משתלם או לא ? שוקל מעבר ל YES
כל החבילות (טופ) + 3 ממירים רגילים + 25 אחוז הנחה בהזמנות VOD
+ סטרימר ושירות VOD + הזמנת 9 סרטים (מתנת הצטרפות).
ב 200 ש"ח לחודש.
בנוסף, ממיר HD ב 10 ש"ח לחודש ו MAX HD ב 20 ש"ח
בהוט אני משלם עבור טריפל 329 + שירות וי או די 25 ש"ח + 49 עבור ספורט 1
זה יוצא לי 260 עם 3 ממירים מקליטים + 3 רגילים
משתלם ?
+ סטרימר ושירות VOD + הזמנת 9 סרטים (מתנת הצטרפות).
ב 200 ש"ח לחודש.
בנוסף, ממיר HD ב 10 ש"ח לחודש ו MAX HD ב 20 ש"ח
בהוט אני משלם עבור טריפל 329 + שירות וי או די 25 ש"ח + 49 עבור ספורט 1
זה יוצא לי 260 עם 3 ממירים מקליטים + 3 רגילים
משתלם ?
המבצע ביס כולל את ספורט 1? (או ערוצי פרמיום אחרים?) אם כן, זה מבצע מעולה. גם בלי, זה מבצע לא רע.
לדעתי בכל מקרה יס עדיפה על הוט (תכנים, איכות הציוד והשירות) אז בטח שזה משתלם אם המחיר דומה.
לדעתי בכל מקרה יס עדיפה על הוט (תכנים, איכות הציוד והשירות) אז בטח שזה משתלם אם המחיר דומה.
Bad decisions make good stories
- scorpion71
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני רוצה...
איך אני יכול לקבל גם את התנאים האלו?
אני כבר במהלך של התנתקות מהוט והחבילה שאתה מתאר נשמעת מאוד אטרקטיבית.
יש מצב אתה שולח לי את פרטי האיש מכירות שנתן לך את המבצע הנ"ל.
אני כבר במהלך של התנתקות מהוט והחבילה שאתה מתאר נשמעת מאוד אטרקטיבית.
יש מצב אתה שולח לי את פרטי האיש מכירות שנתן לך את המבצע הנ"ל.
ישנו מבצע טוב יותר הניתן אך ורק דרך עובדים ב|YES (מבצע לחברים וקרובי משפחה של העובדים).
אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה לפרטי או במייל - [email protected]
אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה לפרטי או במייל - [email protected]
זה מבצע ללקחות חדשים או שגם קיימים יכולים להצטרף?FlyBy1984 כתב:ישנו מבצע טוב יותר הניתן אך ורק דרך עובדים ב|YES (מבצע לחברים וקרובי משפחה של העובדים).
אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה לפרטי או במייל - [email protected]...
Bad decisions make good stories
- VideoPhill
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא משתלם,עדיף עידן+ עם סטרימר
,אני בתור לקוח שלהם 6 שנים,אתה תאכל מהם רק *** ומחיר מוגזם על תכנים חוזרים...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה יכול להסביר למה אתה חושב שהמבצע של העובדים טוב יותר ממה שצוין כאן?FlyBy1984 כתב:ישנו מבצע טוב יותר הניתן אך ורק דרך עובדים ב|YES (מבצע לחברים וקרובי משפחה של העובדים).
אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה לפרטי או במייל - [email protected]...
אני לא בטוח שהמבצע שצוין כאן אמיתי, אבל אם כן הוא יותר טוב מהמבצע של "חברי" העובדים.
המבצע של חברים של העובדים טוב יותר כי הוא אמיתי והמבצע שצויין פה ע"י liav5000 הוא לא אמיתי בכלל !
יש לי חבר שעובד בYES והסביר לי לעומק את מבצע העובדים, ובכן :
בסיס + 13 חבילות (שזה טופ ... כל החבילות בקיצור) + ממיר MAXHD(שזה לא כלול במבצע שהבחור ציין למעלה) + כמה ממירים רגילים שאתם רוצים + התקנה ב149 במקום 289 (שזה לא כלול במבצע שהבחור ציין למעלה) + סטרימר (כי השירות חינם גם ככה
).
וכל זה ב-209 ש"ח לחודש.
אם כן במבצע לעיל אין ממיר מתקדם ... אז נוסיף אותו ל-200 ונקבל 220. אבל יש שם 9 סרטים מתנה ... אבל במבצע העובדים שאני ציינתי יש 140 ש"ח הנחה על התקנה ... זה די מתקזז אחד עם השני ... אבל יש שם דמי שימוש VOD כלולים ... שזה 15 ש"ח.
אז נוסיף רגע למבצע עובדים דמ"ש VOD ויצא לנו 209+15=224.
אז כביכול מבצע העובדים יקר ב-4 ש"ח ממה שהבחור ציין.
המבצע ללקוחות חדשים בלבד.
למי שמתעניין אתם יכולים לשלוח לי מייל עם שם + טלפון + עיר מגורים ואני אוודא להעביר את זה לחבר בYES.
[email protected]
יש לי חבר שעובד בYES והסביר לי לעומק את מבצע העובדים, ובכן :
בסיס + 13 חבילות (שזה טופ ... כל החבילות בקיצור) + ממיר MAXHD(שזה לא כלול במבצע שהבחור ציין למעלה) + כמה ממירים רגילים שאתם רוצים + התקנה ב149 במקום 289 (שזה לא כלול במבצע שהבחור ציין למעלה) + סטרימר (כי השירות חינם גם ככה
וכל זה ב-209 ש"ח לחודש.
אם כן במבצע לעיל אין ממיר מתקדם ... אז נוסיף אותו ל-200 ונקבל 220. אבל יש שם 9 סרטים מתנה ... אבל במבצע העובדים שאני ציינתי יש 140 ש"ח הנחה על התקנה ... זה די מתקזז אחד עם השני ... אבל יש שם דמי שימוש VOD כלולים ... שזה 15 ש"ח.
אז נוסיף רגע למבצע עובדים דמ"ש VOD ויצא לנו 209+15=224.
אז כביכול מבצע העובדים יקר ב-4 ש"ח ממה שהבחור ציין.
למי שמתעניין אתם יכולים לשלוח לי מייל עם שם + טלפון + עיר מגורים ואני אוודא להעביר את זה לחבר בYES.
[email protected]
המבצע שדיברתי עליו כאן הוא לעובדי פלאפון (קבוצת בזק) שהושגה ע"י הועד שלנו ותקף ללקוחות חדשים החל מה- 1.6.13FlyBy1984 כתב:המבצע של חברים של העובדים טוב יותר כי הוא אמיתי והמבצע שצויין פה ע"י liav5000 הוא לא אמיתי בכלל !
י
[email protected]...
תברר טוב לפני שאתה קורה לי "שקרן"
במידה ואני מצטרף אני לוקח 100 מגה בבזק (בדקתי שהתשתית ברחוב מתאימה)nerya40 כתב:אני רק רוצה לציין ששכחת להחשיב את זה שגם מחירי האינטרנט והטלפון יעלו לך בגלל שאתה כבר לא תהיה בטריפל, אז גם את זה תכניס להשוואה הכוללת....
ואין לי צורך בטלפון ביתי...
אני פשוט חושש בגלל השירות VOD שנאמר לי שכלל לא איכותי ב YES
איפה רשום שהמבצע כולל שירות VOD ? רשום לך רק שהסטרימר כלול ב- VOD (שזה כבר ככה לכל הלקוחות).
שורה תחתונה יצא לך שאתה תשלם כל חודש 275 ש"ח רק על הטלוויזיה. על תשתית אינטרנט 100 מגה באיזה מחיר השגת? המחיר הכי זול עכשיו הוא 130 ש"ח.
אז בסופו של דבר תשלם על דאבל טלוויזיה+אינטרנט 405 ש"ח בחודש, לעומת 329 ש"ח בהוט על כל הטריפל.
*מה גם שבזק/יס לא ממש מתחשבים בלקוחות קיימים ולכן המחיר הזה יישמר לך לשנה, אבל מה אחר כך? המחיר יקפוץ לך בהרבה.
שורה תחתונה יצא לך שאתה תשלם כל חודש 275 ש"ח רק על הטלוויזיה. על תשתית אינטרנט 100 מגה באיזה מחיר השגת? המחיר הכי זול עכשיו הוא 130 ש"ח.
אז בסופו של דבר תשלם על דאבל טלוויזיה+אינטרנט 405 ש"ח בחודש, לעומת 329 ש"ח בהוט על כל הטריפל.
*מה גם שבזק/יס לא ממש מתחשבים בלקוחות קיימים ולכן המחיר הזה יישמר לך לשנה, אבל מה אחר כך? המחיר יקפוץ לך בהרבה.
דיברתי עם 2 נציגי מכירות כרגע, המחיר כולל את שירות ה VOD והסטרימר.nerya40 כתב:איפה רשום שהמבצע כולל שירות VOD ? רשום לך רק שהסטרימר כלול ב- VOD (שזה כבר ככה לכל הלקוחות).
*מה גם שבזק/יס לא ממש מתחשבים בלקוחות קיימים ולכן המחיר הזה יישמר לך לשנה, אבל מה אחר כך? המחיר יקפוץ לך בהרבה....
בנוסף, שלחו לי את הנספח של ההסכם ורשום שם שהמחיר הוא ל 18 חודשים וכדי להמשיך את התנאים של המסלול, אחת ל-12 חודשים לאחר סיום המבצע (של שנה וחצי) ואצטרך לשלוח אישור העסקה כדי להוכיח כנראה שאני עדיין עובד חברה.
בהוט אני משלם עבור טריפל 329 + 25 VOD + ספורט 49 ש"ח + 15 ממיר = 418 ש"ח
ב YES ייצא לי 260 עם 3 ממירים רגילים ו 3 מקליטים + בזק 100 ש"ח (עובד קבוצה) = 360 ש"ח
הבנתי, אם כך אז זה משתלם.liav5000 כתב:דיברתי עם 2 נציגי מכירות כרגע, המחיר כולל את שירות ה VOD והסטרימר.nerya40 כתב:איפה רשום שהמבצע כולל שירות VOD ? רשום לך רק שהסטרימר כלול ב- VOD (שזה כבר ככה לכל הלקוחות).
*מה גם שבזק/יס לא ממש מתחשבים בלקוחות קיימים ולכן המחיר הזה יישמר לך לשנה, אבל מה אחר כך? המחיר יקפוץ לך בהרבה....
בנוסף, שלחו לי את הנספח של ההסכם ורשום שם שהמחיר הוא ל 18 חודשים וכדי להמשיך את התנאים של המסלול, אחת ל-12 חודשים לאחר סיום המבצע (של שנה וחצי) ואצטרך לשלוח אישור העסקה כדי להוכיח כנראה שאני עדיין עובד חברה.
בהוט אני משלם עבור טריפל 329 + 25 VOD + ספורט 49 ש"ח + 15 ממיר = 418 ש"ח
ב YES ייצא לי 260 עם 3 ממירים רגילים ו 3 מקליטים + בזק 100 ש"ח (עובד קבוצה) = 360 ש"ח...
ביס אתה מקבל גם את ספורט 1 כלול במבצע?
בזק, ספקיות אינטרנט והוט עושות מבצעים לשנה (פעם הוט היו עושים גם ל18 חודשים אבל מאז הטירפלים החדשים כבר לא), יס עושה ל18 חודשים..nerya40 כתב:איפה רשום שהמבצע כולל שירות VOD ? רשום לך רק שהסטרימר כלול ב- VOD (שזה כבר ככה לכל הלקוחות).
בסדר הוא אמר שביס גם ככה מחדשים לו את זה כל פעם. אבל מה הוא יעשה בבזק? אחרי שנה בטח המחיר יקפוץ פלאים.Eksh כתב:בזק, ספקיות אינטרנט והוט עושות מבצעים לשנה (פעם הוט היו עושים גם ל18 חודשים אבל מאז הטירפלים החדשים כבר לא), יס עושה ל18 חודשים..nerya40 כתב:איפה רשום שהמבצע כולל שירות VOD ? רשום לך רק שהסטרימר כלול ב- VOD (שזה כבר ככה לכל הלקוחות).
*מה גם שבזק/יס לא ממש מתחשבים בלקוחות קיימים ולכן המחיר הזה יישמר לך לשנה, אבל מה אחר כך? המחיר יקפוץ לך בהרבה.......
הוט כבר לא עושים מבצעים לשנה, מעכשיו כל המבצעים שלהם הם ללא הגבלת זמן.