את המוזיקה - לא שומעים את זה וזה לא מפריע (נבלע בצליל של המוזיקה).
השאלה שלי - האם זה תקין? אולי זה מעיד על כך שמשהו לא תקין במנגנון, שיכול גם לפגוע באיכות השמע?
מדובר על נגן חדש מהניילון
הוחלף הנגן עצמו.
כמו שכתבתי- קיבלתי אחר.
ועל פי מצב האריזה הפנימית - כלומר הקרטונים והניילונים של החלקים השונים, שלט וכו' - הוא לא נראה כאילו שאני הראשון שפותח אותו.
נשאר לסמוך על היבואן שלא קיבלתי מכשיר מתוקן / מוחזר / השד יודע מה.
כמו שכתבתי- קיבלתי אחר.
ועל פי מצב האריזה הפנימית - כלומר הקרטונים והניילונים של החלקים השונים, שלט וכו' - הוא לא נראה כאילו שאני הראשון שפותח אותו.
נשאר לסמוך על היבואן שלא קיבלתי מכשיר מתוקן / מוחזר / השד יודע מה.
לא. ההחלפה התבצעה בנוכחותי במחסני היבואן. לקחו את הקודם ונתנו אחר. והייתי מזהה את הקופסה הקודמת.LiorShap כתב:יכול להיות שקבלת נגן חדש לחלוטין והשאירו את האריזה והנלווים מהנגן הקודם.
...
אני רוצה רק לציין שגם החנות (שלקחה אחריות על העניין למופת) וגם היבואן נהגו בי באדיבות.
פשוט היתה לי תחושה כשפתחתי את האריזה שלא באמת קיבלתי מכשיר חדש מהשקית (בניגוד לזה שהחזרתי).