zivw כתב:או קיי, הבנתי.תודה על המלצות הרטרו, בהחלט ייבדקו ואחזור לפה לרשמים.
...
איך הגענו מזה - לזה...
zivw כתב:כל אחד בוחר, לפחות הוא חושב, את המלחמות שלו. להכניס אותם לסלון יהיה לא נבון מהבחינה הזו. אם הייתי רווק או היה לי חדר האזנה משלי, בטח כבר הייתי שומע אותם.
יודע במקרה אם יש להם גריל?
...
להכניס אותם לסלון, יהיה הרבה יותר קל ממה שנראה על פניו. אין כאן מלחמות. קשה אולי לראות את זה בתמונות אבל מדובר בזוג רמקולים סקסיים בטרוף. הם עוצבו בתקופה בה לא היה נהוג להפקיד את עיצוב המוצר בידי מעצבים ש'מחוברים לצד הנשי שלהם' כדי לקרוץ לרעיות ועקרות בית והם היו פריט 'שיק' בסלונים של האלפיון העליון.
לפאנל הזכוכית השחורה יש אפיל משלו, אגוז אמריקאי הוא גוון שמתאים לכל מקום, ובגדול - הם עושים חשק לחבק אותם. אשתי שלי, שאין לה בעיה, כך הסתבר, להמיר משפחתית גרמנית בסטאפ יוקרתי הכולל רמקולים איטלקיים מעוצבים - הלאימה לי את ה-L65 שלי והציבה אותם לאחר כבוד בחדר העבודה שלה עצמה. זה כמובן לא סותר את העובדה שהיא ירתה לכל הכיוונים לפני שרכשתי אותם...
שבור את הראש אחר-כך. קודם כל לך תשמע אותם. לא יהיו לך הרבה הזדמנויות כאלה בישראל. אלה רמקולים נדירים יחסית. יש להם וופר "12 וטוויטרים בעלי עדשת ביזור קריסטאלית שלא היו דוגמתם לפני - ולא אחרי. לא יודע אם יש להם גריל. טלפון קצר יבהיר את הנקודה. טיול קרוב ביחד עם ההנהלה לרח' נחלת בניימין יכול להניב כיסויים לגריל בצבע אדום, כחול, אפור, אוף-וויט, שמנת, גוונים של בז' או כל מה שהיא תרצה ומתאים לוילונות. עזוב אותך. גדל זוג. לך תשמע אותם.
לשפוך 2000+ ליש"ט (במדינת המקור) על זוג מגדלים שבשנה הבאה יהיו מיושנים ולחרוג מהתקציב, עם, או בלי להסתחבק עם בעל הבית במערך מנגל אקסקלוסיבי, זה, כל אחד (עם כסף) יכול. זה לא Value for Money זה יותר Vocals for Morons. לקחת זוג רמקולים נדירים ונצחיים, קלאסיים אמיתיים, שנותנים הרבה יותר, ב-40% מהתקציב - זה כבר עניין אחר.
חוץ מזה, למה העגל עוד ברפת ולא משתולל בסלון?