Lenovo- Z500 Vs. u510
היי-
אשמח לקבל תשובה : מי מבין שני המחשבים הנ"ל טוב יותר.
המחשב ישמש בעיקר לעבודה (אקסל, המון המון מיילים, וורד, פאור פוינט ואינטרנט)- עבודה על כמה דברים בו זמנית!!
יילקח גם לנסיעות לחו"ל (עניין המשקל).
אשמח לתשובה.
תודה,
שרון
אשמח לקבל תשובה : מי מבין שני המחשבים הנ"ל טוב יותר.
המחשב ישמש בעיקר לעבודה (אקסל, המון המון מיילים, וורד, פאור פוינט ואינטרנט)- עבודה על כמה דברים בו זמנית!!
יילקח גם לנסיעות לחו"ל (עניין המשקל).
אשמח לתשובה.
תודה,
שרון
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
U510
קצת יותר טוב מבחינת SSD24GB
ממליץ לך ללכת עליו
מבחינת השאר הם בערך אותו מחשב רק ש Z500 יש גם קורא כרטיסים
עשיתי בדיקה ממש זריזה.
המעבדים דיי דומים הדור הישן משום מה יותר חזק
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3 ... e-i5-3230M
קצת יותר טוב מבחינת SSD24GB
ממליץ לך ללכת עליו
מבחינת השאר הם בערך אותו מחשב רק ש Z500 יש גם קורא כרטיסים
עשיתי בדיקה ממש זריזה.
המעבדים דיי דומים הדור הישן משום מה יותר חזק
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3 ... e-i5-3230M
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
איפה אתם רואים את המפרטים? לפי מה אני יודע יש לכל דגם לא מעט תתי-דגמים.
בעיקרון סדרת Z היא סדרה שיותר מיועדת למדיה וסדרת U היא יותר מעוצבת וכוללת דגמי ultrabook.
לסדרה U יש SSD בשביל cache (מערכת ההפעלה לא מותקנת על הSSD, אלא מדובר באחסון ביניים בין הדיסק הקשיח לזכרון - זה נותן ביצועים יותר טובים מסתם דיסק קשיח אבל לא כמו SSD שעליו מותקנת מ"ה)
אתה בטוח שאתה רוצה 15.6"? לדעתי זה גדול מידי, בייחוד אם אתה הולך להתנייד איתו. - הוא גם כבד יותר (2.2 ק"ג בערך)
אבא שלי קנה לפטופ 15.6" לעבודה והוא הרבה בדרכים ובטיסות, בסוף הוא ויתר עליו וקנה אחד קטן יותר כי הוא פשוט היה גדול מידי וכבד מידי (הוא מסתובב גם עם מזוודה אז זה מטרד לא קטן)
לי יש U410 ultrabook ומצאתי ש14" זה גודל אידאלי בשבילי - אני חושב שגם לך זה יהיה גודל מתאים לצרכים האלה. (שוקל 1.7 ק"ג בערך, ולדעתי הוא גם יפה יותר) (אני גם שדרגתי את הSSD ל256GB, ביטלתי את הcache והתקנתי עליו מ"ה - המחשב עף, מומלץ מאוד אם זה נכנס בתקציב)
לשיקולך.
בעיקרון סדרת Z היא סדרה שיותר מיועדת למדיה וסדרת U היא יותר מעוצבת וכוללת דגמי ultrabook.
לסדרה U יש SSD בשביל cache (מערכת ההפעלה לא מותקנת על הSSD, אלא מדובר באחסון ביניים בין הדיסק הקשיח לזכרון - זה נותן ביצועים יותר טובים מסתם דיסק קשיח אבל לא כמו SSD שעליו מותקנת מ"ה)
אתה בטוח שאתה רוצה 15.6"? לדעתי זה גדול מידי, בייחוד אם אתה הולך להתנייד איתו. - הוא גם כבד יותר (2.2 ק"ג בערך)
אבא שלי קנה לפטופ 15.6" לעבודה והוא הרבה בדרכים ובטיסות, בסוף הוא ויתר עליו וקנה אחד קטן יותר כי הוא פשוט היה גדול מידי וכבד מידי (הוא מסתובב גם עם מזוודה אז זה מטרד לא קטן)
לי יש U410 ultrabook ומצאתי ש14" זה גודל אידאלי בשבילי - אני חושב שגם לך זה יהיה גודל מתאים לצרכים האלה. (שוקל 1.7 ק"ג בערך, ולדעתי הוא גם יפה יותר) (אני גם שדרגתי את הSSD ל256GB, ביטלתי את הcache והתקנתי עליו מ"ה - המחשב עף, מומלץ מאוד אם זה נכנס בתקציב)
לשיקולך.