עזרה|האם Canon 1000D תספיק לי לצילום תמונות מגנטים
שלום
אני מתחיל לעשות מגנטים לאירועים ורציתי לדעת אם המצלמה הזאת תתאים הדגם הוא canon 1000D
והוא מגיע עם עדשה 18-55
השגתי אותה במחיר טוב מה אתם אומרים היא תספיק
או שצריך משהו טוב יותר
ואם היא לא מספיקה אז על איזה דגם אתם ממליצים במחיר לא יקר
תודה רבה מראש
אני מתחיל לעשות מגנטים לאירועים ורציתי לדעת אם המצלמה הזאת תתאים הדגם הוא canon 1000D
והוא מגיע עם עדשה 18-55
השגתי אותה במחיר טוב מה אתם אומרים היא תספיק
או שצריך משהו טוב יותר
ואם היא לא מספיקה אז על איזה דגם אתם ממליצים במחיר לא יקר
תודה רבה מראש
וואי חברה ממש תודה רבה
ועוד שאלה על איזה פלאש חיצוני אתם ממליצים משהו פשוט שלא יהיה יקר אבל יעשה תעבודה
בכלל ניכנסתי ליד 2 ויש שם כל מיני פלאשים חיצוניים
איך אני יודע שזה מתאים למצלמה ה"נל
ועוד שאלה על איזה פלאש חיצוני אתם ממליצים משהו פשוט שלא יהיה יקר אבל יעשה תעבודה
בכלל ניכנסתי ליד 2 ויש שם כל מיני פלאשים חיצוניים
איך אני יודע שזה מתאים למצלמה ה"נל
נערך לאחרונה על ידי דניאלהבוס ב 27/05/2013 0:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחי סליחה על הבורות אבל מה זה דיפיוזר ולמה אני צריך אותוharari כתב:yongnuo, חברה סינית שמייצרת מוצרים מקבילים לקנון וניקון בשליש מחיר.
חפש דגמים שלהם ותראה איזה פיצ'רים אתה צריך ובמה אתה מוכן להשקיע.
אתה צריך גם דיפיוזר טוב...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
דיפיוזר כשמו כן הוא - מפזר אור.
לא תמיד יש תקרות או קירות כדי להקפיץ מהם את הפלאש, במקרים כאלה (אך לא רק) כדאי להשתמש בדיפיוזר כדי ליצור מקור אור גדול יותר, מה שיעזור לרכך צללים ולתת אור יותר מחמיא
זה על קצנ המזלג.
אולי כדאי לקחת איזה קורס קצר כדי להכנס לעניינים?
לא תמיד יש תקרות או קירות כדי להקפיץ מהם את הפלאש, במקרים כאלה (אך לא רק) כדאי להשתמש בדיפיוזר כדי ליצור מקור אור גדול יותר, מה שיעזור לרכך צללים ולתת אור יותר מחמיא
זה על קצנ המזלג.
אולי כדאי לקחת איזה קורס קצר כדי להכנס לעניינים?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ה yongnuo 460ii הוא פלאש ידני. אתה תצטרך לדעת מה אתה עושה או לעשות הרבה ניסויי וטעיה כדי להגיע לתאורה נכונה. הוא מצויין בשביל סטרוביסט (פלאש שלא על המצלמה) אבל אם אתה לא מתכוון ללכת בכוון הזה אז אני לא חושב שהוא יתאים.
מציע לך למצוא דגם קצת יותר מתקדם שתומך בE-TTL (מדידת אור דרך העדשה).
לא ממליץ על 300ez, אי אפשר לשנות את הזווית שלו והוא יורה ישר.
לא מכיר ממש את ה540ez אבל הוא מאוד ישן ולא תומך בE-TTL.
yongnuo 465 הוא הדגם הכי נמוך שתומך בE-TTL, אבל הייתי הולך על משהו כמו 468II שהוא יותר מתקדם וחדיש ועדיין עולה גרושים לעומת מקורי חדש של קנון.
לגביי דיפיוזר - אתה יכול להכין לבד ואתה יכול לקנות משהו בסגנון של gary fong lightsphere.
yongnuo 465 הוא הדגם הכי נמוך שתומך בE-TTL, אבל הייתי הולך על משהו כמו 468II שהוא יותר מתקדם וחדיש ועדיין עולה גרושים לעומת מקורי חדש של קנון.
לגביי דיפיוזר - אתה יכול להכין לבד ואתה יכול לקנות משהו בסגנון של gary fong lightsphere.
תודה יגברharari כתב:ה yongnuo 460ii הוא פלאש ידני. אתה תצטרך לדעת מה אתה עושה או לעשות הרבה ניסויי וטעיה כדי להגיע לתאורה נכונה. הוא מצויין בשביל סטרוביסט (פלאש שלא על המצלמה) אבל אם אתה לא מתכוון ללכת בכוון הזה אז אני לא חושב שהוא יתאים.
לגביי דיפיוזר - אתה יכול להכין לבד ואתה יכול לקנות משהו בסגנון של gary fong lightsphere....
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
המצלמה תספיק לך בהחלט .. השאלה אם איזה עדשה ?
ראיתי מישהו מצלם עם דמוי SLR.... אז ככה שיספיק לך לא משנה מה
ראיתי מישהו מצלם עם דמוי SLR.... אז ככה שיספיק לך לא משנה מה
קודם כל בפעמים הראשונות אני הולך עם צלם מקצועי עד שאני ילמד קצת לצלם מה גם שזה לא ניראה לי סיפור גדול כי זה כולה מגנטים וזה רק לצלם אנשים מחובקיםnati-va כתב:מרחם על הלקוחות שלך.
אם כל הכבוד לזה שאתה רוצה להרוויח כסף. תרכוש ידע מינימלי ואז תגבה כסף על תמונות שאתה מצלם. ישראליות בשיאה!
אין פלא שהענף נהיה זנותי.. כל אחד קונה מצלמה חושב הוא צלם....
ובנוסף אני לא מבין מה זה הצרות עין הזאת כזה חוסר פרגון פשוט כואב הלב
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
1. לעניות דעתי עדשת קיט זה לא משהו שמצלמים איתו מגנטים. אתה רוצה תמונות חדות וטובות, בד"כ עם רקע מטושטש. עדשת קיט לא תספק את זה.
2. המצלמה תעשה הבדל גדול מאוד. ספציפית הגוף הזה יודע להגיע עד ISO 1600, עם לא מעט רעש. מצלמה של אירועים צריכה להתמודד עם תאורה נמוכה וקשה, ו-iso זה מרכיב חשוב כאן. לא הייתי ניגש לצלם אירוע עם פחות מדרג ביניים (60D לדוגמה). כנ"ל לגבי צילום ברצף (3 jpeg בשניה או 1.5 raw בשניה זה נמוך!).
3. המדפסת עליה תדפיס והנייר הם פרמטר קריטי, ולכן שווה להבין מה היכולות שלהם. זה גם יקבע את התוצאה וגם את איכות המגנט.
4. אני מסכים עם עיקרי הדברים שרשם nati-va (פחות עם הדרך שבה זה נאמר). צלם אירועים/מגנטים לא צריך להיות חאפר. אם אתה לא מבין כלום בצילום, איך תצלם תמונות איכותיות תחת לחץ ותחת תנאים קשים של תאורה?? זה נראה לי לא רציני לקנות מצלמת חובבנים ולהכריז על עצמך כצלם מגנטים או להצטרך לצלם קיים. כמו שלא היית רוצה שבחתונה שלך יצלם מישהו שרק אתמול החזיק מצלמת DSLR פעם ראשונה, מה גורם לך לחשוב שאחרים ירצו צלם כזה בחתונה/בר-מצווה/בריתה שלהם? ועוד לשלם על זה כסף...
לסיכום - עניתי על השאלות הטכניות, אבל הרעיון עצמו נשמע לי אישית לא מקצועי ולא רציני. לא מדובר פה בצרות עין כי אם בגישה של איכות ותמורה, שזה מה שכל לקוח רוצה לקבל תמורת הכסף שלו, גם הלקוחות העתידיים שלך.
2. המצלמה תעשה הבדל גדול מאוד. ספציפית הגוף הזה יודע להגיע עד ISO 1600, עם לא מעט רעש. מצלמה של אירועים צריכה להתמודד עם תאורה נמוכה וקשה, ו-iso זה מרכיב חשוב כאן. לא הייתי ניגש לצלם אירוע עם פחות מדרג ביניים (60D לדוגמה). כנ"ל לגבי צילום ברצף (3 jpeg בשניה או 1.5 raw בשניה זה נמוך!).
3. המדפסת עליה תדפיס והנייר הם פרמטר קריטי, ולכן שווה להבין מה היכולות שלהם. זה גם יקבע את התוצאה וגם את איכות המגנט.
4. אני מסכים עם עיקרי הדברים שרשם nati-va (פחות עם הדרך שבה זה נאמר). צלם אירועים/מגנטים לא צריך להיות חאפר. אם אתה לא מבין כלום בצילום, איך תצלם תמונות איכותיות תחת לחץ ותחת תנאים קשים של תאורה?? זה נראה לי לא רציני לקנות מצלמת חובבנים ולהכריז על עצמך כצלם מגנטים או להצטרך לצלם קיים. כמו שלא היית רוצה שבחתונה שלך יצלם מישהו שרק אתמול החזיק מצלמת DSLR פעם ראשונה, מה גורם לך לחשוב שאחרים ירצו צלם כזה בחתונה/בר-מצווה/בריתה שלהם? ועוד לשלם על זה כסף...
לסיכום - עניתי על השאלות הטכניות, אבל הרעיון עצמו נשמע לי אישית לא מקצועי ולא רציני. לא מדובר פה בצרות עין כי אם בגישה של איכות ותמורה, שזה מה שכל לקוח רוצה לקבל תמורת הכסף שלו, גם הלקוחות העתידיים שלך.