תמונה "קופצנית" במסכי led 55 - האם מדובר בכיול?
שלום לכם
אני לפני קנייה של מסך 55
שמתי לב שבחלק מהמסכים שראיתי, התמונה מאוד מאוד חדה אבל כשיש תנועה, היא נראית כאילו קטועה קצת(קשה לי להסביר את זה במילים, כאילו התנועה מורכבת מפריימים ולא חלקה ממש)...
מישהו הצליח להבין למה הכוונה? האם מדובר רק בכיול המסך או שזה המצב במסכי led?
אני לפני קנייה של מסך 55
שמתי לב שבחלק מהמסכים שראיתי, התמונה מאוד מאוד חדה אבל כשיש תנועה, היא נראית כאילו קטועה קצת(קשה לי להסביר את זה במילים, כאילו התנועה מורכבת מפריימים ולא חלקה ממש)...
מישהו הצליח להבין למה הכוונה? האם מדובר רק בכיול המסך או שזה המצב במסכי led?
תודה על התשובה. אני רק אעדכן אם מישהו יתקל בזה בעתיד שזה אכן היה המנגנון שדיברת עליו, רק שהוא היה על max. אחרי שכיביתי לגמרי או על min התופעה נעלמה כלא היתה. אז בהחלט עזרת לי 
לא כלכך הבנתי מה הסיפור של המנגנון הזה אם הוא יוצר תמונה שלפחות בעיני היתה בלתי אפשרית לצפייה! ממש עד כדי כך...
לא כלכך הבנתי מה הסיפור של המנגנון הזה אם הוא יוצר תמונה שלפחות בעיני היתה בלתי אפשרית לצפייה! ממש עד כדי כך...
לא. אני דווקא התכוונתי ל FI .Roi232 כתב:dor8
נשמע שהיא מתכוונת לקפיצות בין פריימים שנוצרות בחלק מהמסכים כשהFrame Interpolation מוגדר על רמה גבוהה ולא לpulldown 2:3(שזה מה שאתה מתכוון אליו, כנראה)....
אני כבר לא בטוח למה היא התכוונה אבל העיקר שהסתדר לה...
דווקא הגיוני, הפריימים שנוספים כאשר מנגנון החלקת תמונה עובד הם פריימים מלאכותיים - מיצוע של הפריימים.
בתנועה מהירה התוצאה היא קפיצות בתמונה מכיוון שהפריימים הנוספים שונים מהותית מהפריים הבא (בתנועה איטית ההבדל קטן יותר).
בתנועה מהירה התוצאה היא קפיצות בתמונה מכיוון שהפריימים הנוספים שונים מהותית מהפריים הבא (בתנועה איטית ההבדל קטן יותר).
Bad decisions make good stories