מנשא לתינוק - המלצות מהורים מנוסים
בלי להיכנס לוויכוח עם מנשז זה טוב או לא טוב וכו'.
אנחנו מחפשים מנשא לילד מגיל שלושה חודשים ועד שיהיה כבד על הגב.
התבלבלנו לגמרי מכמות המותגים בשוק ואנחנו צריכים להחליט כי קרוב משפחה חוזר מניו יורק (עם המנשא שנבקש):
כרגע מתלבטים בין שניים : ergo ו beco.
מישהו יכול להמליץ על אחד משניהם או אחרים? (babybjorn לא בא בחשבון כרגע).
חנות זולה בניו יורק (לא אמאזון)?
אנחנו מחפשים מנשא לילד מגיל שלושה חודשים ועד שיהיה כבד על הגב.
התבלבלנו לגמרי מכמות המותגים בשוק ואנחנו צריכים להחליט כי קרוב משפחה חוזר מניו יורק (עם המנשא שנבקש):
כרגע מתלבטים בין שניים : ergo ו beco.
מישהו יכול להמליץ על אחד משניהם או אחרים? (babybjorn לא בא בחשבון כרגע).
חנות זולה בניו יורק (לא אמאזון)?
אני לקחתי תיק גב ישן ועשיתו בו שני חורים בתחתית לרגליים, ועוד שני חורים בצדדים לידיים, כאשר הראש יוצא מהריצרץ למעלה, ויש לנו אחלה מנשא, כולל נרתיק לנגן MP3 ותא נוסף לאכסון חיתולים, ואפילו מקום לבקבוק בצד... רק חשוב לזכור לא להעביר את המינשאתיק הזה דרך מכונת שיקופים בכניסה לרכבת כמו שקרה לאשתי.. (בו נגיד שנאלצנו לעשות עוד חור אחד נוסף למשהו שנראה כמו זנב שצמח לקטנה...)
מקווה שעזרתי.
מקווה שעזרתי.
אני לא יודע אם אתה רציני או לא, אבל אם אציע לאשתי הצעה כזאת, הפלאזמה בסלון החדש תהיה טושיבה בומבה מנוסרתSexter כתב:אני לקחתי תיק גב ישן ועשיתו בו שני חורים בתחתית לרגליים, ועוד שני חורים בצדדים לידיים, כאשר הראש יוצא מהריצרץ למעלה, ויש לנו אחלה מנשא, כולל נרתיק לנגן MP3 ותא נוסף לאכסון חיתולים, ואפילו מקום לבקבוק בצד... רק חשוב לזכור לא להעביר את המינשאתיק הזה דרך מכונת שיקופים בכניסה לרכבת כמו שקרה לאשתי.. (בו נגיד שנאלצנו לעשות עוד חור אחד נוסף למשהו שנראה כמו זנב שצמח לקטנה...)
מקווה שעזרתי....
נערך לאחרונה על ידי mikee8 ב 26/05/2013 8:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לנו היה מהבת הראשונה בייבי ביורן, אבל מחברה שמתעסקת בזה בחו"ל, היא דווקא אומרת שזה הכי פחות מומלץ (לא בריא לתינוק ולא להורה).
בכל מקרה, היא המליצה בארת על החברה' האלה: http://www.minsaim.co.il/ שאתה יכול לשכור מהם מנשא או לקחת לבדיקה ואח"כ לרכוש....
בכל מקרה, היא המליצה בארת על החברה' האלה: http://www.minsaim.co.il/ שאתה יכול לשכור מהם מנשא או לקחת לבדיקה ואח"כ לרכוש....
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
בייבי ביורן, פשוט ונוח.
באופן כללי, לא הייתי שם תינוק במנשא לפני שהוא מורגל בלהחזיק את הראש (והצוואר) בכוחות עצמו,
אבל זה רק אני כנראה.
תמיד העדפתי להחזיק את הילדה בידיים מאשר במינשאי כריכה שנראים לי סכנת נפשות לצוואר ולדרכי הנשימה של התינוק.
כשגדלה מספיק להחזיק את עצמה, העברנו אותה למנשא שמאפשר לה לצפות על העולם,
ובקטע הזה בייבי ביורן, מאוורר, רצועות נוחות ומתכווננות, עם תמיכה מצויינת וחלוקת טובה עומס על כל הגב, גם הילדה בריאה ושלמה...
באופן כללי, לא הייתי שם תינוק במנשא לפני שהוא מורגל בלהחזיק את הראש (והצוואר) בכוחות עצמו,
אבל זה רק אני כנראה.
תמיד העדפתי להחזיק את הילדה בידיים מאשר במינשאי כריכה שנראים לי סכנת נפשות לצוואר ולדרכי הנשימה של התינוק.
כשגדלה מספיק להחזיק את עצמה, העברנו אותה למנשא שמאפשר לה לצפות על העולם,
ובקטע הזה בייבי ביורן, מאוורר, רצועות נוחות ומתכווננות, עם תמיכה מצויינת וחלוקת טובה עומס על כל הגב, גם הילדה בריאה ושלמה...
- Reuven-Future-AV
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 27
- שם מלא: ראובן צירלזון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מרטין,
לנו היה בחודשים הראשונים בייבי ביורן, שהושאל ממשפחה, אחרי חפירות שהובילו אותנו לבחור להשאיל מנשא זה
החברה לא ממליצה דווקא על החברה הספציפית הזו?
לפותח השרשור, המנשאים נראים סבבה, אבל עדיף שהאשה תבדוק בארץ עם הילד מנשא מתאים...
בהצלחה, (בטח ילד ראשון...
)
לנו היה בחודשים הראשונים בייבי ביורן, שהושאל ממשפחה, אחרי חפירות שהובילו אותנו לבחור להשאיל מנשא זה
החברה לא ממליצה דווקא על החברה הספציפית הזו?
לפותח השרשור, המנשאים נראים סבבה, אבל עדיף שהאשה תבדוק בארץ עם הילד מנשא מתאים...
בהצלחה, (בטח ילד ראשון...
Future - פתרונות אודיו, וידאו וסגנון חיים
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
תודה לכולם, אכן ילד ראשון, את השני הראשון כבר יסחוב
, מדהים איך אפשר להתייעץ באתר הזה על כל דבר.
בייבי ביורן לא רצוי כי כרגע אין דגם שמאפשר גם נשיאה על הגב (עתיד לצאת בקרוב דגם כזה - ONE), ואת הדגם COMFORT שאמור לתת תמיכה אמיתית לגב לא מצאנו עדיין לבדיקה, מעבר לזה נראה לי שיש סביב המותג "הילה" גדולה מדי.
לגבי Minsaim.co.il אין להם את הדגמים המבוקשים.
אם מישהו שמע על ה Beco שהוא כרגע האופציה הראשונה שלנו אשמח לקבל חוות דעת מניסיון של כמה חודשים.
בייבי ביורן לא רצוי כי כרגע אין דגם שמאפשר גם נשיאה על הגב (עתיד לצאת בקרוב דגם כזה - ONE), ואת הדגם COMFORT שאמור לתת תמיכה אמיתית לגב לא מצאנו עדיין לבדיקה, מעבר לזה נראה לי שיש סביב המותג "הילה" גדולה מדי.
לגבי Minsaim.co.il אין להם את הדגמים המבוקשים.
אם מישהו שמע על ה Beco שהוא כרגע האופציה הראשונה שלנו אשמח לקבל חוות דעת מניסיון של כמה חודשים.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כפי שכבר הבנת, זה נורא אינדיבידואלי.
אחרי שהגדרת את הצרכים (נשיאה מלפנים ומאחור וכד'),
פשוט קפצו למדוד באחת מהרשתות הגדולות.
הנוחות של הנושא והנשוא מאוד חשובה, כך שבלי למדוד אפשר בקלות ליפול על משהו שפשוט לא מתאים (ולא משנה כמה "הילה" יש או אין מסביב למוצר).
אחרי שהגדרת את הצרכים (נשיאה מלפנים ומאחור וכד'),
פשוט קפצו למדוד באחת מהרשתות הגדולות.
הנוחות של הנושא והנשוא מאוד חשובה, כך שבלי למדוד אפשר בקלות ליפול על משהו שפשוט לא מתאים (ולא משנה כמה "הילה" יש או אין מסביב למוצר).