כסף על ביקור טכנאי בזמן אחריות...
אני מודה, למזלי אין לי הרבה קריאות למוקדי שירות כדי שיגיע טכנאי לתקן אבל מה זה הקטע הזה והאם זה ככה בכול חברה ?
רכשתי מחברת טורנדו 2 מזגנים - שניהם באחריות (3 שנים אחריות)
עקב תקלה באחד מהמזגנים הזמנתי טכנאי - " 260 ש"ח לביקור טכנאי" אומרת לי הנציגה מהצד השני....
עוד לא הספקתי לענות והיא כבר ממשיכה "אני צריכה את כרטיס האשראי שלך כדי לגבות זאת מראש".
אם המזגן במסגרת האחריות, הרי שזו אחריות שלכם לתקן אותה ומכאן נגזר שהיחידי שיכול לתקן אותה זה טכנאי שלכם - לי יש אחריות שמכסה אותי ולכן התשלום אליו הוא באחריותכם. כך לפחות ההיגיון שלי אומר
דבר שני המחיר .... 120, 150 ,180 ש"ח לביקור טכנאי, נשמע סכום הגיוני. 260 ש"ח לפני שהטכנאי נכנס בדלת???? זה מוגזם!!! (אגב, זכותה של החברה להעלות את המחיר ביקור הטכנאי בכול שנה בעוד 10%, כך לפי הפוליסה)
מעוניינים לקבל את האשראי כדי לגבות זאת מראש - אני מעדיף לא להגיד מה דעתי על זה !
חברה שמוציאה מיליונים בקיץ מיליונים על קמפיינים למזגנים ונופלת בטעם מר ופרצוף עקום בשירות לקוחות שלאחר מכן.
רכשתי מחברת טורנדו 2 מזגנים - שניהם באחריות (3 שנים אחריות)
עקב תקלה באחד מהמזגנים הזמנתי טכנאי - " 260 ש"ח לביקור טכנאי" אומרת לי הנציגה מהצד השני....
עוד לא הספקתי לענות והיא כבר ממשיכה "אני צריכה את כרטיס האשראי שלך כדי לגבות זאת מראש".
אם המזגן במסגרת האחריות, הרי שזו אחריות שלכם לתקן אותה ומכאן נגזר שהיחידי שיכול לתקן אותה זה טכנאי שלכם - לי יש אחריות שמכסה אותי ולכן התשלום אליו הוא באחריותכם. כך לפחות ההיגיון שלי אומר
דבר שני המחיר .... 120, 150 ,180 ש"ח לביקור טכנאי, נשמע סכום הגיוני. 260 ש"ח לפני שהטכנאי נכנס בדלת???? זה מוגזם!!! (אגב, זכותה של החברה להעלות את המחיר ביקור הטכנאי בכול שנה בעוד 10%, כך לפי הפוליסה)
מעוניינים לקבל את האשראי כדי לגבות זאת מראש - אני מעדיף לא להגיד מה דעתי על זה !
חברה שמוציאה מיליונים בקיץ מיליונים על קמפיינים למזגנים ונופלת בטעם מר ופרצוף עקום בשירות לקוחות שלאחר מכן.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
גם באלקטרה לקחו לי מספר כרטיס אשראי מראש. את החיוב, עם זאת, הם ביצעו רק לאחר ביקור פיזי של הטכנאי.
אבל אצלי המזגן היה מזמן מחוץ לאחריות.
השאלה מה רשום לך בתעודת האחריות. ההגיון שלי אומר שבטח רשום לך שבשנה השנייה והשלישית האחריות לא כוללת ביקור טכנאי, או משהו כזה. כולם עושים ככה...
השאלה מה רשום לך בתעודת האחריות. ההגיון שלי אומר שבטח רשום לך שבשנה השנייה והשלישית האחריות לא כוללת ביקור טכנאי, או משהו כזה. כולם עושים ככה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בוודאי שרשום, זה לא העניין - אני מנסה להבין את ההיגיון מאחורי ומתרעם על גובה התשלום !איינשטיין כתב:גם באלקטרה לקחו לי מספר כרטיס אשראי מראש. את החיוב, עם זאת, הם ביצעו רק לאחר ביקור פיזי של הטכנאי.
השאלה מה רשום לך בתעודת האחריות. ההגיון שלי אומר שבטח רשום לך שבשנה השנייה והשלישית האחריות לא כוללת ביקור טכנאי, או משהו כזה. כולם עושים ככה......
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מניח שזו דרך טובה עבורם לצמצם מקרים של הזמנת סרק של טכנאי (שבה הטכנאי מגיע ואין אף אחד).
לגבי גובה התשלום - אלקטרה גובים אותו סדר גודל. אז זה לא שיש איזושהי תחרות פה...
לגבי גובה התשלום - אלקטרה גובים אותו סדר גודל. אז זה לא שיש איזושהי תחרות פה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לדעתי צריך להעביר הצעת חוק שאומרת :איינשטיין כתב:אני מניח שזו דרך טובה עבורם לצמצם מקרים של הזמנת סרק של טכנאי (שבה הטכנאי מגיע ואין אף אחד).
לגבי גובה התשלום - אלקטרה גובים אותו סדר גודל. אז זה לא שיש איזושהי תחרות פה......
1. כול עוד המוצר במסגרת האחריות, הלקוח לא ישלם גם לא לביקור טכנאי אלא אם כן, לא היה בבית או שהתקלה נגרמה בעקבות תחזוקה לא נכונה של הלקוח (ניקוי פילטרים וכדו...)
2. ביקור טכנאי לא יעלה על 150 ש"ח.
באמת מרגיז. תשלום עבור טכנאי לאחר תום האחריות מקובל ומובן - אבל בזמן האחריות??
זה שם באור אחר לגמרי את משמעות האחריות של 3 שנים שהם כלכך מתגאים בה.
בתדיראן זה לא עובד ככה - יצא לי להזמין טכנאי והם לא דרשו תשלום.
זה שם באור אחר לגמרי את משמעות האחריות של 3 שנים שהם כלכך מתגאים בה.
בתדיראן זה לא עובד ככה - יצא לי להזמין טכנאי והם לא דרשו תשלום.
Bad decisions make good stories
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא חושב שבתדיראן זה כך , הזמנתי טכנאי על תקלה שהוא סידר בשניה (על ידי לחיצה על צירוף של כמה לחצנים בשלט) .
היה בבית בדיוק דקה , כששאלתי אם לא חבל שבא , ולמה לא אמרו לי בטלפון והייתי עושה את זה לבד , אמר שלא משנה .
לא לקח כסף ולא כלום. ( לא יודע אולי רצה להתאוורר ולצאת מהמשרד).
היה בבית בדיוק דקה , כששאלתי אם לא חבל שבא , ולמה לא אמרו לי בטלפון והייתי עושה את זה לבד , אמר שלא משנה .
לא לקח כסף ולא כלום. ( לא יודע אולי רצה להתאוורר ולצאת מהמשרד).