האם יש צורך להשתמש ב HPNA כאשר הTOTAL יושב ליד הראוטר ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

שלום
התקינו לי YES, הממיר TOTAL היושב בסלון צמוד לראוטר ובכל זאת חיברו לי HPNA, כלומר הממיר מחובר ל HPNA ומשם לראוטר.
מה הסיבה שלא חיברו את הממיר ישירות לראוטר ?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

יכול להיות שחיברו לך את הממיר ל- HPNA כדי שעבור ממירים עתידיים - יצטרכו לחבר רק את ה- HPNA של הממיר החדש והוא כבר יקבל את התקשורת מה- HPNA שהותקן בסלון.

באופן כללי - אתה לא צריך את ה- HPNA אם הראוטר נמצא בקרבת הממיר - חיבור ישירות לראוטר אפשרי.

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

smallville4r כתב:יכול להיות שחיברו לך את הממיר ל- HPNA כדי שעבור ממירים עתידיים - יצטרכו לחבר רק את ה- HPNA של הממיר החדש והוא כבר יקבל את התקשורת מה- HPNA שהותקן בסלון.

באופן כללי - אתה לא צריך את ה- HPNA אם הראוטר נמצא בקרבת הממיר - חיבור ישירות לראוטר אפשרי.
...
יכול להיות שזה הכנה ל MULTIROOM ?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

ה- VOD, ה- streamer וה- Multiroom שלושתם משתמשים ב- OTT כתשתית - כך שהתשתית הזו מתאימה לכל השלושה. אני לא יודע מה המדיניות של yes כעת בנוגע להתקנת ממיר עם VOD - יכול להיות שהם אוטומטית שמים HPNA. בזמנו, כשהתחברתי ל- VOD והממיר היה בסמוך לראוטר - כל מה שהייתי צריך לעשות זה להתקשר לשירות לקוחות והם הפעילו את השירות והוא עבד בחיבור ישיר לראוטר. ה- HPNA נדרש רק במקרה שהממיר לא בקרבת הראוטר או אם יש יותר מממיר אחד בשירות.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #5 

אתה יכול לחבר ישירות בין הממיר לנתב בכבל רשת אבל שים לב שה-HPNA ליד הנתב נשאר מחובר בכבל רשת לנתב עצמו בכדי להבטיח שה-VOD יעבוד לך ביתר החדרים בבית שמשורשרים בהמשך...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”