לא לקנות מחברת ח.י אלקטרוניקה ומוטורולה!!!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
snirfern פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה !

לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה.

לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'.

במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון.

נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם.

בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ.

לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי (המסומן כשייך לחברת סלקום) חסום לחברות הסלולאריות האחרות בעוד אני מנוי לחברת אורנג'. נאלצתי לנדוד בין החברות הסלולאריות למען אוכל לפתוח את הטלפון כאשר כל חברה טענה שהמכשיר מקולקל ואין ביכולתו לקרוא סים!!!

חזרתי למעבדת מוטורולה ונאלצתי להפקיד את המכשיר הסלולארי בשנית -יומיים אחרי חזרתו מתיקון, תוך כדי תקווה שאולי,מתישהו,אקבל מכשיר תקין מסוג כלשהו.

יש לציין שמוטורולה לאורך כל הדרך הטילו את האחריות על חברת ח.י אלקטרוניקה וחברת ח.י מטילה אחריות על חברת מוטורולה הטוענת כי אין ביכולתה לעשות דבר פרט מלשלוח את המכשיר למעבדה “כלשהי”,לא שלה, שתתקן את המכשיר ה”משופץ” בשנית. בקיצור - שני הצדדים מתנערים מאחריות על הטיפול במקרה.

כיום אני משתמש במכשיר ישן ומקרטע (תרומה מחבר) וטרם קיבלתי את המכשיר המתוקן, שלמען האמת אני לא מעוניין בו לאחר התקלות שנתגלו בו. ומה יהיה בתום תקופת האחריות המקוצרת ?

חברה רצינית, עם תודעת שירות ודאגה ללקוחותיה היתה דואגת לי למכשיר זהה לזה שרכשתי, או מספקת לי מכשיר חליפי תקין.

כיום אני עדיין מחכה למכשיר ומשתמש במכשיר ישן.

אחרי חוויה כזו (שטרם נסתיימה), תודעת שירות עלובה ושירות כזה מבזה לא נראה לי שאחזור אי פעם לקנות מכשיר סלולרי של מוטורולה ואחשוב פעמיים לפני שארכוש מוצר המיובא על ידי ח.י אלקטרוניקה (LG,Seagate,Hisense ועוד מותגים אחרים).

ראו הוזהרתם !! לא לקנות מהחברות האלה!!!!!!!!!

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

בסדר.
אלעד

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916

שליחה

לא נ ראה לי שיש כאן בעיה עם מוטורולה. דפיי מכשיר ישן, ולא פלא שמתחיל להיתקע.
זה יותר סיפור של מעבדה איתם עובדים קבוצת ח.י. . לתת ללקוח של אורנג' מכשיר שנעול לסלקום....

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

ומה נגיד על השירות של TOUCHGROUP
3 חודשים והחזירו מכשיר מקולקל
HTC היו צריכים להתערב ולפצות אותי ועדיין לא קבלתי את הפיצוי.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

כרגיל
הודעה ראשונה עם המלצות שליליות :roll:

Meir10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110

שליחה

המכשיר הזה עגלה ישנה, לא הייתה צריך לקנות אותו, טיפה עומס עליו הוא קורס.
מאיר העמלץ

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

doubledu כתב:כרגיל
הודעה ראשונה עם המלצות שליליות :roll:
...
מה אתה רוצה, הבחור כואב לו ומחפש אתר שיוכל לפרוק..
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

אין בעיה בכלל שישפוך כמה שרוצה..
רק יש ככ הרבה הודעות ראשונות עם תלונות על חברה כלשהיא בהודעה הראשונה
פעם המנהלים גם התייחסו לעניין

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

וביותר מאתר אחד

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

אפשר לסכם את כל הודעות האכזבה / תסכול / אזהרה בסגנון הנ"ל בהמלצה / מסקנה הבאה:

לא לקנות שום דבר מאף חברה ומאף חנות, אף פעם.

FATSKA
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

מצטרפת לאזהרה של snirfern.
רכשתי טלויזיית LCD לצערי דרך האינטרנט, אך לאחר סקר שוק לא קטן. פניתי בהמלצת ZAP לחנות מקוונת שמשמשת סוכן של ח.י. למכירת דגמי LG. בהמלצת הסוכן הזמנתי דגם שהומלץ בחום בטיעון של "איכות תמונה מצויינת". הובטח לי כי אם המוצר לא עומד בתנאי זה אוכל להחזירו. איכות התמונה פשוט גרועה. מכאן והלאה נאלצתי לבלות שעות בטלפונים ומרדף אחרי הסוכן ואחרי ח.י. נאמר לי כי רק אם טכנאי של ח.י. יפסוק כי המוצר הספציפי הזה פגום רק אז אוכל להחזירו. ואם לא - אאלץ לספוג ירידת ערך של 20%. נסיונותיי לתאם טכנאי עם ח.י. נתקלו בשירות לקוחות גועלי, חוסר נכונות להתגמש בשעות טכנאי, קביעת טכנאי בטווח של 4 שעות (ע"פ החוק מותר עד 3) וממש מלחמת התשה. חודש אחרי הטלויזיה עדיין אצלי ואין עם מי לדבר.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

עוד אחד 8O

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”