התחברות מרחוק ל-Dlink 7850U
יש לי את המודם/ראוטר הנ"ל, שבגדול עושה את העבודה.
איפשרתי התחברות לראוטר דרך ה-WAN (איפשרתי HTTP וניסיתי גם SNMP)
אבל כשאני מנסה להתחבר הדפדפן מציג לי את חלון בקשת שם משתמש וסיסמא של הראוטר (הוא מודיע שזה עבור Dlink 7850), וכשאני מכניס אותם הוא מציג את הבקשה שוב, ושוב...
מה-LAN אין לי בעיה להתחבר.
חשוב לציין שפורט הגישה לראוטר הוא 8080 ולא 80 שבשימוש ברשת שלי.
גירסת ה-FIRMWARE שלי מסתיימת ב-18 (סוף מרץ).
אשמח לדעת אם למישהו יש פתרון לבעיה הזו.
איפשרתי התחברות לראוטר דרך ה-WAN (איפשרתי HTTP וניסיתי גם SNMP)
אבל כשאני מנסה להתחבר הדפדפן מציג לי את חלון בקשת שם משתמש וסיסמא של הראוטר (הוא מודיע שזה עבור Dlink 7850), וכשאני מכניס אותם הוא מציג את הבקשה שוב, ושוב...
מה-LAN אין לי בעיה להתחבר.
חשוב לציין שפורט הגישה לראוטר הוא 8080 ולא 80 שבשימוש ברשת שלי.
גירסת ה-FIRMWARE שלי מסתיימת ב-18 (סוף מרץ).
אשמח לדעת אם למישהו יש פתרון לבעיה הזו.
ומעניין לעניין באותו עניין:
בעמוד של Port Forwarding מתווספים לי המון שורות של Teredo עם הרבה פורטים שונים שאני לא מכיר.
אני מבין ש-Teredo הוא סוג של IPv6 over IPv4 tunneling אבל מי משתמש בזה? ולמה זה נפתח בראוטר אוטומטית???
הדבר גם מפריע לפתוח פורט נוסף כי יש מגבלה על כמות הפורטים שניתן לעשות להם forward של 20 פורטים. בגלל ה-Teredo הזה שנפתח דינאמית, אני לא יכול להוסיף ידנית פורטים...
בעמוד של Port Forwarding מתווספים לי המון שורות של Teredo עם הרבה פורטים שונים שאני לא מכיר.
אני מבין ש-Teredo הוא סוג של IPv6 over IPv4 tunneling אבל מי משתמש בזה? ולמה זה נפתח בראוטר אוטומטית???
הדבר גם מפריע לפתוח פורט נוסף כי יש מגבלה על כמות הפורטים שניתן לעשות להם forward של 20 פורטים. בגלל ה-Teredo הזה שנפתח דינאמית, אני לא יכול להוסיף ידנית פורטים...