באג מעצבן בנקסוס 4. האם גם אצלכם?
בהרבה מהפעמים שאני נמצא במצב שאני מחובר ל wifi, נניח שאני בביתי, ואז יוצא לאיזור בו אין רשת wifi למשל יוצא מדירתי אל המעלית ובזמן שהמעלית מגיעה ליעדה ואני יוצא לרחוב, המכשיר מראה במחוון שהקליטה מקסימלית, שהוא מחובר לנתונים 3G (יש את הסימן H) אבל כל נסיון לצרוך נתונים לא מתקיים, כל היישומים נותנים הודעות שגיאה, אין חיבור. למשל פייסבוק, ג'ימייל ועוד.
רק כיבוי והדלקה של המכשיר עוזרים.
בפורום בחו"ל יש פוסטים על התופעה.
מה אצלכם?
רק כיבוי והדלקה של המכשיר עוזרים.
בפורום בחו"ל יש פוסטים על התופעה.
מה אצלכם?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
באיזה חברה סלולרית אתה נמצא?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אי התחברות אוטומטית לאינטרנט סלולרי, לרוב מדובר בתקלת הגדרות גלישה של המפעיל הסלולרי. [אלא אם מדובר בתופעה מוכרת בעולם על המכשיר]
צור קשר עם חברת פלאפון בקש מהם לבצע ריענון לקו ולעבור איתך על הגדרות APN במכשיר.
תבקש מהם להסיר את ההגדרות הקיימות ולהתקין מחדש.
כדי לאשר שזאת אכן הבעיה נסה לבדוק את התופעה עם סים של חברת סלקום או פרטנר.
בכל מקרה עד שהבעיה תתוקן תשתדל לא לכבות ולהדליק את המכשיר בכל פעם שזה קורה אלא לעבור למצב טיסה ולחזור למצב רגיל - זה עדיף.
עדכן כאן מה התקדם.
בהצלחה.
צור קשר עם חברת פלאפון בקש מהם לבצע ריענון לקו ולעבור איתך על הגדרות APN במכשיר.
תבקש מהם להסיר את ההגדרות הקיימות ולהתקין מחדש.
כדי לאשר שזאת אכן הבעיה נסה לבדוק את התופעה עם סים של חברת סלקום או פרטנר.
בכל מקרה עד שהבעיה תתוקן תשתדל לא לכבות ולהדליק את המכשיר בכל פעם שזה קורה אלא לעבור למצב טיסה ולחזור למצב רגיל - זה עדיף.
עדכן כאן מה התקדם.
בהצלחה.
מעבר למצב טיסה וזרה ממנו לא עוזרים. רק כיבוי והדלקה.
הגדרות ה- APN תקינות.
התקלה קוראת כ 3 פעמים בשבוע. בזמן שאני יורד במעלית בבו'קר לעבודה ואז במעלית אין רשת wifi
התקלה קוראת כ 3 פעמים בשבוע. בזמן שאני יורד במעלית בבו'קר לעבודה ואז במעלית אין רשת wifi